raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yenı rastaldıgım mukemmel bir tracker site. armory data mining bu olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hakkaten güzel, realma göre guildlerin listelendiği sayfa çok hoşuma gitti açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 herhangı bır guıldde kım hangı ıtemı almıs vs bunuda wow-armory data mining ile lıstelıyor... imba .. hatta guıld sıralamasınıda buna gore yapıorlar. o guılddeki memberlarda herhangi bir bossun dropu varsa (tabı bellırlı sevıyeler fıltereler mevcut) o boss kesılmıs sayılıor ve guıld progressda gozukuyor. yanı eleman otomatik progress track ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tıklayınca gidilebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 http://www.wowjutsu.com Düzgün görünsün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Tam olarak konuyla alakalı değil ama yine buna benzer bir site, fakat arena ile ilgili versiyonu. www.geekboys.org/arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 güzel siteymiş. illidan peynir ekmek gibi legendary düşürüyomuş onu gördüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 çok güzel ya. valla acaip işime yarayacak bu site. terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 daha cok +rep plx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çok yararli bi site gercekten. realm, guild durumlarini ve karşilaştirmalarini yapabiliriz boylece. +rep degilde kocaman /hug olsa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 terazine tıkladım .. çalışmalarının devamını bekliyorum arkadaşım sadfdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 zul'aman data yansıda bile helal olsun herıflere. şu anda Zul'Aman 0.32% Nalorakk 0.22% Akil'Zon 0.11% Jan'Alai 0.04% Halazzi 0.05% Hex Lord Malacrass 0.03% Zul'jin 0.02% 'si kesmis communityin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hmm bu benim zul'amanda verdiğim link değil mi =) ven us versinunda oynuyorum us'da zaten bu siteyi bilmeyini dövüyorlar.. ama gerçekten güzel bi çalsıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ptr pug galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Zuljin ptr dakinden daha kolay gibi geldi bana. tornada daha fazla vuruyordu sanki ptr da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ptr da da kesmiştik biz, çoğu kişi kesti ptr da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar