Madcat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bornova da uyar aslında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 utopia said: Pyro said: sunset'in nesi var? gayet güzeldir, sadece ciksler mi gidiyor oraya? kordonda içecem diyorsan zaten sayılı bir kaç yerden biri. bok atacağına insanlardan özür dile selin imbata götürdüğün için. hadi len, siz oturdunuz imbata. sen değil onlar. sen geç geldin. ama payın vardır. çakaal. bilader, barış imbattayız diyince orası nere lan diye tepki verdim. nasıl payım olabilir? adını duymamıştım haha. ayrıca evet bornovada yapalım bir buluşmayıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Evet bornova çok iyi olur. Hem bana da yakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Her yere tek vasite olduğu için her yere gelirim bucalı olmanın avatajları 1 hehehe demi lan can Buca forever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Bende gelirim ama kimseyi tanımıyom mal gibi gelirim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 bornova banada uyar.park yeride var orda asfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 hadi bornovaya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 -Dark_Angel- said: Bende gelirim ama kimseyi tanımıyom mal gibi gelirim xD kızsan bir de kilolu değilsen şimdiden tanınıyorsun say. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Pazar günleri hariç bir buluşmaya gelemem yanlız ona göre bi ayar çekin pılis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Redogski said: bornova banada uyar.park yeride var orda asfad arabaylamı gıdıyoz kanko ok o zaman banada uyar ayarlıyalım bayram gunune sımdıden liste olusturulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bornovada deniz var mı lan dfs. deniz havası lazım buluşmaya. harbi bilmiyorum ama deniz var mı orda eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 güzel geçmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 sensiz hep bi parçamız eksikti lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Metakuso said: bornovada deniz var mı lan dfs. deniz havası lazım buluşmaya. harbi bilmiyorum ama deniz var mı orda eheh kış geldi artık ne denizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 slayer77 said: Her yere tek vasite olduğu için her yere gelirim bucalı olmanın avatajları 1 hehehe demi lan can Buca forever! auhah :p buca sux gerçi de işte her yere tek vasıta olayı ii bi :p nese giderken haber ver de beraber kaçalm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 karataştayım beyler sidik yarıştırmayalım =) konak-5dk als-10 dk vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 narlıdere'deyim, alsancak 40 dakika, bornova minimum 1 saat, eher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 mesafe önemli degil bulusuyormuyuz bulusmuyormuyuz?isterseniz foçada buluşalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 1 saat balçova kipa --> ege üniversitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Apeiron said: slayer77 said: Her yere tek vasite olduğu için her yere gelirim bucalı olmanın avatajları 1 hehehe demi lan can Buca forever! auhah :p buca sux gerçi de işte her yere tek vasıta olayı ii bi :p nese giderken haber ver de beraber kaçalm. :D bana uyarda dediğim gibi pazar günleri dışında gelemem çalışıyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 tamam karar verilmiştir, bayram haftası (16 aralık oluyor sanırım) pazar günü bornovada buluşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 16 aralık pazar gunu saat 1 bornova neresı olur sız karar verın Pyro Hardter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 gelirims. aslında bornova da neylenir bilemiyorum. ama gelme çabasında olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bende ne yapacagımızı bılmıyorum artık selin gelirse o yönlendirir bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hardter said: 16 aralık pazar gunu saat 1 bornova neresı olur sız karar verın Pyro Hardter :D 1 çek erken değilmi hele bide pazar sabahı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar