Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 1:40 dakikada 10dakika ağladım çok rahat. Ownage ya, bu da çok nays. Şimdiye kadar gördüğüm en eylenceli kliplerden birisi. Hard gay serilerinden bu özellikle eylenceli, son sahnedeki oyun oynama kısmı beni gene 10dakika ağlattı gülmekten. Bu da mev, preggerz. Böyle işte, voç mi! Yakında team fortress 2 ownage vidyolarımı da koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 videoların hepsi kötü yaaa:( ben beğenmedim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yiğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben bunlara montla sıçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 montla sıçmak yasaklanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yuha ilk videoya 8 dakika boyunca anlamsız anlamsız baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 izlemedim ön yargılıyım Saçma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şöyle bişey yaptığınız "resim yaptım" mavi "ne?" mavi "ne mavi?" resim "e, evet mavi?" evet "ee? olamaz mı mavi?" .. "mavi resim olmuyor mu? kırmızı mı olması lazım resim olması için?" "*video linki*" saçma "ne?" saçma "ne saçma?" video "e, evet saçma?" evet "ee? olamaz mı saçma?" .. "saçma video komik olmuyor mu? mantıklı mı olması lazım komik olması için?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Boş - Lüzumsuz demeye getiriyo saçma derken.elin bilg oyunu zımbırtı vidyosunu anlayana anlamayana koymuşsun onu diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Killer said: izlemedim ön yargılıyım Saçma ? dhadi yaa sendemi izlemeden saçma diyenlerdensin yoksa yok yok ağır gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gulemedim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 CusTodeM said: gulemedim =(işte bende ondan saçma dedim ama gençler yüklenmiş biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 özellikle ilki tam deli işiymiş. geleceğin mizah anlayışı olsa gerek. kaplumbağa saldırısına gül gül öldüm . 4:40 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Gülmeyin bunlarda hayatın gerçekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2. videoda olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 seviyorum ben horacegoeskiing i ya. İlkinda scatman sahnesi de baya eylenceli eheh. İkincisindeki adam spy, karşı takımın medici spy olduğuna uyanmıyor adamın healliyor, adam duvara "FYI IM A SPY" spreyi yapıyor, (for your information) medic spreye bakarken spy bıçaklıyo adamı ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 oyun kültürümüz yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 korktum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 @Aiko tf2 oynanıyor. eleman spy , graffiti çakıyor "I'm spy" diye. herif moron moron bakıyor , o ara kafaya indiriyor kütüğü. Ayrıca asıl olay 1. video. o Jackass olayı mükemmel haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ahahahahahah klip hariç diğerlerinde yarıldım Hard Gay Rulz!!! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hard gay i sadece ben mi meriç erkan a benzettim? "AHUUUUUUUUUU" yapıp etrafında donmeler fln :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar