Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paticik dışında hiçbir siteyi açamıyorum. Facebook açılmıyor sandım ama deneyince başka hiçbir yeri açamadığımın farkına vardım. Bir de google'ı açabildim anca. Msn'e de girmeyince sorun gider'de anahtar bağlantı noktaları'nda sorun buldu ve onaramadı. En son fireblade'in kablonet için ip resetleme olayıyla uğraşıyordum :/ Acaba kablonetin yurt dışı çıkışında mı bir sorun var ben kuruntu yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 öeah, +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben de az önce internet pingleri vs. konusuna yazmıştım. 2-3 site dışında hiçbir yere giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yemek yiorm, çok yer deneyemedim de facebook ve bi kaç random site açıldı sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 neyse çözüldü. kablodandı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kedidir kedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 paticik değil ama bende divxplanet kati surrette açılmıyor 10 15 sn debeleniyor sonra sunucu bulunamadı diyor onu napıcaz? divx çekiyorum altyazı çekemiyorum depresyondayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Açılıyor divxplanet bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 sorun bende açılmaması zaten durumun neden olabileceğini bilen var mıdır merak ediyorum. benden başka herkeste açıyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bağlantıyı yenilemeyi denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 DNS ler gg olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 4-2-2-2 kullanma sil düzelir sadf bende de sabah öleydi normal yaptım düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yönetim pati virusu yazdı. pati dışında site açtırmıyor makinaya.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 e yeter işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aente said: paticik değil ama bende divxplanet kati surrette açılmıyor 10 15 sn debeleniyor sonra sunucu bulunamadı diyor onu napıcaz? divx çekiyorum altyazı çekemiyorum depresyondayım. run > cmd > "ipconfig /flushdns" işe yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar