Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati UO'ya nasıl bağlanırım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Merhaba arkadaşlar,
Yeni forum sisteminde sunucuya nasıl bağlanılacağı hakkında bir topic açmak gerekliydi. Farklı bir çok yöntemi olmasına rağmen en kolay yolunu açıklayacağım size.
- Öncelikle .NET Framework 2.0 yüklemek lazım (yüklüyse soru yok). Buradan indirebilirsiniz. (64 bit için googleden arama yapıp bulabilirsiniz bu 32 bit için)
- Buradan Razor'u indiriyoruz ve yüklüyoruz. Tabi ki UO'nun yüklü olduğunu varsayıyorum.
- Razor'u açıyoruz ve Server kısmına 212.175.238.73, Port kısmına 2593 yazıyoruz ve Okay tuşuna basıp oyunun açılmasını bekliyoruz.
- İlk defa bağlacaksanız daha önceden olmayan bir kullanıcı adı ve şifre yazarak yeni bir hesap yaratabilirsiniz.

İşte bu kadar. Razor'un ekranının bir ekran görüntüsünü de koydum:

Güncelleme: Yeni clientler ile girilmeyebiliyor, aşağıdaki adresten daha eski versiyon indirilip kullanılabilir:
client 6.0.1.6

Mesaj tarihi:
elinize saglik

oyuncu cekmek icinde birseyler yapilsa hos olur

ornek olarak ilk zamanlarında paticik,nebulayı bünyesinde barındırmıştı geçici olarak oradada buranın reklamı verilebilir fln üretin iste =)
Mesaj tarihi:
patch yapamıyorsak re-install dışında önerisi olan var mı? hata veriyor patch :( mondains legacy ama daha üst versyon istiyor ve sürekli uyarı veriyor. o uyarı biraz daha eski client'lar için istense :S
Mesaj tarihi:
6.0.0.0 clienti sınırdı eskiden çünkü map dosyalarını ayırmıştı ea ve büyük sorunlar çıkabiliyordu. sonradan 6.0.1.7de bu sefer yine değişen şeyler oldu ve oyunda hareket falan edilemiyordu. en son kırılma noktası olarak bunu alıyoruz ve daha altında girenlere uyarı mesajı gösteriyoruz.

patch sorunu için bir iki önerim olabilir. öncelikle oyunu kurduktan sonra klasörü içerisinde oynama yapmayın. mesela clienti bir başkasıyla değiştirirseniz sorun çıkar. bir değişiklik yaparsanız mutlaka geri alın! ha yine olmuyorsa, patch klasörünün içindekileri silip tekrar deneyebilirsin, işe yarıyor bazen. ne olursa olsun uo patch sistemi çok dandik yeniden yüklemek zorunda kalabilirsin.
Mesaj tarihi:
xaty said:
patch yapamıyorsak re-install dışında önerisi olan var mı? hata veriyor patch :( mondains legacy ama daha üst versyon istiyor ve sürekli uyarı veriyor. o uyarı biraz daha eski client'lar için istense :S

aynı sorunu bende yaşamıştım
bi çözüm bulamadım
re-install...
Mesaj tarihi:
Sen gırde herkesle aynı hale getırırız senı ha sonrasında kasıp ekstra bırseyler elde etmek ıstersen sen bılırsın.Bu serverdakı bır avantajda skıllerın hepsının cok kolay artması. Cok kasman gerekmeyecek yanı
  • 2 hafta sonra ...
  • 6 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
mirageden sailora silordan medenkoya herkezi deli ettim server deki problem yakında cozulecekmiş. full patch yapmayın yapınca baglanmaz. 6.00 faln yapınca bi problem olmuyor.

veee bu arada uo dan sıkılan varsa youtube dan uo mandolin i izlesin sonra konşuruk!'!!
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...