Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nedir leyn bu facebook?

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

Evet günlerdir hagi siteye baksam facebook böle şöle,falan filan,ekşi'de düzinelerce entry,pati'de başlık ardına başlık.5 ay öncesinden bu siteden haberim vardı,bi arkadaş sölemişti vay şöle vay böle,msn de anlattı da anlattı,dedim yonja gibi bişey yani?Gibi ama tam öle değil dedi(neyse fazla deşmeyelim)o gün üye olmadım dedim çok gereksiz zaten ben lise ve üni. arkadaşlarımla halen görüşen adamım,netten ne diye takılayım.hergün 2-3 mail gelir oldu son 1 haftada facebook'la ilgili vay şöle vay böle.Düşündüm de halk olarak manyaklaştık iyice,abicim madem merak ediyordun eski arkadaşlarını ne diye iki arayıp soramadın.ya da ne bileyim söz meclisten dışarı neymiş facebook'ta eski kız veya erkek arkadaşını bulmuş vah vah kederden boğulmuş,facebook'a üye olunca mı aklına geldi eski kız arkadaşın ya da erkek arkadaşın!bu yazı günlerdir depoladığım bir sinirin dışa vurumudur.sadece beni bağlar.ölesine içimden geçti,beki pati'de de benim gibi düşünenler vardır diye yazdım..
Sosyal ağlarda paylaş

abi normal zamanda aklına bile gelmeyen insanları görünce ister istemez fena oluyor insan.
Bir zamanlar sevdiğin insan en alakasız bi yerden arkadaşınla "they dated in 2006 and they are still dating" tarzı şeyler görünce ister istemez kötü oluyorsun.

eski arkadaşlarını bulup mutlu oluosun vs vs.
benden uzak şeyler onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bana bu siteler şöyle gözüküyor bir de, 'insanın kendini başkalarına satışa çıkarması'
düşünsenize, adınızı-yaşınızı,yaşadığınız yeri, okullarınızı, ilgi alanınızı, sevdiğiniz şunu bunu, arkadaş çevrenizi, tipinizi,boyunuzu posunuzu vs.. her bişeyinizi oradan paylaşıyonuz. Kendi kataloğunuzu yapıyosunuz bir anlamda. Bir süre sonra gerçek hayatta yaptıklarınızı, çektiğiniz fotoları hep bu sanal kataloğunuz için eyleme dönüştürmeye başlıyosunuz. Bence çokta cici bişey değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün zaten eski okulumdan 2 arkadaşım ekledi, mesaj falan attıkları da yok, ayrıca komik olan şey ise bu elemanın "teenage ülkücü" modunda dolaşıp sokakta pardesüyle gezmesi, zamanında laf dalaşından vsden sonra bu adamın terastaki boş bir kafede mevzu yaratmaya çalışması olayına kadar götürmesi. Ne diye eklemişler anlayamadım, öbürü de kız zaten, zamanında damarıma bastığı için ana avrat girmiştim, şimdi "merhaba tanıdınmı zamanında bana küfretmiştin ama ben seni ekledim maksat arkadaş listem geniş gözüksün" edasıyla eklemiş herhalde. İlginç ya, ortam çocukları. Geçen de başka bir arkadaşımın listesinden, alakam olmadığım hiç tanımadığım birisi eklemiş, 3 kere kimsin, tanımıyorum vs diye mesaj atmama rağmen cevap gelmedi, insaf, alsınlar arkadaş listesini kağıda döküp rulo haline getirip ^%'&%+^&!.
Sosyal ağlarda paylaş

Selen said:
Yeni bişi, mutlu oluo insan eski arkadaşlarından haber alınca ama sıkıcak bi müddet sonra..ilkokul arkadaşım ekledi benide ama sadece ekledi selam yok "aaa naber gördüm şaşırdım" bile yok ee niye eklion o zmn:)

bunu yapan keşke sadece ilkokul arkadaşları olsa. üniden arkadaşlar bile ekliyip bişe yapmıyorlar. anca deli gibi resim forwardlayıp duruyolar..
Sosyal ağlarda paylaş

eski arkadaşlarımı bulmaktan hiç keyif almadım görüşmediğim adamlar bile arklık yolluyor kabul etsen bi türlü etmesen bi türlü trip atanlar bile var aa ben sana rakı yolladım sen neden bişey yolamıyon edasıyla tiplerde dolanıyor uff sıkıcı kısaca nerden girdim
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi girdim bende. Sadece ve sadece ilkokuldan gökhan adlı adiyi bulmak için. O şerefsiz ki atari onun oldugu için contra oynarken benim haklarımı kullanırdı, iyi kolu o alırdı, mavi pantolonlu hep onundu. Takipteyim Gökhan... Bana kız rengi kırmızı pantolonlu player'ı vermeyecektin aylarca gökhan.

Edit: Oha sinirden typo manyagı olmuşum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...