Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cin Cikartma Tecavuzu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle salak madurlara hiç üzülmüyorum.. beyinsiz gidip üfürükcü hocalara falan gidiyolar sonra hoca beni böyle yaptı , hoca beni elledi ninjadır bu kadın kesin resmi falan yokmu ?
Mesaj tarihi:
Örümcek ısırdı tecavüz ettim !

Avustralya Sidney'de bir kadını kaçırıp tecavüz eden Philip Spiers isimli adamın bahanesi oldukça ilgi çekiciydi. Mahkemede verdiği savunmasında yaptıklarından sorumlu tutulamayacağını çünkü olaydan önce bir örümcek tarafından ısırıldığını söyledi. Fakat bir uzmana sorulduğunda örümcekten alınabilecek zehirin kızgınlık, nefret ve sinir bozukluğu gibi bir durum yaratamayacağı anlaşıldı. Savunması çürütülen tecavüzcü 8 yıl hapis cezası aldı.

vatan gazetesinden
Mesaj tarihi:
geçende posta gazetesinde vardı bi tane
Zihinsel özürlü bi kıza tecavüzden yargılanıyo amcamın biri bu kadının annesi 15dk yalnız bırakıyo o anda amca kapanmış işte , dava düşüyo sebep ise , hakim : "15dk da tecavüz olmaz" Oo l2Rape n00b diyo kısaca
Mesaj tarihi:
"‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı’ suçundan dava açtı."

nitelikli nasi oluo?temali falan mi?imam karisi cin cikarma hidden cam falan gibi tagler mi
  • Yeni Oluştur...