utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 zamanında excel kullan diye uyardım ama nerdee. hesap makinesi kullan bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 beni yazmamışsınız tutoryale küstüm doruk her seferinde buluşmaya %90 gelcem diyip hiç gelmeyen pati. bir sefer gelmişliği vardır ama küçüktük o zamanlar sanki.. he ayrıca en iddaalı nargile içicisidir dumanıyla boğar. %90 gelcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 utopia abla nasihat olaraktan şunları sölemiş said: zamanında excel kullan diye uyardım ama nerdee. hesap makinesi kullan bari. bizim örtmen (evet örtmen) dedi ki, "ben evde excelde yapıyorum. siz de sınavda excelde yapabilirsiniz. eğer istiyosanız getirin laptoplarınızı, açın exceli yapın. ama yakalarsam okuldan uzaklaştırılmanız için elimden geleni yaparım." haliyle fatal erör. ha eet hesap makinası oluo. sayntifik kalkülatörüm var canım benm ohş. ayrıca dynun ve fedeyi ağırladınız, önümüzdeki yaz onlar antalyaya gelio (oha 7 ay sonra), toplanın izmirce gelin. erçinin *flüdünü de alın. hepimiz bizim evde kalırız, yemekleri de pogodilerde yeriz. oh kebap valla hayata bak. *flüt kelimesinde yumuşama oluyo mu? flütü, flüdü, fülüğdü. cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ginaly said: bende gelimmi ya, erçin bna flüt çalsın:(Ayıpsın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hazırmıyız gençler :D az kaldı az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ben cuma akşamına kadar belli olmaz sanırın gelip gelmeyeceğim, ama gelmeye çalışıcam, gelemesem bile en azından uğrarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Birinizde bana telefon numarasını verse ii olur. Boşu boşuna gelmiş olmiim geç falan kalırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 attım p.m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Cumartesi geliyorum bende Fotoğraf makinesi de getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 süper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 of, çok güzel olucak gibi. orda olmayı istiyorum. ama olamama ihtimalim yüksek... = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sensiz olur mu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 olur olur, bırak adamı. ben çemkirmiyorsam bi bildiğim var. hayırlı mevzu^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben kaç tane hayırlı mevzuuyu ektim ulan senin buluşman için selin, yapılır mı bu bana kadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sen gelecen. senin elin mahkum. sen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 saat belli mi yaa ona göre plan yapcamda şimdiden daha biletixe gidicem c.tesi kaçta kalmamı belirlemem lazım bir an önce şey edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Hardter said: 17.11.07 saat:14:00 budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Saat 14.00 dan saat 18.30-19.00 kadar kalarım sonra Pv başı yapmam lazım Raid olucak :) wowcu adamınız işmiz güçümüz raidimiz var kardeşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 saeros number two.. -baba bak çimlere gitçez içicez? -saeros: abi raidim var eve kaçıcam. -ok sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 "le ehe ele wowdan kalkıp geldin mi lehe" muhabbeti olucaksa gelmiyim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gelecen ulan. yok wow muhabbeti. sen de o itemı aldım bunu yaptım deme o zaman, yangına körükle gitme. senkoyla yan yana oturmayın. gencayla bakışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ya, saeros'a laf yok abi. -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yok abi bişi demedik.herif senelerdir muhatap dahi olmuyor zaten. gidipte çomak mı sokucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 dersane, ertesi gün dersane sınavı, pazartesi fizik vizesi gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar