AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 P990i şiddetle tavsiye ederim. Kullanışlı bir telefon. =) 599 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 p990i telefon değilki pda ve takoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Nokia E65'de güzel arkadaşlar , kız arkadaşımın tavsiyesi üzerine almak istediğim PDA'den vazgeçip bu telefonu tercih ettim. 2 Mega Pixel kamera wlan ile internet kullanımı bunun dışında arayan kişinin ismini söyleme ve sesli mesaj okuma gibi özelllikleri var. Görünülş olarakta çok şık. Sürgü kapaklı.Arka kapağı komple deri.( Bordo ve Kahverengi seciçmi) Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 taz said: ne düşünecem ya, estetik sıfır. tuşlara bak bi kere. müzik de dinlemicem zaten telefonla nerede estetik sifir? pekde güzel gözüküyor ayrica o alacagin nokia'dan cok rahat 2 kat daha hizli, bir resim galerisinde 3 resim icin 3 dakika harcamak istiyorsan alabilirsin ayrica artik bu telefonu alanlar müzik dinlemek zorunda degillermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yuha karizmanın adıdır be W serisi telefonlar. w810 da überdir. çok da şıktır ve jet gibi telefondur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 motorola w220 var bende, sarji 1 haftadan fazla gidiyo 9 gun falan gibi. iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sizce w810i daha da ucuzlar mı ya? çıkalı 10 ay oldu yarıdan fazla düştü telefon. bu da koysepete.com da w801i için yazılmış yorumlardan biri. cok güldüm ya. said: 09.09.2007 21:51:26 Puan : 5 W810i Gerçekten bu özellikleri üzerinde barındıran en ucuz telefon. Aynı özelliklerde bundan ucuz telefon bulamazsınız. Bende almadan önce karasız kaldım ama 2 aydır kullanıyorum gerçekten çok kullanışlı ve kibar. Birkeresinde otobüste yolculuk ederken telefonumun walkman özelliğinden faydalanıyordum bu sırada muavin geldi dediki telefonu fonunuzu kapatırmısınız. Ben cevap verdim: Muavin bey siz biraz geri kalmışsınız sony ericsson W810i telefonunda walkman özelliği var şu anda tel kapalı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bende bundan var orjinal bişey istersen düşün ama bulması biraz zor.Ayrıca deri kılıfının içinde 1 batarya daha var kılıfla kullandığında 2 pili olmuş oluyor ve yüksek kullanımda bile 2-3 gün gidiyo gayet geçerli bi telefon çok memnunum ben. bu da detaylı bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mumu said: sizce w810i daha da ucuzlar mı ya? çıkalı 10 ay oldu yarıdan fazla düştü telefon. cikali 10 aydan fazla oldu ya ben gecen sene eylülden beri kullaniyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 w810 şuan ne kadar bilmiyorum fakat yılbaşı dolayısı ile 100-130 ytl ucuzluğa girilecek telefonda bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sony W910i kullanan bır kısı olarak tavsiye ederim.Her turlu ozellıgı mevcut.Yenı olarakta telefonda 'sense me' diye bir ozellık mevcut şarkıları telefonu sallıyarak gerı - ılerı veya shuffle yapabılıyorsun.Kapaklı ve cok hafif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 w910i güzel ama ekranı çok kücük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mayhem said: w810 şuan ne kadar bilmiyorum fakat yılbaşı dolayısı ile 100-130 ytl ucuzluğa girilecek telefonda bilginize. emin misin? nerelerde indirime giricek mesela haberin var mı? almayı düşünüyorum kesinlikle de o yüzden soruyorum mayhem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sallıyo işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Kimse tavsiye etmemiş ben edeyim bari,samsung'un sürgülü modellerini tavsiye ediyorum.Ben kullanıyorum ve gayet memnunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 nokia 6500 çıkarmış ne zaman çıktı bu telefon çok hoşuma gitti çok güzel ama o fiyata şu an alınmaz bence ne zaman indirime girer o telefon bilgi verebilcek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 samsung u serisi tasarım olarak en hasta olduğum telefon valla, sırf dışarı çıkarken taşımak için almayı istiyorum :) ama performans dersen, biraz yavaş, tuş basımı biraz sıkıntılı(iki üç tuşa basıo) bir de kamerası çok yavaş çekim yapıo. ama seksi, yapcak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Samsung E840 tasarım ödülü aldı herhalde , özellikleri çok iyi olmasada sırf tasarımdan dolayı alacam bende en kısa zamanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar