2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bLackcha0s olsun fistan garbage ın modu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 azmo iyi oldu =) hayırlı olsun tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hayırlı olsun güzel günler bizi bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Agali hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 azmo yeter simdilik. gerekli görüldüğünde ikinci kişiyi de azmo seçer. bu süre içerisinde de herkes nasıl davranması gerektiğini anlar bu bölümde. ama ille de secilsin digeri de diyorsanız fizban olabilir benim adayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hani insanları yok provoke ediyo yok tartışmacı diye ayırırken, adamın mod olmak isteyip de moderasyon yetkisini alınca hala aynı gazla "bejekeeüeüeüeüe" diye mesajlar atmayacağı bence açık ve nettir. fistan fbli olarak en uygunlarından biri bence. ayrıca yüzyıllardır bu forumlara üye. şuraya post atan herkesi tanıyor neredeyse. aynı şey benim için de geçerli tabi. ben de isterem =P neyse dela fistan azmodai şu an için iyi bence. takımlarına göre verilirse ileride oluşacak "bak gsli mod yok eziliyoz abey" sorunlarının da önüne geçilmiş olur bence. ya tek ya 3 diyorum o yüzden. 2 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 gs'li mod yine yok o zaman. dediğine göre iki fenerli, bir bjkli var. hiç gerek yok her takımdan bir moda. ikinci mod da yine fb li olsun bence yeter. 3 mod fazla bu bölüme. şikayet butonu denen şey kullanılıyor sonucta, üyelerin kendi yapması gerekenleri bilmesi yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Verin bana GS'yi gercek bir tribun lideri gibi yola getireyim cocuklari.[Bir de DotA oynamayi ogretirim, oyunlarda takimima alir galibiyete tasirim. Harrass topiginin yildizi yaparim.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 toggie ciğim cnm bi tanem başka konulardan esinlenerek kinimi felan dökmedim ciddiyim ama futbol bölümünde sen çok agresifsin ve çok ters cvp lar yazabiliyosun ordan söyledim ben onu neyse uzamasın adayım lan gençerbirliği olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 elimden geldigince buralara faydamin dokunmasini saglayacam insallah ;) tebrikleri de tesekkur ederek kabul edip goreve kosuyorum... 1 yil icinde hepinizi rugby (RAGBI) fanatigi yapacagim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 valla biraz senin gibi kas olsa yada 55 kilo yerine 65 70 olsam rugbici olcamda şte hep kilo yüzünden azmo kilodan kaybediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bence khala uygun.iyi yapar gs'li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 millete laf sokmaya çalışan, özellikle kendi fikrine katılmayınca futboldan anlamıyosuna lafı getirenleri yapmayın lütfen zaten eskisine nazaran 2 gıdımlık zevkimiz kaldı şu spor forumunda :) azmodai çok iyi seçim. rewendor da çok aklı başında biri gönülden destekliyorum mod olmasını. apexin de mod olmasını isterim kendi adıma bu aralar pek yazmıo bu bölüme gerçi ama eskiden sık sık yorum yapardı diye hatırlıyorum. beşiktaşlı bi mod olacak diye birşey yok. bir beşiktaşlı olarak bu yukarda sayılan kişiler gibileri gelecekse beşiktaşlı mod olmasa da olur diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Gs için Rewendor olsun.. Forumda insan gibi tartışılabilinen sayılı gslilerden (:P) Bjk için de Blackchaos olsun.. Eskiden çok agressifti ama şimdi mülayim bir insan bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bjk için dela gs için kahal fb için azmo oldu gb için ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Tam bir oylamamı yapılıcak ne olucak bi ara sanırım oylama tarzı bişey yapmıştık adaylar belirlensin oylama yapalım nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 evet yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 neden her takım için ayrı mod seçiyoruz ki söyle takım taraf tutmayan futbolu sevdiği için takip eden futbol izlemekten takip etmekten zevk alan biri yokmu ki aramızda (büyük ihtimal boyle insanda yoktur gerçi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bence azmo kalsın tek mod olarak şimdilik. azmo yetişemem diyorsa rewendor düşünülebilir başka takımdan olması gerekiyorsa, ki azmo'nun mesajlarını dikkatle okumazsınız veya kendisi belirtmezse fenerbahçeli olduğunu bile anlayamazsınız. gayet iyi olmuş yani. khala'da olabilir aynı şekilde, iyi çocuktur :) beşiktaşlı olarak ise şurda objektif yorum yapabildiğini gördüğüm sadece cemad ve biraz mumu var. gerçi bu sıralar hepimiz abidik gubidik yazdık saçma sapan şeylere, kendi adıma futbol bölümü laçka olduğundan diye düşünüyorum. diğer arkadaşlar hiç alınmasın. cemad yapmak istiyorsa cemad yapsın. o beni yazdı diye yazmıyorum, tanıyıpta hak vermeyen olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 oylama yapılmayacak denmiş. sadece fikir alıyorlar bizden işte. kim kimin kankası anlamış oluyorlar ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 futbolla ilgilenmeyen takım tutmayan biri olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 azmo zaten futbolla yeterince alakasiz, su gun besiktas ezelibirligi ile mac yapicak diye topic acsam basarilar bile der ezelibirligine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 azmo zaten gb nin modu deil mi ? cemad harbi gelmediydi aklıma, evet cemad da olabilir mod. dela olmasın yeter. kolpacı adamdan mod olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Şu an burda bile ufak çaplı bir tartışma meydana geliyorsa.. Bi başvuru mail'ı verin.. Katılmak isteyenler mail atsın şu bu Yöneticiler değerlendirsin.. Çünkü biyere varılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar