ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Bakıyorum da yeni sistem geldi,üyelikler acıldı.Adam 2 Kasımda üye olmus.415 msg i var ^^ baba ne kadar yazcak şey buluonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yani dün üye olup 435 msj? nasıl yapabilmiş kim yapmış ben tebrik edicem edit:415miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Öeh kimmiş o :D Çenesi düşük patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Valla 2 senedir buralardayım doğru düzgün mesaj kasmamışım. Bende buralarda çalışacaım artık kasmaya? Aslında Garbage mesajları toplam mesaj sayısından silinsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oha imkansız bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu patimizin adı xxxxxx ben önce xxxx yi gördüm. 80 msg mi neydi. oha napmıs dedim.xxxx yu gördüm.Saygı duydum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben bi kişide daha gördüm 2 günde 500 mesaj yapmış. bi yerde açık var abuse ediyolar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 arghh :D yanlıs görmüşüm.Unutun adam 2 yılda yapmıs. Pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oha yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Pfff shadowfax gördük atmışsın kafadan xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 öff :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yok atmadım.2005 i 2007 gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 okadar utanmıştımki kendimden,kolpa bi paladin gibi shield açıp heartstonela kaçmayı bile düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bosu bosuna bir konu acmıs bulunmaktayım. Silinebilir... Silinmeyedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben 2007 ekimde 2 günde 500 mesaj yapan gördüm. ah isim hatırlasam. hatta gözlerime inanamayıp tekrar tekrar kontrol etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben 1 haftada 85 attım, caiz midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oehh mılletın kac mesaj attıgının secelesını mı tutuyorsunuz? vay be bende kendımı bu aralar bos ıslerle ugrasıyor sanırdım moral oldu bee ee daha daha neler yapıyorsunuz anlatın hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aga ben dün sabahtan beri oturdumm başında, 150 den yukarı çıkmadı herhalde.. zor öyle 2 günde 415 pos kasmak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oper bir ara yeni gelenlerde mod olmak istediğini düşünüyordum ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben birkaç 2 günde 7184 atmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 nası oluyo... patiye bos bos bakarkene daha önce görmedigimiz bir nicki görüyoruz.aa kim bu yeni mi diyoruz.Bakıyoruz.Biraz boş ama,burunla nick yazmaktan daha anlamlı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 DoruK said: oper bir ara yeni gelenlerde mod olmak istediğini düşünüyordum ben :p oraya herkes kasıyor aga tek değilim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şu patide günlük açılan her başlığa ya da muhabbet dönen bir başlığa fln bi "haha,lol,off efsane" falan yazsan zaten günlük 250 falan olur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 custodem adli pati, ilk uye oldugu hafta 300 mesaj kasmisti fsdsfds (yanlis hatirlamiyorsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 2001 den bu yana forumu okuyan ve şimdiye kadar 36 msj atan adam var ya . Ona saygı duydum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar