Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 WotLK fiyasko olamaz. Zaten belli bi kitleye sahip oturmuş bir oyun. İnsanlar daha fazlasını görmek için ek pakedi alıcaklardır. Zaten cinematic yetiyo oyunu almak için. Neyse burası wow topic'i değil. Ben de warhammer'ın beklentilerimi karşılayan bir oyun olmasını çok istiyorum. wow dan sonra kendimi kaptırabileceğim bi oyun. İnş hayallerimiz yıkılmaz.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 işte sorun şu expantion paketler aslında bana göre (bunu en iyi SOE yapıyor) oyun firmalarının satış/pazarlama biriminin baskısıyla yapılmasıdır. Oyuncularda zaten genelde exp. packleri dahada içerik olsun diye değil oyunda high-end denen bir şey kalmadığı için, kusura bakmayın ama köpeğe kemik atar gibi al bununla 6-7 ay daha oyalan sonra yeni bir tane daha exp. pack çıkarcaz demekten başka birşey değildir.
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Sonuçta biz oyalanmak istiyoruz, onlar da bizi oyalıyorlar. Ha Yeni oyun gelmiş, ha ek paket gelmiş. Arada uçurum yok. Şimdi blizz WotLK yerine diablo online ı çıkarsa ''aa imba şirket bak nasılda kullanıcı dostu'' mu diycez. Hyr. Onlar tabiiki işin maddi yönüne bakıcaklar. Eğer birazcık akıllı isen oyunu 4 ay sonra al fiyatı yarı yarıya düşüyo. (ben akıllı değilim ilk günü alırım:)) Expension olayına ben tamamen şirketlerin, ''nasıl daha çok para kırarız'' olduğu yönüyle bakmıyorum. Sevdiğim oyuna yükselsin abicim. Ben oynamak istiyorum.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ben daha yarım akıllıyım, Collector's Edition pre-order ediyorum :D
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Ahh bende ondan alıcaktım. Ama haberim geç oldu. :)
seraphim Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Hiç bir oyunu bu kadar heyecanlı bir şekilde beklemedim. Umarım bu bekleme çok uzun sürmez.
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 össden sonra çıksın başka bişey istemiyorum
jagd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 age of Conan 'la warhammer çıkış tarihi için birbirini kolluyor ve ayrıyeten ikisibirden Wrath of the Lich King'imi kolluyor nedir.görünüşe göre wow expansion çıkıp herkes hüsrana uğramadan bu iki oyunda piyasaya çıkmayacak.Wow expansiyondan önce çıkıp expansiyona oyuncu kaybetmek istemiyorlar görünüşe göre. Not:Hüsrandan kastım expansiyon çıkıp mmo oyuncuları yok abi bu pakette bir şey grind grind grind nereye kadar diye sormaya başladıkları noktadır :D
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ohoo oss ye kalmasin, vur dediysek oldur demedik :D
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ii olmus ii bu sene yurtta kalıyorum rahat rahat oynayamacaktım yazın evde hardcore oynarım peşine kışında eve cıkacaz zaten wotlk zaten yalan oldu benim gözümde blizzard kendini bitiriyor
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 İyi iyi. Finallerim bitmiş olur o zamana.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hmm mezun olmus olucam isallah, is bulmak lazim, oyunun parasini veremem yoksa.
MadOrca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben de mezun olacam o tarihe kadar kötü oldu ya, okul varken oynamak isterdim
Sage Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 2008 Yazı olursa mis olur cillop olur. :)
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bu kadar beklentiyi boşa çıkarcak bence.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 oo absolut abimizde gelmiş, hoşgelmiş :D öyle deme abi cidden iyi bir oyun olacak, closed beta baya iyi gidiyor açıkcası..
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kendi oynayamayacak ondan öle diyo...:)-D
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 iyi güzel o arada teskereyi alırım
Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bende yeni askerden geldim, askere giderken tam ben bitirdikten sonra cikar diyordum ama nerdeyse 1 sene atti ileri, simdi bu oyun sana teskere verir ustune bide alt devrenede verir :D
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 3. oyun hangisi? warhammer online, age of conan, başka?
kfg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gods and heroes vardı iyi gibiydi belki onu demistir, ama iptal oldu :...
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Gelin yol yakindan donun Age Of Conan a :)
Guru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 hayirdir Funcom pirimmi veriyor sana? :)
Öne çıkan mesajlar