knoxville Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya bu olay birden başladı. hddden vujit diye bir sesgelmekle beraber anlık bir donma oluyor. bazen donmalar ard arda oluyor vujit sesiyle :) acaba diorum hassektör mü oluştu? başıma gelmedi de hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 harddisk duraksayıp tekrar çalışıyor anladığım kadarıyla. sakat hocam, yedekle bilgilerini yok et o hddyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ilginçtir senin mesajı okurken hdd iyice sapıttı ve restart atmak zorunda kaldım. sıcaklıktandır diye kendimi avutup sabah açarım dedim. sabah da çok zor açıldı ve checkdisk çıktı açılışta. badsector falan dedi tahminler tuttu. peki checkdisk ordaki dosyaları nereye atıyordu? birinin daha başına gelmişti zegnanın ya da fistanın. C'nin içinde nereye atıyor dosyaları CHKDSK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yazın sonuna doğruki günlerde geceleri bilgisayarın açıktı di mi? Voltaj deli manyak gibi oynuyodu ya gece 12:00 - 03:00 civarı İstanbulda. Bende de badsector oluştu o voltaj dalgalanmasından sora... Hatta modem de bozuldu. Bikaç kişi daha benzer dertlerden müzdarip burda zate :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bad sector varsa çeşitli programlarla onarıp kullanmaya devam edebilirsin. önerim işletim sistemini başka bir diske kurmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bad sector'leri onaramazsın, sonuçta fiziksel hatalar onlar. fakat çeşitli programlar ile bad sector'lü bölgeleri inaktif ederek kullanabilirsin hd'yi, tabii boyutu azalıyor baya duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Selam, Aynı zamanda bad_sctor denen illet fiziksel bir bozukluk olacağı için, HDD okuma yaptıkça kafa o noktalar üstünden geçerken daha fazla zarar da görebilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 3 senedir bad sector lu diski yedek olarak kullanıyorum. sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bad sector illa ki fiziksel olmaz, corrupt olmuş bölüm de bad sector olabiliyo... o programlar da onu düzeltiyo zate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar