Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benimde güzellll laaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn açtım orhanı... "heyy meyhanecii sen bilirsin onu nası sevdiğimi"" heyttttttttttttttttttttttttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kafayı bulduğun yolda çekilen çile kutsaldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdi benimde adım orhan ordada "açtım orhanı" yazınca bi an ne oluyoruz dedim orhan abimizmiş Allahtan...sırada shot sevipte kontoru olmayanlara gelsin benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 müslüm gürses - sensiz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yav said: gg hadi canım hadii başka yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 bira ile dünyaları satın alıyosunuz bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Necro said: 2 bira ile dünyaları satın alıyosunuz bre. 2 bira eşittir 4 ytl ne kadar ucuz dünyayı satın almak heyttt bee keşke o kdar kolay olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bana kaderimin bir oyunumu bu ? aldı sevdiğimi verdi zulumu !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kader degil, ben aldim sevdigini muahahahahah.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ŞÜKRÜ !!! LAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Off kederlenmek ne güzel birşey ya, o kadar hüzünlüyüm ki üzülemiyorum bile... YIKARIM BU FORUMU ULEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 adet gerizekalı arkadaşım vardı ayrıldılar her neyse kafam bozuldu üzüldüm içesim var ıspartadayım bu saatte açk yer zar zor off cidden üzüldüm ama salaklar barışın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benim kafam çok çirkin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yazıklar olsuun dırırı Yazıklar olsunn dırırır Kaderin böylesineeeğğğ yazıklar olsunnn... Hey gidi beee, bakırköydeki altın fıçıda kapanalı yıl olmuş yıllar olmuş, salaş birahane ortamı kalmadı :( . Kim kızarmamış patates, içsiz fıstık, birasız bardak getirecekki şimdi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar