Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol Bolumu Modlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kim olmali sizce? Ve nedenleriyle yazin.

topicte kesinlikle geyik yada konuyla alakasiz mesajlar yazmayin.

Futbol bolumunde kimin mod olmasini istediginizi nedenleriyle beraber belirtin lutfen.

birde,

1 veya 2 mod olursa modlarin takimlarinin etkisinde kalacaklarina inaniyormusunuz?
Mesaj tarihi:
kişi onermiyim ama sayı hakkında biraz dusunmek lazım...

tek kişi olursa kendi takımının etkisinde kalması dogal ve olası...

iki kişi olursa dengelenir ama bu sefer de o ikili arasında kavga konusu bile olabilir...

bu yuzden uyumlu 2 kişi olmalı bence birbirini tanımayan 2 adam yerine birbirini iyi bilen 2 kişi cok daha uygun gibi geliyor bana...
Mesaj tarihi:
fistan + ben + 1 galatasarayli

sebebini de soyleyim, gucler dengesi. hatta en denyo galatasarayli konmali ki uyum saglansin, biz de mod oldugumuz icin provokasyon yapmayalim, yaptirtmayalim.

kesinlikle ciddiyim.
Mesaj tarihi:
ben olabilirim istenirse, bilen bilir gayet tarafsızımdır cidden:)

konuya dönersek; bence 1 mod olması daha iyi. nasolsa onun da üstleri olacak, adminler vs.. istenmeyen bir karar verdiğinde şikayet edilebilir. ama 2 mod olursa, horozu çok olan köyün, sabahı geç olur muhabbetine bağlar. daha zor olur tahminimce..

seçim sizin tabii.
Mesaj tarihi:
ben olabilirim eğer destek alırsam düzenli giriyorum mümkün olduğunca gülerek yaklasıyorum sataşmalara saçma kavgalara genel olarak fanatik sayılmam hukuk okuyorum :D adalet benden sorulur :D
Mesaj tarihi:
bjk (ben) fb (zegna) gs (toggie) madem herkes kendini aday gösteriyor :)

sebeplere gelirsek; öyle hayvani ebatlarda kimseylen tartışmışlığım yoktur futbol bölümünde fanatizm rüzgarına kapılmadan mesaj atarım, zegna zaten bilinir ağır abi modu sddfsa, khala ya nazaran toggie daha iyi temsil eder.
Mesaj tarihi:
toggie ?
sürekli tartışma çıkaran toggie ?
ilginç
bende gençlerbirliği tuttuğum için bende olmak istiyom o zmn
ankaralıyım nede olsa...
niye sadece gs fb bjk ?
neden gençlerbirliği değil ?
Mesaj tarihi:
valla kermit, khala'yı senden daha iyi tanıdığımı düşünüyorum dfdas toggie ye oranla daha çok tartışma çıkaran bir insan evladıdır, burdan kulaklarını da çınlatalım.
Mesaj tarihi:
delayı aday göstermeyi bırak, bölümden banlanmasını talep ediyorum, seçim vaadi olarak delayı banlarım diyene kampanya düzenleyip seçilmesini saglıcam, yeterli oy toplanmazsa zegi bi büyük rakıya alırız.
Mesaj tarihi:
khala agresif çocuk ama üzerine bi sorumluluk ver şeker olur merak etme :)
her neyse anketimsi bişiler yapılsa bi şekilde daha güzel olur
böyle olmaz çünki.
herkes bişi diyo
bende gençlerbiliği taraftarı olarak adayım o zmn
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...