Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Baya sıkı ayar gerçekten de bakalım Ekmek napıcak sayın seyirciler,ben şahsen nefesimi tuttum! (Şimdi banada ayar vermeye kalkıcaklar :D)
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 valla bundan ilerisine forumda gidemez. msn im her dıt ettiğinde korkuyorum şu an. bişey olursa bana ekmek yapmıştır.
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Orç konferansa al olm, arkandayız hepimiz.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 banyoya giriyorum şu an. sanırım gaz kaçağından öleceğim. elektrikli gerçi.
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Şimdi phyx bir kızı becerse, o kıza dokunmam ben. Başkasının dokundugu kadınlar çekiciligini yitiriyor, gief virginz lol.
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ekmek'in içi içine sığmıyordur yalnız şimdi ahah
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 düşünüyodur nasıl bir karşılık versem diye. umarım bulur bişeler :D
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 abi ayar destansı yanlız ! yarıldım ahahaha
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Aşk yaşanacaksa eğer fark etmez ama aşk yaşamaktan kastın, arkadaşın yaptığı boyaya pasta cila geçmekse o zor biraz. Aşk herşeyi affeder...mi?
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Cons said: Ekmek said: cons peki seks yaptığın kişinin aşkıyla arkadaşlık eder misin? hayırdır baban beğendi galba beni sdkmlfdsşklfdsklgds of of of fena cidden
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Of Orçun matematik gerektiren ayar vermiş . Helal .
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ekmek in şuanki görünümünü tasvir ediyorum kendi hayal gücümle.. Ekmek orçunun cevabını okur o 1 cümleyi defalarca okur ve hafif ıslak gözlerle sakin bir şekilde browser ı kapatır sonra da bilgisayarı... yatağa yatmış ama tam yatar pozisyon değil sırtına yastık koymuş arkasına yaslanmış yanında kül tablası elinde sigara odanın ışığı kapalı karşıda da ayna var bi yandan sigarasını içip bi yandan aynadaa kendini seyrediyor dalgın gözlerle ve ilerki hayatına dair düşünceler içerisinde...
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Öyle bişeyi kabul edebilene öncelikle aşkolsun diyorum sonra da Allah misliyle versin diyorum , al işte herkes mutlu :)-D
Öne çıkan mesajlar