diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kızın neyine helal olsun ya lise muhabbeti yapan app bi kız işte üniye gelmiş hala lisedeki o hani genç gelir benle takılsana falan der kızda yok almıyım saol der aynı o mod işte hiçbir farkı yok yaratıcılığından falan değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sus! yedin lafı oturdun işte, biz bilmiyoz sanki sddsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bırak ya :) derslerde onu bi tokatlasam asıl kapak ona olur o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Kızın verdiği cevap bomba üstüne senin ona verdiğin ahahah koptum neyse.Hep özenmişimdir böyle rahat insanlara :D ben kendi arkadaşıma öyle bir mesaj atsam (ki atamam) bir sene kendime gelemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablotg said: bırak ya :) derslerde onu bi tokatlasam asıl kapak ona olur o zmn sen anca çavuşu tokatlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 zuahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 tüm mesajlari okudum. kahramanimizin bu serüvendeki yeni bölümlerini merakla bekliyorum :> ayrica medeni cesaretinden dolayida tebrik ediyorum. diablotg sen bu kizi burdan tawlarsan ''what a come back !'' olur. arkandayiz. you'll never walk alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahahaha çavuşu da tokatlarım kızı da :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bak bak özel mesaj gelmiş bi balonlu patiden "çok etkiledin beni fahişen olabilirmiyim" yazmış bende cevap olarak its all right then see you tomorrow yollucaktım kullanıcı silinmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o patinin kamu malı oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 abi kıza şöyle bir mesaj atsam ne olur: "ya doğa kusura bakma çok alakasız bir mesaj attım ama gerçekten niyetim arkadaş olmaktı sonuçta aynı bölümdeyiz muhabbet olsun istedim başka bir art niyetim yoktu.2-3 gündür utandığım içinde cevap yazamıyorum aramız düzelsin istiyorum.Ama şöyle oturup bir yerde 3-5 kişi bizim bölümden kahve içelim bu konuda ısrarcıyım olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 öyle mesaj atıp iyice düşürme kendini, cevabı zaten vermiş sana hala niye uğraşasınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya ne biliyim :) 4 sene okucam bu kızla aramız bozulmasın diye şey ettiydim pek anlamıyorum malsesf bu hatun işlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yahu bisi olmamıs gibi davransaanya see you tomorrow diyosun tomorrow oluyo you dont see olmaz bole olmaz raata tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bozulsun aranız nolcak :p 4 sene sıra arkadaşı olmicaksınız ki sonuçta hem kıza laf atmamışsın arkasından konuşmamışsın küfretmemişsin bi yerlerde kahve içelim mi demişsin yani, abartılcak bişey yok pyro'ya katılıyor, mesaj atmanı tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 cevaplar analiz ediliyor ve cevap atılmamasına şiddetle katılıyorum teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 aslında atsa da olur Saeros , atraksiyon cıkabilir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kız roger that falan der sonra fire in the hole lar enemy is down falan uzar sonra iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ya aradan 1 ay geçsin, ikinizde unutursnuz. dert etme o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 diablotg said: abi kıza şöyle bir mesaj atsam ne olur: "ya doğa kusura bakma çok alakasız bir mesaj attım ama gerçekten niyetim arkadaş olmaktı sonuçta aynı bölümdeyiz muhabbet olsun istedim başka bir art niyetim yoktu.2-3 gündür utandığım içinde cevap yazamıyorum aramız düzelsin istiyorum.Ama şöyle oturup bir yerde 3-5 kişi bizim bölümden kahve içelim bu konuda ısrarcıyım olabilirmi? euhehue ne güldüm ya. azmini takdir ediyorum bu arada. umarım istediğin gibi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 harbiden o kizi tavlarsan. legen - wait for it - DARYYYYYYYYYYY olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kız resmen bsg demiş hala niye çocuğa gaz verip mesaj at diyorsunuzki? atmasın, değmez. zamana bırak belki ileride kendi gelir diyeceğim de çok umutlandırma da kendini. ayrıyetten sakın peşinden koşma gibi bir aptallık yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 işin en kötüsüde şu olsaydı ne güsel olur ama dimi hep bu cümleyi kurarak geçti ömrüm yavs peh hiçliğe kadar yolu var ne hali varsa görsün eğer birgün gelirde fikir değiştirdim derse bende yok değiştirmeyelim saol derim :) belkide direk atlarım tabi tabi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 birşeyler yaşamış olsanız, git koş peşinden derim ama daha bırak birşey yaşamayı başlamadan kızın tepkisi bitirmiş direk. bu saatten sonra sadece "olsa güzel olurdu" de geç. sonuçta sadece hoşlantı ama gözünde büyütüp saplantı haline getirirsen vah haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 koca bilkentte 2.senem 2 tane kızdan hoşlandım önceki daha insaflıydı duygularının karşılığı bende yok dediydi bu da yok içmeyelim saol dedi O_o 20 olduk tık yok ruslar olmasa perişandık yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar