Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 çimlerde takılmayın ceza yazıolar. en son ramazanda 2-3 arkadaşıma yazdılar. 50 milyon mu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bizim hayatımız geçti baba bişi olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sen bilirsin en son öle diyen anam ben bu parayı nasıl ödicem diodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Eldarduil said: iki kere gelmezsen gelmiş saymayız ozaman =P Bir kere gelebilcem mi o bile belli değil. Gelipte millete de bulaştırmayım grip :D sizi düşünüoruym yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 yuh koca topiği yeni görüyorum ha. ama gelemiyorum. haftasonuna MATH113 midtermü koyan zihniyetin ben.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 levent hangi buluşmaya geldin ki bunu görsen/midterm ün olmasa gelcektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 4,5-5 gibi uğrayabilirim belki, gelecek olabilirsem ararım kediyi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bu kadar pati napılır ? mekan kapatıcaz hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o kadar olmayız iddiaya girerim :p olursak da her zaman bize kucak açacak bir yerler bulunur. hayır nargile konağına gidilmeyecek!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yenı uyandık cıkıcam 20 dk ya gözlerim acıyor ya haadi görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 okuyan olur mu bilmiyorum yazayım dedim, biraz geç kalabilirim kusura bakmayın :p ben sizi bulurum, oh yeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ya ben son dk golu yedim halamın oğlu geldi askere gidicekmiş ne zaman gidicekler bilmiyorum biri bana nerde olcaklarını söyliye bilirmi oraya geleyim ben yaa nerde olcaksınız 3 e doğru gelicem sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yea yançizmeler üst üste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kesin gelcem bi saat rötarlı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 abavvv. yeni uyandım. kazağımı bulamıorum annem pazarda. kahvaltı yapmam lazım ve bornovadayım. zıçtım kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 haheaehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hadi ben çıktım görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Madcat said: levent hangi buluşmaya geldin ki bunu görsen/midterm ün olmasa gelcektin? ulen armut elitteki ilk LAN partyi kim organize etti?, 2 buluşma yaptınız onlara gelmedik diye satışçı mı olduk? hadi leeeeen. siz yavuza laf edin pls. sdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 nerdesiniz bende geliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 güzel bi buluşmaydı sanırım paticik izmirin en kalabalığıydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 "hepinizi mi?" muhabbeti oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 o kadar kalabalık deilmişsiniz o zmn.:D * bok atar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 makineyi başkasına verip foto çektirmedik ki öyle muhabbet olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar