Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sanki ruslar yokken perişandın. neyse dediğim gibi uzatmaya gerek yok sadece takıntı yapma yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablotg said: koca bilkentte 2.senem 2 tane kızdan hoşlandım önceki daha insaflıydı duygularının karşılığı bende yok dediydi bu da yok içmeyelim saol dedi O_o 20 olduk tık yok ruslar olmasa perişandık yaw abi demekki başka diyarlara açılmanın vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 evladım sen daha okuldaki kızı tavlayamamışsın çıtır Ruslar'ı tavladığını mı iddia ediyorsun şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 niye tavlamakla uğraşayım ki veriyosun parayı tavlamaktan daha iyisi oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ruslari tavlamaya gerek mi var ?? kendi sarhos ise yaramaz erkeklerinden sonra Turkiyede cennet veriorz onlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 okuldaki kızı niye tavlamakla uğraşıyorsun o zaman, Rus'a para veriyosun da bizim Türk kızlarına neden vermiyorsun belki bu yüzden dargındır sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 doğru söylüyosun gidip kıza artık sana para vermek istiyorum rusların canı cehenneme diyim herşey yoluna girsin good idea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Quibble said: ruslari tavlamaya gerek mi var ?? kendi sarhos ise yaramaz erkeklerinden sonra Turkiyede cennet veriorz onlara.. yanlış düşünüyorsun, Rus hayat kadınları neden Türkiye'ye geliyor? ÇÜNKÜ ORADAKİ ERKEKLERİN SEKS YAPMALARI İÇİN PARA VERMELERİ GEREKMİYOR. Ezikler sizi, sie go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 molto montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 molto haklı. ayrıca sen bi kızla seks yapmak için mi çıkıcaksın abi sadece? ruslarla aynı kefeye koymuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yok ya hiç alakası yok aynı kefeye koymadım molto karıştırdı ortalığı ben ihtiyacımı ruslarda karşılıyorum dedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablotg said: good idea drop it düd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ingilizce eğitimin canı cehennem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oper said: ahahaha annem uyanmayacak olsa kahkahalar atacam şurda :D :D2 gün önce ne laf söylemişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aklıma geldikçe gülüyorum zaten :D hacı sen ruslara gitmeye devam et. seni başkası mutlu edemez bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ama onlara see you tomorrow demek çok para demek her gün her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abonelere indirim yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bu arada rus mus diyorum ama topu topu 3 yada 4 kere gittim hani her gün gidiyomuşum gibi algılanmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 la gidiyosan da söyleme burda. 1 yıl sonra sevgilin olur gelir de buralara bi bakarsa o zaman görürsün sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 baksın daha iyi tecrübeli bu der vermesi kolaylaşır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 adamın düşündüğü şeye bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 beyniyle pipisi yer değiştirmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi 373 ile girmiş senin bölüme. 373. birak yani zaten. ben full çeksem 368 aliyodum lan öss'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 PrudenT said: adamın düşündüğü şeye bak ya oper said: beyniyle pipisi yer değiştirmiş sanırım. lan dalga geçiyoruz hep siz mi geyik yapçaksınız alla alla herhalde o kadar değil önemli olan hem beğenip hem anlaşabilmek birşeyler paylaşabilmek yoksa sağlıklı bir ilişkide cinsellik tabii ki olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 smiley koymayınca ciddiye alıyosun hemen sdkfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar