Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 benimde güzellll laaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn açtım orhanı... "heyy meyhanecii sen bilirsin onu nası sevdiğimi"" heyttttttttttttttttttttttttt
Dev Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kafayı bulduğun yolda çekilen çile kutsaldır
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdi benimde adım orhan ordada "açtım orhanı" yazınca bi an ne oluyoruz dedim orhan abimizmiş Allahtan...sırada shot sevipte kontoru olmayanlara gelsin benden
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yav said: gg hadi canım hadii başka yere
Necro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 bira ile dünyaları satın alıyosunuz bre.
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Necro said: 2 bira ile dünyaları satın alıyosunuz bre. 2 bira eşittir 4 ytl ne kadar ucuz dünyayı satın almak heyttt bee keşke o kdar kolay olsa
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bana kaderimin bir oyunumu bu ? aldı sevdiğimi verdi zulumu !!!
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kader degil, ben aldim sevdigini muahahahahah....
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Off kederlenmek ne güzel birşey ya, o kadar hüzünlüyüm ki üzülemiyorum bile... YIKARIM BU FORUMU ULEN!
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2 adet gerizekalı arkadaşım vardı ayrıldılar her neyse kafam bozuldu üzüldüm içesim var ıspartadayım bu saatte açk yer zar zor off cidden üzüldüm ama salaklar barışın !!
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yazıklar olsuun dırırı Yazıklar olsunn dırırır Kaderin böylesineeeğğğ yazıklar olsunnn... Hey gidi beee, bakırköydeki altın fıçıda kapanalı yıl olmuş yıllar olmuş, salaş birahane ortamı kalmadı :( . Kim kızarmamış patates, içsiz fıstık, birasız bardak getirecekki şimdi bana.
Öne çıkan mesajlar