THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pamukoğlunun görev aldığı dönemlerde yaşanan bazı uç olaylardan ötürü- gösterilen tepkileri hiç işitmediniz mi? o zaman gosterilen tepkiler in yersiz oldugunu anlatmak istedim....anlayana tabi biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor konular hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdi ben foruma görüş bildirmek için 3 gün osman mı okuyim abi. anlat da öğrenelim o zaman. ayrıca 90 sene oldu yeni devlet kuralı. bi millet bu kadar mı benimser eski rejimini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bence okumak lazim.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz zaten. osmanpamukoglu doneminde genelkurmaylada hukumetlede bazı durumlarda catisti diyebiliriz. bu catismalar yuzundende cok elestirildi. onlardan birinin sebebini yazdim kasti bir skeilde yada kasti olmadan adama istihbarat ulastirmadilar oda buna tepki gosterdi bu tepkisi sonucu elestirildi. sinirotesi operasyon esnasinda binlerde pkkliyi kusatmisken yok etmeye ramak kalmisken geri cektiler adami dis baskılar yuzunden...bunada tepki gosterdi ve elestirildi. esref bitlisten sorna pkkyi bitirebilecek yegane adam orgeneral bile olamadan emekli oldu bende ona yanarim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çok üstü örtülü bir şekilde diyeceğim için (açması zor çünkü) anlaması (daha doğrusu özümsemesi) zor olacak. öncelikle dediğin operasyon olsaydı dahi fazlaca bir şey değişmeyecekti. terörü bitirmek biraz hayal. sorunun esasını kurutamıyorsun (doğu sorunu sorunun kökü değil, toprağın üzerinde görünen ilk kısmıdır. kökünün bir ucu bilmem nerede, diğer ucu dünyanın öbür ucunda [anladınız onu siz]) ancak operason olsa idi işin şekli değiştirirdi, ambalaj farklılaşırdı. bir süre yeraltına inse dahi geri gelirdi nihayetinde. ikinci olarak şu kısım üzerine bir şeyler söylemek istiyorum, keza -bence- oldukça önemli bir noktaya parmak basabilmeme sebebiyet veriyor. çekip alıyorum o sebeple burayı. said: gercekleri soylemek tahrik etmek mi oluyor. her zaman doğruyu söylemek, doğru bir şey yaptığın anlamına gelmez (aynı tarafsız olmanın,her zaman tarafsız olmak anlamına gelmediği gibi) bazen işine gelen şeyleri söylemezsin, ertelersin veya değiştirirsin (ki tüm politik düzen bunun için vardır, tüm ülkeler bunu kullanır. bu en güçlü silahtan da, en sağlam generalden de daha kuvvetli bir araçtır) nihayetinde yapılan hamle; Pamukoğlunun kendisi istemese dahi, medyanın da etkisi ile ortaya çıkan ve (kendisinin doğruyu söylemesi bunu değiştirmiyor ne yazık ki) olumsuz sonuçlar doğurabilecek bir değişimi -en basit ifade ile- yönlendirmek içindir. son olarak, (cümleleri kesip biçmek ve onun üzerine yazınızı yazmak kolay olsa bile) alıntıladığın cümle "bu duyumlara gösterilen tepkileri hiç işitmediniz mi?" dir ve "osman pamukoğlunun görev aldığı dönemlerde yaşanan bazı uç olaylardan ötürü" kısmı da ek bilgidir. benim görüşlerimi -doğal olarak- bildirmemektedir. tepkileri veren ben değilim orada. ha tabi sinirlenip falan birden parlayıp "anlayana tabi.. biraz bilgi sahibi olmak gerekiyor, dikkatli okumak gerekiyor.. sakince okumak gerekiyor" gibi bir lakırdı da edebilirdim tüm yazı genelinde. son kısma örnek olarak koydum, ancak genele yaymıyorum böle bişiyi. askerlik ayrı, politika ayrı şey. savaşta kazandıklarımızı sırf politikayı iyi okuyamadığımız için masada fazlası ile kaybetmiş bir milletin torunuyuz. tüm hamleleri çok boyutlu değerlendirmek, tüm konuşmaları derinlemesine incelemek gerekir. ama öncelikle buz gibi soğuk kanlı olmak şart. edit: -mi mü? ayrıldı, bi de kısa bişi ekledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 osman pamukoğlu'nun savaş anlayışı biraz Blitzkrieg şeklinde, yani düşmanın yanında biticeksin.. seni gördüğünde çok geç olucak zaten vs. bunu savunuyor adam sadece ama kendini pek ifade edemiyor, diyor ki; ne kadar beklersen operasyon için o kadar çok kayıp verirsin çünkü teröristler hazırlıklı olacaktır... zira adamlar günlerdir MAYIN döşüyorlar, türkiye'den TIBBİ ekip getirtiyorlar, füze alıyorlar, yollara kontrol noktaları kuruyorlar.. adam sadece bunları söylüyor ANLADIN MI ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fede said: şimdi ben foruma görüş bildirmek için 3 gün osman mı okuyim abi. anlat da öğrenelim o zaman. Anlatmakla olacak bişey değil.Kan uykusu belgeselini izlerseniz eğer osman pamukoğlu hakkında ve zamanında yapılan operasyonlar,devlet işleri,çatışmalar olsun herşeyi görebilirsiniz. Dasaaa güzelce annatmış olayı,ben yinede osman pamukoğlu'ndan bahsedeyim biraz.Belki cepheye gelmiş Atatürk'ten sonra enbüyük komutan olmayabilir ama netice itibariyle,büyük adamdır,önemsenilesi adamdır,bu ülke için çok şey yapmış adamdır benim gözümde.PKK'ya buzamana kadar enbüyük darbeleri vurmuş adamdır.Düşman bilmeden yanında bit ve kökünü kazı,olayını benimsemiş ve bu şekilde zamanında çok iş başarmış bi adamdır.Yaptığı operasyonlarla zamanın savaş daha doğrusu saldırı ve kuşatma anlayışına biraz farklılık getirmiş bi adamdır. Netekim siyaset,politika ve askerlik olayı tamamen başkadır.Ama tayyip beyin dediği kadarda sıradan,bişeyden anlamayan bi adamda değildir.Zamanında bu amcamız el etek öperken,osman amcamız dağda saatlerce,günlerce yürüyüp,kamp kurup operasyonlar düzenlemiştir.Defalarca zaten kuzey ırağa girildi zamanında saddam varken. Olayın tek farkı şuanda amerikanın orda olması. Osman Pamukoğlu taraftarı yada hükümet karşıtı bi anarşist falan değilim.Ama Kan Uykusu belgeselini izleyip enazından azçok fikir sahibi oldum.Osman Pamukoğlu'nun bi kitabını okumaya başladım vesaire. THARKAS said: bence okumak lazim.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz zaten. +1 Kim olduğunu bilmediğimiz birini biraz bilmek içinde böyle bişey lazım.Okumamışsak bilmiyosak,"eeeh kimki la o adam" diye yorum yapmamak lazım burda. kertenkel said: ne kadar beklersen operasyon için o kadar çok kayıp verirsin çünkü teröristler hazırlıklı olacaktır... zira adamlar günlerdir MAYIN döşüyorlar, türkiye'den TIBBİ ekip getirtiyorlar, füze alıyorlar, yollara kontrol noktaları kuruyorlar.. Zaten adamlar kamplarına kadar boşaltmışlar yani,bizim salak türk basınının her olayı dakika dakika vermesi,tv'de çıkan saldırı planlarına kadar adamlar görüyo.Heriflerin istihbarat diye bi problemi yok,bizim basın sağolsun.Kimbilir dünya kadar tuzak,dünya kadar hazırlık yapmıştır.Uyuşturucudan veya başka illegal yollardan bukadar para kazanan bi örgütün,Türkiye'de bişeyler yapmaya ihtiyacı olacağını sanmıyorum ben.Okadar parayla gerekirse dünyanın öteki ucundan da silah bilmemne getirilir. Önemli olan onlara bu hazırlığı yaptırmadan saldırmış olmaktı bence.Zaten öteki türlü bu örgütü çat put diye bitirmenin,bi operasyonla kökünü kazımanın çaresi olduğuna inanmıyorum ben. Yıllar geçti,ekonomiyi sağlayabilmek için nekadar pis iş varsa yaptılar,yapıyolar.Bukadar yılda avrupasından amerikasına kadar yayıldı bu herifler.Sen şimdi gel çat diye bitir. Bugun 15 binini öldürsen,10 sene sonra 20 bin olurlar.Heleki sen türk basınından dünya basınına yansıta yansıta bu işi yaparsan,imkanı yok öyle bi olayın.Üçle beşle hallolacak olay değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ahah süper asker düşmanları kendilerini göstermişler gene.. Sadece kendini iyi pazarlıyormuş.. Sen evde göt büyütürken adamlar yarı bellerinde kar terrörist kovalıyorlardı.. Onun döneminde doğuda bulunan birinin ağzından dinle bakalım (evet ben dinledim)da ondan bu konuda görüş bildir.. Türkiye'nin gerçeği işte, ülkesi için birşeyler yapmaya çalışan insanlarımıza ya bok atılır ya öldürülür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 said: sen mi biliyorsun neyin neye benzedigini?hukumet yapacak ne yaparsa geri kalan herkes susacak oylemi? senin ve hukumetinin seref ,onur, haysiyet gibi seylerrden haberin olmayabilir ancak bizim var... onurumuza serefimize dokunan olaylar gelisirse bu ulkede osman pamukoglu ve niceleri ayaklanir gerekeni soylerler...cekemeyenlerde sansur koymaya calisir gazatelere suraya buraya. Bana ve hükümete şerefsiz diyeceksen altına adını da yaz klavye delikanlısı olma. said: heh ayrica iyi pazarlamaci dedigin adam yapti simdiye kadarki butun sınırotesi operasyonlari binlerce pkk liyi berteraf etti oradaki korkmus ve bu korkularindan oturu pkk yi destekleyen halki tekrardan devletin saflarina cekti Böyle bir yalan yoktur. Madem yanına çekti halkı neden bütün belediyeler 1999'da Hadep'e geçti? Pamukoğlu'Nun görev yaptığı dönemden sonraki ilk seçim. Ayrıca PKK hiç bertaraf olmuşa benzemiyor. said: 72 milyonluk ulkenin 70 i operasyonun doguracagi sonuclara dunden razi sen rahat ol. Daha büyük yalan varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 1993-95 TARİHLERİ ARASINDA PKK KAYIPLARINA İLİŞKİN GENEL BİLANÇO HAKKARİ VE KUZEY IRAK'TA YAPILAN MUHAREBE VE ÇATIŞMALARDA * 2256 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ * 202 PKKL'LI TESLİM OLDU(26 SI KADIN) * 1989 KİŞİ YARDIM VE YATAKLIKTAN YAKALANDI,476 TUTUKLANDI ELE GEÇİRİLENLER * 1231 PİYADE TÜFEĞİ * 91 MAKİNELİ TÜFEK * 14 UÇAKSAVAR MAKİNELİ TÜFEĞİ * 14 HAVAN TOPU * 6114 HAVAN MERMİSİ * 193 ROKETATAR SİLAH * 5054 ROKETARAR ROKETİ * 4081 MAYIN * 729 TAHRİB KALIBI * 4152 FÜNYE * 1,096.688 HAFİF SİLAH MERMİS * 20,110 AĞIR SİLAH MERMİSİ * 39 TELSİZ * 68 DÜRBÜN * 297,040 KG ERZAK evet buradan da görüldüğü üzere pek bişi yapmamış kaynak: http://kanuykusu.skyturkonline.com/sayilarla_93-95_hakkari.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 konu kritik bi konu, halk heyecanlı duygusal, halka yönelik demeç verirken dikkatli olmak gerekiyor. kişinin titri ve geçmiş başarıları bunu daha da zorunlu kılar zaten. tayyipin tavrı nasıldı neydi bilemem, doğruluğu tartışılabilir, o ayrı. ama buna karşı hükümetin tepki vermesi gayet doğal. bunların halka söylenmesi ile kazanılacak reel bir şey yok. olsa olsa galeyan olabilir. gidip hükümet yetkilileri ile görüşmüş mü? meclise, vekillere fikirlerini mektup olarak email olarak faks olarak herhangi bir şekilde ulaştırmış mı? karşılık mı alamamış? zira yapması gereken o idi doğru olmadığını düşünüyor idiyse. bu mesele hükümetteki partinin veya partilerin veya siyasetin üzerinde bir meseledir, o yüzden minimum miktarda ince fikirli olmak gerekirdi diye düşünüyorum ben şahsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Penthesilea said: Kendi cocuklarina curuk raporu al askere gonderme, PKK'ya en buyuk darbeyi indirmis, aylarca karda kista savasmis adama utanmadan dil uzat. Abicim yeminle Hitler'i anlayabiliyorum artik. doğru diyomuş adam lan Godwin's law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Pek birşey yapmadığını söyleyen olmadı. Askerlik ayrı siyaset ayrı iştir. Kendi işine baksın diyorum. Yada siyasete girsin. Zaten artık askerde değil emekli. Gitsin balık tutsun. Faal paşalar yetersiz diyorsanız onu ayrı tartışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 horacegoesskiing said: doğru diyomuş adam lan Godwin's law OMG JEW ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ombak mesajların çelişiyor. ombakkombak said: Askerlik ayrı siyaset ayrı iştir. Kendi işine baksın diyorum. ombakkombak said: Madem yanına çekti halkı neden bütün belediyeler 1999'da Hadep'e geçti? Pamukoğlu'Nun görev yaptığı dönemden sonraki ilk seçim. Ayrıca PKK hiç bertaraf olmuşa benzemiyor. Adam zaten yapması gerekenin adına fazlasını bile yapmış.Bertaraf elbette edemez,ama vurabileceği en büyük darbeleri vurmaya çalışmış.Sen bi kan uykusu belgeselini izle bence.Milliyetçilik adına değil,Belgesel izleyip bu adamın ve devletin yaptığı işler konusunda bilgi edinme açısından yani. Bukadar hararete gerek yok,sakin olalım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pkknın savaşarak bitirilemeyeceğini bütün askerler söylüyor zaten Ama başbakanımızın ne yazık ki 5 senedir terör adına yaptıklarından sonra bu konuda bariz önemli işler başarmış insanlara laf atması abes diyorum tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aynen zaten pkk yı bitirmek askerin görevi değil asker silahlı mücadele verir sen ona göre yasalar çıkaracan yatırım yapacan dış politikada düzgün duracan adam gibi işler yapacan ki dışta kimsenin poposu yemesin kimse destekleyemesin örgüte yeni katılım olmasın sonra kalanları asker temizler ama her konuda olduğu gibi bu konuda da abd den izin almadan iş yapamayanlar geçmişteki başarılı komutanlara laf atıyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bi komplo teorisi olabilir bu ama,benim kafama yatmıyor değil şu düşünceler. Şimdi zamanında enflasyon neden çok yüksekti?Ekonomi neden kötüydü?Terör vardı,vs vardı o vardı şu vardı birsürü etken.Ama enbüyüklerinden biri terör değilmiydi?Terör piyasaları etkiliyodu,darphane para basıyodu,enflasyon artıyodu,doğal olarak. Şimdi şöyle bi bakarsak AKP hükümetinin öne sürdüğü ve biz überiz dediği konu ülke gelirinin bilmem kaç bin dolara çıkmış olması ve ekonomi olayları değilmi? AKP hükümeti baştayken adamakıllı derecede ne operasyon yapılmadı ve terör okadar çok kendini belli etmedi.Satılan ve özelleştirilen devlet mallarıydı bilmemnesiydi,netice olarak ekonomi iyileşti.Netekim akp başa "tekrar" gelene kadar,yine herşey yolunda görünüyodu. Tekrar başa geldiler ve yine terör ortaya çıktı.. Bütün bunlar birbiriyle alakalı olamazmı?Yani alttan yürütülen bir plan ve yapılmak ve işlenmek üzere sıraya konmuş olaylar. Kaldıki ben kendi adıma utanıyorum,ülkesine nekadar büyük kahramanlıklarla ve olmayacak şeyleri yaparak,hizmet etmiş bi adamın böyle saçmasapan ayıplanmasına.Hiçbişey bilmiyosan koskoca başbakansın,ülkeye canla başla hizmet etmiş bir generale(emekli olan değil edilen) nasıl böyle hitap edebiliyor ben ona şaşıyorum.Sanki adam vatan haini.Enazından yaptığı işlere bu vatana verdiği senelerce hizmete saygı duyaraktan milyonların önünde böyle karalanmaz. Ben anlamıyorum bu adam ne yapmaya çalışıyor,ve hiçte onaylamıyorum bir vatadandaş olarak bu tavır ve hitaplarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 içerde birilerine laf atmak çok kolay çünkü ondan olabilir aynı kasımpaşa ağzını bush için barzani için talabani için de kullansa tamam dicem :P neyse bence sorun daha farklı hatta bugünlerde hiç konuşulmayan bişi "petrol" şimcik musulda kerkükte kaliteli petrol çıkıyor da benim güzel ülkemde neden çıkmıyor hakkariye bakıyoruz iran ve ırak'a sınırı var öyle bi noktada ama petrol kuyumuz var mı ya da yeterli ölçüde mi tartışılır [sanırm petrol kuyumuz yok hakkaride emin değilim varsa da ihtiyacı karşılamıyordur] biz şimcik yıllardır pkk ile savaşırken hem petrolümüzün olduğunu unutuyoruz hem de bugün pkk yı destekleyen ülkelerden silah alıyoruz ki pkk ile daha güzel! savaşabilelim abd ye bu kadar borcumuz varken sizce abd ister mi TR petrol çıkarsın da zaten karışık olan ortadoğuyu daha da karıştırsın çevre ülkeler ya da ab ister mi bir tane daha satıcı ortaya çıksın? zamanında sağ sol diye oyaladılar ilerleyemedik birbirimizi kestik şimdi de terör uğruna milyar $ kaybediyoruz barzani talabani o sözde kürdistan haritasını yaparkan kürt kökenli vatandaşlarımız oradalarda yaşıyor diye değil bence petrol oralarda var diye öyle güzel! harita çiziyor zaten abd nin köpeği olmuşlar abd açısından düşünsene destekliyor bu itleri karışılığında TR den istediğini almaya çalışıyor + silah satıyor her iki tarafa da sözünü geçirmeye çalışıyor haa burax sence ne yapmak lazımdır derseniz işte orada tıkanıyorum ama o topraklarda petrolün bulunduğunu bilerek paraya kıyacan yaptırımsa yaptırım yatırımsa yatırım yapcan bu sorunu çözecen arkadaş [Allah dünyayı yaratırken petrolü TR sınırında direk kesmedi heralde güney sınırımızdan 10 20 30 40 50km içerde petrol var bizde yok + doğu sınırımızda doğalgaz petrol var bizde yok + rusya karadenizde petrol arıyor bizim kıyımızda petrol yok bi zamanlar geldi BP nin gemisi var la karadenizde petrol dedi sonra bi daha araştırmak lazımmış dedi sonra bi daha geldi yok petrol fln dağılın hadi dedi:) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 EET GIRIP KESELIM HEPSINI LOLOLOLOLOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Abi bu Tayyip'e tapıyorum ya, nasıl bir adamdır, nasıl bir karabasandır. Kaç zamandır TV'lerde çıkıp duruyor kendisi veya adamları, sürekli şunları söylüyor: "Kendisine terör uzmanı diyen bilgisiz insanlar saçma sapan açıklamalarda bulunuyor" felan diyor. Şimdi de mektubunda "ÇOK İYİ BİLİYORSANIZ SİYASETE GİRSEYDİNİZ" diyor. ahahahhahaha. Adamın mantığı süper be. Osman Pamukoğlu orda işin askeri yönünü anlatıyor, "askeri operasyonla şunlar şunlar yapılmalıdır" diye tavsiye veriyor, Tayyip ordan çıkıp "ÇOK İYİ BİLİYORSANIZ SİYASETE GİRSEYDİNİZ" diye bağırıyor. Yahu askerliğin siyasetle ne alakası var be.. Adam asker, askerliği de iyi biliyor, askerliğinin getirdiği bilgileri paylaşıyor, sen sanki askeri değil siyasi şeylerden bahsediyormuş gibi "ÇOK İYİ BİLİYORSANIZ SİYASETE GİRSEYDİNİZ" diyorsun. Ha aynı şeyi Yök'e de söylemişti. YÖK kendi alanıyla ilgili şeyler söylüyor, Tayyip ise karşılığında "siz siyasi değilsiniz, bilmediğiniz işlere karışmayın" diyor. Ne bu be. Siyasi dediğin dünyadaki her ayrıntı konuda profesör kesilmeni sağlıyan bir ünvan mıdır? Hayır. Tayyip'in yaptığı "elaleme kesemediği tribi kendi halkına kesmek"tir. Kabadayı adamdır Tayyip. Ama dış devletlere yapmaz aynı kabadayılığı. Kabadayılığı sadece bizedir. "ÇOK İYİ BİLİYORSANIZ SİYASETE GİRSEYDİNİZ" lafları ile kendini iyiden iyiye "tek söz sahibi" ilan etmeye başladı. Memlük Padişahı sanıyor herhalde kendisini. Başarılar diliyorum Tayyip'e. Kendi halkına kabadayılana kabadayılana biri kesicek adamın ipini, görcek o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 tamam bone, tayyip de aynı şeyi söylüyo. askerlikle siyaset ayrıdır diyo. niye bi asker çıkıp da hükümete yükleniyo ki o zaman? Yaşar Büyükanıt'a veryansın etsin madem, operasyondan, ülke güvenliğinden sorumlu olan o. işin siyasetini yapmasın, televizyondan insanlara seslenmesin, galeyana getirmesin. çünkü asker adam bunu yapmaz, bunu siyaset insanları yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Tayiptir ne yapsa yeridir , bu adam kendi fikirleri dışında konuşan kimseyi tanımıyor , takmıyor. Buna rağmen onu savunan insanlara da liboş diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 elm said: Tayiptir ne yapsa yeridir , bu adam kendi fikirleri dışında konuşan kimseyi tanımıyor , takmıyor. Buna rağmen onu savunan insanlara da liboş diyorum :D aa böyle deme onun bush abisi var onun sözünden dışarı çıkmıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sir said: tamam bone, tayyip de aynı şeyi söylüyo. askerlikle siyaset ayrıdır diyo. niye bi asker çıkıp da hükümete yükleniyo ki o zaman? Yaşar Büyükanıt'a veryansın etsin madem, operasyondan, ülke güvenliğinden sorumlu olan o. işin siyasetini yapmasın, televizyondan insanlara seslenmesin, galeyana getirmesin. çünkü asker adam bunu yapmaz, bunu siyaset insanları yapar. iyide,adam çıkıp "EYY HALKIM GÜN KURTULUŞ GÜNÜDÜR İLERİİİİ" demiyoki?Adamda neticede yıllar boyu,askeri operasyonlarında,siyasi oyunlarında içinde bulunmuş biadam.Sokaktaki ahmetten mehmetten yada senden benden bu işi daha iyi biliyo biyerde.Çıkmış adam bunlar böyle olmalıydı diye anlatıyo,ki böyle zeki bi adam bence,bilmediği bi konu hakkında,tv'ye çıkıp bunlar böyle olmalıydı diye konuşmaz heralde. Unutmadan ekleyim,Yaşar Büyükanıt'a veryansın edemez.Yaşar Büyükanıt'ta meclisten onay almadan,"eeh girerim la ırağa ben" diyemiyo çünkü.Ne diye veryansın etsin?"Yaşar sen ne adammışın,bi meclise lafını geçiremedin,bi operasyonu yapamadın" diyemi.Neticede iş dönüp dolanıp,Abdullah Gül,Tayyip ittifakına çatıyo.Netice siyasete geliyo yani.Siyasetle ilgilide adam atıp tutmuyo,yapılması gerekenlerin yapılmadığını ortaya koyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ama işte ben de diyorum ki operasyonla ilgili düşüncelerini operasyonu yapacak olanlara iletsin, böyle bi katkı sağlasın, televizyona çıkmak zorunda mı bu adam? herkesin en soğukkanlı olması gereken zamanda bu adam yangına körükle gidiyo..kurtlar vadisi bile daha soğukkanlı valla bu konuda, operasyonun terörü bitirmeyeceğinin farkında adamlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar