PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 DoruK said: ilk sayfayı ve son sayfayı okudum, yazıldı mı bilmiyorum. bugün insanlarla yeterince organ geçtiğim için ciddi bişi yazma ihtiyacım geldi. tamam. şimdi mesajda öyle apar topar benimle çıkar mısın tarzı teklif yapılmaz. kızın sana karşı bişi hissetmesi lazım önce. bunu da gerçek hayatta sağlayacaksın. herkesin değişik taktikleri vardır bu konuda tabii (kilit nokta kızın aklına seninle çıkarsa fikrini sokmak, bunu düşünmesi), sana ilgisinin olduğunu hissettiğin zaman (olursa) telfndan kızı heyecanlandırıcı mesajlar atıcaksın. baktın kız heyecanlanıyor ilgini belli etçeksin. -yoksa sana demedim arkandakine dedim salaaak tribine yatıcan- ilgini belli ettikten sonra tekrar bire bir zaman geçirip kızı güldüreceksin. sonra istediğin yerden istediğin teklifi edebilirsin, birlikte bu şekilde zaman geçirdiğinizde az buçuk doğru tanımış olursun kızı. nası heyecanlandırıcı mesajlar fire in the hole olabilir mi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 böyle kuku kaşındıran tarz mesajlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 muhauha yarıldım. fire in the hole tam gider o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kız efsaneymiş tebrik ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 fire in the hole dan ziyade get outta here its gonna blow olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 arnold yapalım ; Kham with miah if yhou want to liavh ( abartılmış come with me if you want to live :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 OLM NAPTIN SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abi sabah kalktım, hala gülüyorum yaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben 5 sayfayı da okudum tahmin edin. Hem gece için hemde sabah için gülüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bugün gün boyunca kıza 1 kereceik bile bakmadım o yokmuş gibi davrandım bide aynı grupta olduk labda ya çok mu abarttım acaba ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 eheh. çok sevimli. siyu tumorrow (lan ingilizce biliyorum kitapsız! yine mi elde edemedim?) hehu. elin amerikalısı bunu 1.5 yaşında çözmüş: http://www.clipjunkie.com/Stewie-is-Mean-to-Olivia-vid906.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 euheuhe video uber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 diablotg said: olsun abi dersler ingilizceydi ne yapayım hiç yoktan anı oldu insanlara anlatacak bir anım bence bu anını kimseye anlatma. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bence de = bize anlatmışsın yeterince kötü =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Anlat anlat biraz rahat ol kendinle alay etmeyi öğren daha mutlu olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ya da karanlıklarda kaybolur, bir umut ışığı ararken çaresizlik kuyusunun kanlı dibine düşüp yılların yılgınlığı için yas tutar, ağlar, AĞLARSIN ANLATMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kendimle alay edebildiğim için sizinle paylaştım yoksa adamın içine oturacak cinsten bişeydi ama alışık olduğum için koydu diyemem ama koymadıda diyemem :)z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 paticiğe üye edelim o kızı, potansiyel gördüm onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 paticikte çok kalp kırar o kız, olmaz = o ayarı kaldıramayacak adamlar var aramızda = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 aaAhahahah :D en azından güleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ağlayan taraf da olabilirsin. aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kız, 2 saat sonra sevgilinizle buluşacak olsanız ne yaparsınız diye topic açsa ben o zaman gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Oyyyoyoyo göndermeye bak asfuaefdghfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ezik kız app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 zuahueha uo player sdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar