suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Grim Batol serverında undead mage olarak hayatıma devam etmekteyim.. bizim serverda bulunan patiler varsa konuşmak isterim.. oyun için nick "Domates" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 <- Huskar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 grim batol da lag durumu nedir? iyiki kaçmışız diyebilirmiyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 chromaggusta oynamısmıydın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Soul soru banaysa evet oynamıştım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 tipinden belli oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 $@KAﻋI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 suBzer0 said: Grim Batol serverında undead mage olarak hayatıma devam etmekteyim.. bizim serverda bulunan patiler varsa konuşmak isterim.. oyun için nick "Domates" kurtulamıcam mı olm ben senden .. niye geliyosun foruma !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 soulcube rsl zaten. domates de chromaggustaki agdistis ben de chromaggusdai geisthorn, grimbatolde zeytin şimdi oynayan da bloodscalpe almış charı ismi de patlican ahah adem de chromaggusda warrior vardı ismi unuttum ya? bloody? yok deil neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Evet Bloodey idi nick) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ehah anladım onun agdistis olduğunu ondan sordum =) diğerlerini biliyorum canım çok eskiden baya oynamışlığımız var. ad3m rsl i hatırlamaz ama eski warriımı bilir belki omyg di nick. bi ara bizimkilerde grim batola geçmeyi düşündülerde sonra caydılar. hoş ben sattım ya o da ayrı mesele. askere gitmessem yeni patchte geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prospect Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 <--- Jaggernaut Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Celena Undead Priest (a.k.a beyaz kaplanlı manyak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 kor'gall a gelsenize, beleş mig açılmış negzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 asdasd yol al len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dEaThMooN said: suBzer0 said: Grim Batol serverında undead mage olarak hayatıma devam etmekteyim.. bizim serverda bulunan patiler varsa konuşmak isterim.. oyun için nick "Domates" kurtulamıcam mı olm ben senden .. niye geliyosun foruma !! Sen kimsin bakıyım? Alper senmisin yoksa? Lütfen hayır de bana! resul ü bilmezmiyim abi ya beraber guildi adam etme çabalarına bile girmiştik ama olmamıştı :p Ayrıca bu huskar'da bayar adamı , onun yüzünden guild dağıldı be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Çekilemeyen 2 özelliğe sahibimdir. 1-DPS 2-Cazibe Bu yüzden dağıttılar sdlkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar