psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 methinizi çok duydum bende geliyim dedim Alıntıla
rayka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn ekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn ehe !! :) Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bir bağyan daha mı? akıyorlar valla allaaaah :D Alıntıla
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 msj ı sıldım sanıyodum ama genede gıtmıs sorry Alıntıla
Drall Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hoşgeldin psychedelica! Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin... İyi eğlenceler. Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 rayka said: bağyan değil :) tühh ne kadar umutlanmıştık oysa ki :( Alıntıla
rayka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 wilkommen wilkommen und noch mal wilkommen Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hoşgeldin death proofu izle izlemediysen izle izlediysen bi daha izle Alıntıla
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Aramıza katılmandan kıvanç duyduk Sayko, iyi eğlenceler ;) Alıntıla
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 welkam welkam, bir psychedelic hayranı daha güzeellll. Alıntıla
psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hoşbulduuk psychedelic... hayatın anlamı desem abartmış olmam herhalde bunun dışında unutulmuş diyarlar ı da büyük bir zevkle okumaktayım müziğe gelince de psychedelic dışında 60 70 80 hard rock vede son günlerde ortaçağ müziği ile de ilgilinmekteyim (vay be çok yönlü bi insanmışım) dil olarak ucundan ingilizce almanca var şu anda latince öğrenmekte ilerde bir gün keltçe fince norveççe gibi ekzantirik diller öğrenmeyi planlıyorum meslek olarak mimarlık düşünmekteyim bir aralar felsefe klübündeydim sonra farkettim ki felsefe öğrenilebilecek bir şey değil(çok kolpaladım sanırsam)adım da belirtilmiş zaten yukarda rayka cığım tarafından ama dişi bir varlık değilim neyse ilerleyen günlerde daha yakından tanırsınız Alıntıla
rayka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çok yüce bi varlıkmışsın aa ben bilmiyodum bu yönlerini ::o artiz seni Alıntıla
psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çaktırma hava atıyoruz Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kızları o laflarla tavlayamazsın dostum. Alıntıla
psychedelica Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok artık kişiliğimin parçası oldu iki yıl önce kız tavlamak için çok bilge biri gibi yüksekten atardım sonra anladım kız falan tavlanmıyor ama çoktan bi parçam olmuştu söküp atamıyorum(sanırsam burdada kolpaladım hadi neyse) Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 cool ayakları yapma sdf kolpaladığını farkettim :D Alıntıla
rayka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 öhehe geçmiş zaman "...ondan kopamaz olmustum ben onun o da benim ayrılmaz bir parçam olmuştu..." Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.