nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bazı spor yazarları sürekli bunu söylüyor. avrupa'da başkentten şampiyon çıkmayan tek ülke türkiye diye ahkam kesiyor. özellikle mehmet demirkol bunu sürekli söyler! ama bu yanlış. avrupadada bütün başkentler o toprakların binlerce yıllık başkentleri ve en önemli şehirleri. ama ankara 84 yıllık başkent. istanbul bu toprakların binlerce yıl başkentiydi. işin komiği, fener,g.saray,beşiktaş kurulduğundan istanbul başkentti. başkent takımı olarak kuruldular ve 20 yıl böyle oldu. hatta gençlerbirliği ve ankaragücü bile kurulurken istanbul başkentti kısaca bu yorum türkiye için geçerli değil ve yanlış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hay ağzına sağlık ne güzelde dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Avrupalıların tek bildiği ve söylediği yanlış buydu zaten hemen düzeltmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bunu mail olarak atsana demirkola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Turkiye de futbol oynanmıyor ki bizdeki başka birşey... Çok daha saçma bir oyun bizdeki... O yüzden bu yorum kafadan yanlış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 mehmet demirkol'u pek sevemedim ben nedense. yani ne alaka şimdi başkentten bi tek türkiye'de şampiyon cıkmıyormus. ee cıkmasın ne olacak? eksiklik mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 I bet i can find another country that doesnt have a champion from capital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kupa beyi ankara , bakın dalganıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 mehmet demirkol un dediği vah anam başkentten şampiyon çıkmamış değil. dikkat ederseniz anlarsınız yazılarına, anadolu da futbolun hiç gelişmemesini eleştiriyor adam. bunda da suçlu yöneticiler ve taraftarlar beraber. kayserispor dışında mesela, 5 milyon euro yu yanyana görünce oyuncu satmayacak kulüp çıkmadı henüz. bunların olması lazım artık. ya da ne biliyim, fatih tekke ye 7 milyon euro verseler ne yazar ? 7 milyon euro ya fatih tekke nin aynısını alabilir misin sen ? taraftar da aynı şekilde. birçok anadolu şehrinde, hangi takımlısın diye sorarlarsa (örneğin adanalı olsun bu kişi), adanasporluyum/adana demirsporluyum diyor. e peki hangi takımı tutuyosun ? fenerbahçe/galatasrary/beşiktaş. bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yalnız fizban o ayrı bi konu. Sonuçta bu soylediğin insanlar örneğin Fenerbahçeli.. Kayserispor - Fenerbahçe maçında gidiyor Kayserisporu destekliyor Fenerbahçe sadece sempatizanı olduğu takım. Kayserispor dediğiniz gibi bi ilk yaptı ve Anadolu kulubu kimliğinden çıkıp büyük takımlara kafa tutmak istedi (düzeltiyorum bu ilki yapan takım Trabzonspordu) Bu felsefeyle gittikleri sürece zaten biyere varamayacaklar yerlerinde saymaya devam edecek diğer anadolu takımları. Ha bi açıdan hak vermek lazım elinde Mehmet Topuz gibi bir Yıldızın var Türk ligi ortalamasının üstünde olan. ama diğer oyuncuların yetersiz diyelim sen o herifi 5 milyon $ a satacaksınki 5 milyon doları atıyorum 1'er milyon dolara bölüp diğer mevkiilere elinde olandan daha kaliteli futbolcular alabileceksin. Kayserisporun bunu yapmama sebebi Kayseri halkının ve Kayserinin önde gelen insanlarının hatta Belediyenin Kayseri ve Kayseri Erciyes Sporu elinden geldiğince desteklemesi.. Fenerbahçeliyim.. Ve her Fenerbahçeli gibi Denizlispor'a 2 sene önce yaşadığımız olaydan dolayı Fena halde sinir oluyorum üstelik geçen senede puan kaybetmemize sebep oldular orda.. Ama şunu bilmeyenler için ekliyim Denizlispor başkanı : Fenerbahçe Kongre Üyesi... Futbolu Profesyonellik ölçüsünde görmediğimiz sürece. Anadolu takımları Şampiyon, en azından şampiyonluğa pasif değilde bizzat aktif aday çıkarmadığı sürece bu Tekelcilikten kurtulamayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Şunuda eklemek istedim.. İstanbulda Doğdum büyüdüm fakat Kayseriliyim o yuzden kayseriyi bu ölçüde savundum. Taraflı yorum yapmış olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar