Zegna Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Kim olmali sizce? Ve nedenleriyle yazin. topicte kesinlikle geyik yada konuyla alakasiz mesajlar yazmayin. Futbol bolumunde kimin mod olmasini istediginizi nedenleriyle beraber belirtin lutfen. birde, 1 veya 2 mod olursa modlarin takimlarinin etkisinde kalacaklarina inaniyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 kişi onermiyim ama sayı hakkında biraz dusunmek lazım... tek kişi olursa kendi takımının etkisinde kalması dogal ve olası... iki kişi olursa dengelenir ama bu sefer de o ikili arasında kavga konusu bile olabilir... bu yuzden uyumlu 2 kişi olmalı bence birbirini tanımayan 2 adam yerine birbirini iyi bilen 2 kişi cok daha uygun gibi geliyor bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 fistan + ben + 1 galatasarayli sebebini de soyleyim, gucler dengesi. hatta en denyo galatasarayli konmali ki uyum saglansin, biz de mod oldugumuz icin provokasyon yapmayalim, yaptirtmayalim. kesinlikle ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben olabilirim istenirse, bilen bilir gayet tarafsızımdır cidden:) konuya dönersek; bence 1 mod olması daha iyi. nasolsa onun da üstleri olacak, adminler vs.. istenmeyen bir karar verdiğinde şikayet edilebilir. ama 2 mod olursa, horozu çok olan köyün, sabahı geç olur muhabbetine bağlar. daha zor olur tahminimce.. seçim sizin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gsli olarak da khalayi oneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 fistan - dela - khala... orcunu da alin araya bodrumsporlu olarak yonetin bolumu asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 3ümüz cok iyi uyum sağlarız dela ya katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 fistan fb dela bjk pek sevmem kendisini ama bjk li olması yeter gs lide khala olsun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dela asırı fanatik, terbiyesiz, capsız bi adam.. olmasın.. blackchaos olsun bjk den mod :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 o zaman herkes birbirinin konusunu kilitler? ben olayım, mesaj falan atmam zaten mod olursam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 oylama olsun o zmn anketimsi bişi yapabiliyozmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zegna olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ben olabilirim eğer destek alırsam düzenli giriyorum mümkün olduğunca gülerek yaklasıyorum sataşmalara saçma kavgalara genel olarak fanatik sayılmam hukuk okuyorum :D adalet benden sorulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 toggie fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bjk (ben) fb (zegna) gs (toggie) madem herkes kendini aday gösteriyor :) sebeplere gelirsek; öyle hayvani ebatlarda kimseylen tartışmışlığım yoktur futbol bölümünde fanatizm rüzgarına kapılmadan mesaj atarım, zegna zaten bilinir ağır abi modu sddfsa, khala ya nazaran toggie daha iyi temsil eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 istanbul disindan 3 buyuklere aday cikmamali! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 toggie ? sürekli tartışma çıkaran toggie ? ilginç bende gençlerbirliği tuttuğum için bende olmak istiyom o zmn ankaralıyım nede olsa... niye sadece gs fb bjk ? neden gençlerbirliği değil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bjkden kingpin -futbolla ilgili -fanatik degil, diger takimdan insanlara saygili -sevilen, sayilan bir pati fenerliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 galatasaray'dan ben olurum.. kavgam yoktur falan..çok okumuşluğum var zaten futbol bölümünde yazmadan ziyade..kafana bölüm ban atılacak adamalr bile var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 valla kermit, khala'yı senden daha iyi tanıdığımı düşünüyorum dfdas toggie ye oranla daha çok tartışma çıkaran bir insan evladıdır, burdan kulaklarını da çınlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ha kingpin bjk için iyi seçim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 delayı aday göstermeyi bırak, bölümden banlanmasını talep ediyorum, seçim vaadi olarak delayı banlarım diyene kampanya düzenleyip seçilmesini saglıcam, yeterli oy toplanmazsa zegi bi büyük rakıya alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 khala agresif çocuk ama üzerine bi sorumluluk ver şeker olur merak etme :) her neyse anketimsi bişiler yapılsa bi şekilde daha güzel olur böyle olmaz çünki. herkes bişi diyo bende gençlerbiliği taraftarı olarak adayım o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 delayı düzenli olarak banlarım blaq beni destekle :P ya saka maka fbli olarak ben olmak isterim destek gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 eger 3 takım taraftarından birer mod cıkacaksa bu arkadaşlar aralarında iyi anlaşan kişiler olmalı ben-dela-fistan gayet uyumlu kişileriz fg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar