Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Bu olayı bilen varmı içinizde bilmiyorum,forumda arattım biraz ama pek bişeye rastlayamadım.Japonyadaki bi kamera şakası programı bu.Yaptıkları bazı şakalar hakkaten aptalca,ama bazıları öldürdü beni gülmekten :) Beni şunlardan herhangi biriyle uyandırsalar kesin çıldırır,kalkar kalkmaz dalardım o hınçla :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 şu muhteşem bi şi! telefon şakası ama aklıma gelmişken koyayım.. çin restoranından sipariş veriyorlar. sonra adama bi sn diyip hattın öbür ucuna başka bir çin restoranını bağlıyorlar. ilk adama siparişi tekrar et diyorlar. adam siparişi 2. çin restoranına okuyor ve olaylar gelişiyor..
axedice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ahahaha ilk vidyonun sonu mökkemmeldi. İkincininki de güzelmiş manyak herifler ya. Ayrıca dasaanın telefon şakası da ayrı bi efsanedir hehe. Gece gece koymayın şunları, işimden gücümden kalıyorum :P
Zep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 off abi süper hepsi yaa öldüm gece gece o su kaydırağı nedir öle yaa muaheha çin restoranıda çok bomba
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 80'lerin vazgeçilmez kamera şakaları :D yalnız benim anlamadığım,bu japonlar acaip large herifler.Sen masaj koltuğuna otur,koltuk seni karın ortasına çat diye atsın,hemde çırılçıplak.Bizde de "otomobilimi nasıl boyarsın lean" diye kavga çıkıyo kamera şakasından. Edik:Abi o telefon şakası neymiş ya öyle ahahaha :D yarıldım :D
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben hala o takla atıp geriye karın içine düşenlere hastayım :D
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Profesyonel eşek şakası..Yapılmış ince hesaplar şakayı kusursuz kılmış.. keh keh!
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahaha ilk videonun sonu şahane.. bittim lan ne zevkli olur öle yabmak.
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ahaha son videoyu izlemiştim. çok deli :D
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hehhe takdir ediyoruz japonarmeleri ve genişliklerini..
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bizde benzeri kamera şakaları yapyoduk ya sıkıldıkça... 1 telefondan Beyaz Dürümü, diğer telefondan Moda Dürümü aryoduk... -Alo... -Alo -Buyrun ne istemiştiniz? -Nasıl ne istemiştik? -Ne istemiştiniz beyfendi? -Siz aradınız siz ne istediniz? -Alo burası Beyaz Dürüm... -Eee burasıda Moda dürüm.. -Bişey istemiyomusunz? -De get... ahwuwh ne kopardk ya.. bide bigün bizim böle çok ciddi bi arkdş vardı, birazda saftır kendisi... Bigün arkdşlardan biri aradı "Meraba beyfendi, ben bilmem nereden aryorum, yok kapmanyaydıda çekilişti.. kısa bi anket, vaktiniz varmı cart curt.. sorulara geçtik.. daha ilk sorudan hepimiz iptal olduk devam edemedk... -Evet efendim ilk sorumu soruyorum hazırmısınz? -Evet... hazırm -Efendim, Bugün elini veren, yarının neyini verir? - ... ? -Dinliyorum Efendim -Neyini olabilirki.. bi dakika... hmmmm -Evet... -Onurunumu verir? -Hayır efendim -Neyiniki peki? -G.tünü...
Öne çıkan mesajlar