Sailor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Merhaba arkadaşlar, Yeni forum sisteminde sunucuya nasıl bağlanılacağı hakkında bir topic açmak gerekliydi. Farklı bir çok yöntemi olmasına rağmen en kolay yolunu açıklayacağım size. - Öncelikle .NET Framework 2.0 yüklemek lazım (yüklüyse soru yok). Buradan indirebilirsiniz. (64 bit için googleden arama yapıp bulabilirsiniz bu 32 bit için) - Buradan Razor'u indiriyoruz ve yüklüyoruz. Tabi ki UO'nun yüklü olduğunu varsayıyorum. - Razor'u açıyoruz ve Server kısmına 212.175.238.73, Port kısmına 2593 yazıyoruz ve Okay tuşuna basıp oyunun açılmasını bekliyoruz. - İlk defa bağlacaksanız daha önceden olmayan bir kullanıcı adı ve şifre yazarak yeni bir hesap yaratabilirsiniz. İşte bu kadar. Razor'un ekranının bir ekran görüntüsünü de koydum: Güncelleme: Yeni clientler ile girilmeyebiliyor, aşağıdaki adresten daha eski versiyon indirilip kullanılabilir:client 6.0.1.6
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oyun rehberinde demiştin buraya bağlantı rehberi de koysak diye, bugüne kısmetmiş :)
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 eksik bişi yoktur inşallah?
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 En iyi oyun performansı bağlantı için Mondain's Legacy client'ini kullanıp en güncel versiyona kadar patch'leyin.
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 elinize saglik oyuncu cekmek icinde birseyler yapilsa hos olur ornek olarak ilk zamanlarında paticik,nebulayı bünyesinde barındırmıştı geçici olarak oradada buranın reklamı verilebilir fln üretin iste =)
xaty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 patch yapamıyorsak re-install dışında önerisi olan var mı? hata veriyor patch :( mondains legacy ama daha üst versyon istiyor ve sürekli uyarı veriyor. o uyarı biraz daha eski client'lar için istense :S
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 6.0.0.0 clienti sınırdı eskiden çünkü map dosyalarını ayırmıştı ea ve büyük sorunlar çıkabiliyordu. sonradan 6.0.1.7de bu sefer yine değişen şeyler oldu ve oyunda hareket falan edilemiyordu. en son kırılma noktası olarak bunu alıyoruz ve daha altında girenlere uyarı mesajı gösteriyoruz. patch sorunu için bir iki önerim olabilir. öncelikle oyunu kurduktan sonra klasörü içerisinde oynama yapmayın. mesela clienti bir başkasıyla değiştirirseniz sorun çıkar. bir değişiklik yaparsanız mutlaka geri alın! ha yine olmuyorsa, patch klasörünün içindekileri silip tekrar deneyebilirsin, işe yarıyor bazen. ne olursa olsun uo patch sistemi çok dandik yeniden yüklemek zorunda kalabilirsin.
Lord Neruda Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ben sanirim buraya üye oldum yandim :) pati pati pati pati bıraktiğim her şeye yeniden mi başlicam .... :)>:D<
Zep Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 xaty said: patch yapamıyorsak re-install dışında önerisi olan var mı? hata veriyor patch :( mondains legacy ama daha üst versyon istiyor ve sürekli uyarı veriyor. o uyarı biraz daha eski client'lar için istense :S aynı sorunu bende yaşamıştım bi çözüm bulamadım re-install...
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Niye runuı?Niye sphere değil ! Barbed set basamıcam artık...Sıkıldım emekli oluyorum cya.
Katra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Cunku sphere de hıc bırsey calısmıyor. Barbed set kımsede yok zaten.
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben oynadığım serverlarda 150 bodçu kasıp 2 ayımı set yapmaya adamaktan bıktım emekliyim.. :)
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Counterspell said: Ben oynadığım serverlarda 150 bodçu kasıp 2 ayımı set yapmaya adamaktan bıktım emekliyim.. :) burda öyle bir şey yok, rahat ol
Katra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sen gırde herkesle aynı hale getırırız senı ha sonrasında kasıp ekstra bırseyler elde etmek ıstersen sen bılırsın.Bu serverdakı bır avantajda skıllerın hepsının cok kolay artması. Cok kasman gerekmeyecek yanı
Lord Neruda Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 ben az önce 2 yılın üstüne girdim .. :) Uo silmemişim bile. Anow.. nolcak bakalim...
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 full patch yapınca giremiyorum yaw oyuna razorla ya da uogatewayle. nedir sebebi bilen var mı?
fokudu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 verilen ip ve port u girdim ama baglamanıyorum ver 6.0.7.0(patch 66)
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 we cant connect the server!!! help us please!!! :S
auroraa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 sanırım server'da bi sıkıntı var ? bağlanmıyor meret bi türlü.
gifina Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 mirageden sailora silordan medenkoya herkezi deli ettim server deki problem yakında cozulecekmiş. full patch yapmayın yapınca baglanmaz. 6.00 faln yapınca bi problem olmuyor. veee bu arada uo dan sıkılan varsa youtube dan uo mandolin i izlesin sonra konşuruk!'!!
Öne çıkan mesajlar