senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Utterable said: cmts acayip ters bana ama gelmeye çalışacağım :) ulen sana ters olmayan gün mü var kine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 dostum yoğun bir insanim ben. (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Marl0_on said: *listedeki insanları parmakla göstererek sayar* -oha, 14 erkeğin arasında bi kız var. BÖEPOHEIOHE!. -_- ahahahh en azından kordondaki mendilci çocuktan daha kibar söylemişsin egö maeuhueh. bilader oldum ben artık zaten sayenizde. biri cleocuğumu da çağırsın, hatta bu biri ben bile olabilirim. ve hatta tedicitimi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 fotoğraf çekin, aranızdaki emoları tek tek parmakla gösterebilmeliyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 //_^ her emo aynı mı olucak arkadaşım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben de gelebilirim belki. tanımıyorum ama kimseyi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 YA ***** GELİCEKSİN İŞTE! hoş benim küçük bir ihtimal gelememe şansım var ama. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Marl0_on said: *listedeki insanları parmakla göstererek sayar* -oha, 14 erkeğin arasında bi kız var. BÖEPOHEIOHE!. -_- şeyy bende kız arkımla gele bilirim yavv kız olsun kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Metakuso said: ben de gelebilirim belki. tanımıyorum ama kimseyi be gel LAN! (bak emir verdim direk, ha gelmessende kapından alır sürükleye sürükleye götürürüm seni, wing tsun fln da işlemez bana, karete biliyom ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Metakuso said: ben de gelebilirim belki. tanımıyorum ama kimseyi be Tanışırsın işte kötü mü. Ben de kimseyi tanımıorum ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ctesi 10.30da midterm var da. erken çıkarsam gelirim o zaman. @senko ne wing tsunu olm. muay thai sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 EY İZMİR AHALİSİNİ TANIMAYAN İZMİRLİLER!!1 gelin abicim gelin. adam yemiyoruz, filistin askısıyla işkence de yapmıyoruz, nargilelerin kordonlarını boğazınıza sarmak suretiyle sizi boğmak? onu hiç hiç yapmıyoruz d: tuto mu yazsak izmir patileri diye. izmir patileri 101 redogski: saat 2de buluş, yeni öğle yemeği olsun, oturduktan 15 dk sonra repliği fikstir: "la acıktım ben ya" hardter: içer. nargile, şarap. ne olursa. marlon: bir zamanlar beyaz peynirdi, sayemizde evden çıkıp güneş gördü, şimdi biraz daha buğdaya kaçıyo teni. apeiron: ailemizin bonuzu. çok süper bi insan olmakla beraber, yani...kahkahasını duyunca o "yani" kısmını daha iyi anlayacaksınız :p tedicit: apeironun pek sevimli kardeşi. ailemizin 2 numaralı bonuzu. canın baskılarına dayanamayıp alternatif genç oldu, bir ara mordan yeşile dönen saçlarıyla çok can yaktığı rivayet ediliyor. utterable: benim küçük sevgilim, şekerim, dünyanın en sevimli veletlerinden. w3sever, dota ustası. müthiş bi insan, sevmeyen olursa bana yollayın. kartan: doktorumuz. tıpta okuyor. vizelerine wow itemlarıyla çalıştı geçen sefer, sonuç, yine de 60 mı ne almış adam. flüt çalıcı, en sevdiği cümle ise Je m'apelle Erçin, et vous? arkadaş canlısı yani:p saeros:manyak bu olum. mütüş esprilidir ama espri olsun diye söylemez hiçbir şeyi, o zaten adamın genel hali, siz gülersiniz afg. bi pati buluşmasında lexiusa söylediği şu sözlerden adamı çözebilirsiniz: "herkesin tuttuğu lex'e" *palmiyeye sarılır* senko: sucuk ekmeğin ne kadar olduğu konusunda ayrıntılı konferansları, kamyoncu beresi, bi uzun bi kısa oluveren saçları, biz selçuğu çok seviyoruz. onu da evrim bize kazandırdıydı manda zamanında, yoksa evden çıkmaaaz, wowcuuuuu, saeyle bütün gün oturur wow tartışır, sizi umursamaz ve sıkılmazlar afsag. madcat: bunalım herif. ağır anathemasever. çok süperdir ama. bütün arkadaşlarımı tanıyordu adam biz tanışmadan evvel asfg. bildiğin delikedi. kıbrıstan aramıza bu buluşma için döndü, yaa yaaa...sallaması bedava afsd. gothic: graffitiyle boyadığı adidas superstarlarla ün kazanan gothic'i, tanımadan önce hepimiz nickiyle doğru orantılı olarak karalar içinde, kulağında burnunda kaşında çenesinde piercingiyle, tam bir götik görüntüyle bekliyorduk, ama o da ne. karşıdan gelen adam, bildiğin iyi aile çocuğu, ben gothic diyor! uaheu süperdir ama gothicçiğim. nargile sevici. utopia: buluşmalardan paso erken kaçar. oyunu olur, yemeğe davetlidir, paso işi vardır, ama genelde buluşma tarihleri DE HAYDİN BU CUMARTESİ şeklinde o çığlık atmadan şekillenmez afa. aralarında en iyisi ütoptur. harika bi insan. süper bi kişilik. yok böyle bi tane daha dünyada. gelin olum. sizi de böyle sevip bağrımıza basıcaz. bu buluşmayı lexiusa adayalım mı? adamın gelemediği ilk izmir buluşması, in loving(!) memory of semih deriz, onore olur auehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 utopia agzına eline saglık :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 cumartesi isanbuldayım be anam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gotik karizmamı yerlere sermeyeceğdin şurda. seni buluşmanın demirbaşları arasına yazmışken hele. bittin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Saat kaçta nerde buluşucaz. Akşama halı saha maçıdota maçı vs. var geç olmasın doyayım sizlere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yau 2 çok erken be uyanırsam gelicem bende kimseyi tanımıom da nasıl bulucam sizi gelirsem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kesin gelicek bir kaç insandan telefon numaralarını al, ararsın buluşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Valla gelicem Toplatım vardı her cumartesi frp ayağına ama salla buhaftada bir DM(ben:P) eksik toplansın deufbkt yav :D zaten silah zoruyla dm oldum :D kaçış için fırsat.Dodom canım ciğerim yaz benide gelmeyen can gibi olsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kesin gelicek olanlar bana ulaşsın telefon vereyim arasın beni kaynaşalım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben kesin gelicem veriyimmi sana? ayrıca bu aralar insanlar az yediğimi söylüyo not olarak geçiyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 redogski sen bana ver :P bu arada senin az yemen gibi bi olasılık söz konusu deil. sizin evde nasıl kahvaltı sofrası sömürülür gördüm bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bende gelimmi ya, erçin bna flüt çalsın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gel kovan mı var aşkolsun. dinanla fedey ağırladık zamanında, erçine zaten biz bakıyoruz, bi sen kaldın o tayfadan, gel seni de bi şöyle gezdirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ama gelemiom dersler var, elimle standart sapma buluorum ben ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar