Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paticik dışında hiçbir siteyi açamıyorum. Facebook açılmıyor sandım ama deneyince başka hiçbir yeri açamadığımın farkına vardım. Bir de google'ı açabildim anca. Msn'e de girmeyince sorun gider'de anahtar bağlantı noktaları'nda sorun buldu ve onaramadı. En son fireblade'in kablonet için ip resetleme olayıyla uğraşıyordum :/ Acaba kablonetin yurt dışı çıkışında mı bir sorun var ben kuruntu yapıyorum?
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben de az önce internet pingleri vs. konusuna yazmıştım. 2-3 site dışında hiçbir yere giremiyorum.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yemek yiorm, çok yer deneyemedim de facebook ve bi kaç random site açıldı sorunsuz
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 neyse çözüldü. kablodandı herhalde.
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 paticik değil ama bende divxplanet kati surrette açılmıyor 10 15 sn debeleniyor sonra sunucu bulunamadı diyor onu napıcaz? divx çekiyorum altyazı çekemiyorum depresyondayım.
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sorun bende açılmaması zaten durumun neden olabileceğini bilen var mıdır merak ediyorum. benden başka herkeste açıyor zira.
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 4-2-2-2 kullanma sil düzelir sadf bende de sabah öleydi normal yaptım düzeldi.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yönetim pati virusu yazdı. pati dışında site açtırmıyor makinaya.:D
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aente said: paticik değil ama bende divxplanet kati surrette açılmıyor 10 15 sn debeleniyor sonra sunucu bulunamadı diyor onu napıcaz? divx çekiyorum altyazı çekemiyorum depresyondayım. run > cmd > "ipconfig /flushdns" işe yarayabilir.
Öne çıkan mesajlar