Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cevap ve Ona verdiğim cevap O_o

diablotg

Öne çıkan mesajlar

abi kıza şöyle bir mesaj atsam ne olur:
"ya doğa kusura bakma çok alakasız bir mesaj attım ama gerçekten niyetim arkadaş olmaktı sonuçta aynı bölümdeyiz muhabbet olsun istedim başka bir art niyetim yoktu.2-3 gündür utandığım içinde cevap yazamıyorum aramız düzelsin istiyorum.Ama şöyle oturup bir yerde 3-5 kişi bizim bölümden kahve içelim bu konuda ısrarcıyım olabilirmi?
Sosyal ağlarda paylaş

diablotg said:
abi kıza şöyle bir mesaj atsam ne olur:
"ya doğa kusura bakma çok alakasız bir mesaj attım ama gerçekten niyetim arkadaş olmaktı sonuçta aynı bölümdeyiz muhabbet olsun istedim başka bir art niyetim yoktu.2-3 gündür utandığım içinde cevap yazamıyorum aramız düzelsin istiyorum.Ama şöyle oturup bir yerde 3-5 kişi bizim bölümden kahve içelim bu konuda ısrarcıyım olabilirmi?

euhehue ne güldüm ya. azmini takdir ediyorum bu arada. umarım istediğin gibi olur :)
Sosyal ağlarda paylaş

işin en kötüsüde şu olsaydı ne güsel olur ama dimi hep bu cümleyi kurarak geçti ömrüm yavs peh hiçliğe kadar yolu var ne hali varsa görsün eğer birgün gelirde fikir değiştirdim derse bende yok değiştirmeyelim saol derim :) belkide direk atlarım tabi tabi diye
Sosyal ağlarda paylaş

birşeyler yaşamış olsanız, git koş peşinden derim ama daha bırak birşey yaşamayı başlamadan kızın tepkisi bitirmiş direk. bu saatten sonra sadece "olsa güzel olurdu" de geç. sonuçta sadece hoşlantı ama gözünde büyütüp saplantı haline getirirsen vah haline.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...