oper Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 akılları sıra soğuk savaş yapıyolar herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Arkadaşlar böyle konuşuyoruz ama sonuçta adamlar resmiyete döktü ister gerçek,ister yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 boş işler, ama yemeyenin malını yerler doğru. yoğurt konusunda da bulgaristanın bizden çok ihracat yapıyor olması şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hepimiziz türküz hepimiz lokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 HELLAS. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 kubilayaktuncc'u göreve çağırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben ne yunanistan'da kahve içtim ne rum ellerinde lokum yedim ama yiyenler ve içenlerden bildiğimiz kadarıyla tatları çok dandikmiş. haliyle bırakalım diğer dünya halkları "lan bu nane mollalar sizin adama elin türk'ü sizden iyi yapıyor, ne iş?" diye sorsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Lokumdan önce sahiplenmemiz gereken şeyler var malesef tatlı yiyip tatlı konuşabilecek halde olanlar olaydan da anlaşılabileceği gibi onlar biz değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oper said: akılları sıra soğuk savaş yapıyolar herhalde :D AHHAHAHA SOĞUK SAVAŞA GEL! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Yılların Afroditini Alev hanım yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 yalnız bi zaman fransaya gitmiştim orda bizim bildiğimiz nefis türk döneri Grec diye geçiyor bu da fransızcada yunan demek... yani her tarafta o geçiyo demeyin maalesef böyle örnekler de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 NTV de gece haberlerini sunan o süper abla varya adını unuttum o diyordu dün gece Yunan arkadaşı ile kahve içmeye gitmişler, kahveci Buyrun size yunan kahvesi size de türk kahvesi deyip getirmiş aynı kahveyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 varsınolsun said: Lokumdan önce sahiplenmemiz gereken şeyler var malesef tatlı yiyip tatlı konuşabilecek halde olanlar olaydan da anlaşılabileceği gibi onlar biz değil turizm geliri, ticaret geliri gibi şeyler de var. devlet dediğin singletasking işletim sistemi değil ki, bir işi bitirmeden diğerine başlayamasın :) mesela Erdal İnönü'nün bir lafı var (vefatı dolayısıyla eski programları gösteriyorlar, o sırada gördüm) "Biz devlet olarak bilime ancak devlet zenginleştikten sonra prestij maksadıyla bütçe ayırabileceğimizi düşünüyoruz, oysa devletin zenginleşmesi için bilime bütçe ayırması gereklidir" gibisinden birşeyler demişti. hah, aynı şey bunda da geçerli. bilimde olduğu kadar siyaset, ticaret, turizm gibi konularda da gelişebilmek gerekli güçlü, zengin ve sağlıklı bir devlet elde edebilmek için. Yunanlılar ise senin güçlenebileceğin konularda hızlı davranıp önünü kesip olayları kendi avantajına çevirmeye çalışıyor. "Bizim zaten başka önceliklerimiz var, bırakın böyle şeyleri" dersek, zaten o önceliklerde güçlenmemizi sağlıyacak fırsatları geri tepmiş oluruz. "Turkish lokum'dan da ne olurmuş" deme, sonuçta elindeki bir ürünü meşhur edersen, diğer ülkelerin ilgisini cezbetmiş olursun bu da ekonomik olarak katkı sağlar devlete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 biraz zorr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben haberi sinirle okumaya başladım, iyi olmuş diye bitirdim. belirli bir süre tanımışlar itirazlar falan için, isim tescil işleri böyle olur, itiraz etmezler koynundan karını bile alırlar. resmi kurumlara ülke yönetmeyi bilmeyen insanları getirirlerse götümüzden donumuzu bile alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar