Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notre Dame De Paris

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Joscelin said:
Bu durumda "Fransızca Bilmiyosun zuahaha" önermen geçersiz kalmıyor mu Kaan? İngilizce bilmem yeterli şarkıda söylenenleri anlamam için?

BEN YENDİM!

Yenemezsin çünkü ben Fransızca biliyorum sen bilmiyorsun . Sosyal statün benimkinden düşük , şimdi git , kaka yap .
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm kelimelerin birebir anlamını anlamak ne için?

"Müzik" dinleyen ve bundan zevk alan her insanın nota bilgisi mi olmak zorunda? Sonuçta müzikalde anlatılan olayı, verilen düşünceyi anlayabildikten sonra, kelimelerin birebir anlamını öğrenmek zorunlu değil bence.

Edit : Dota'da benden alt seviyedekilerle tartıştığıma bile minnettar kalmanız gerekirken, nedir bu küstahlık kuzum?
Sosyal ağlarda paylaş

Elaidi, şöyle de bir şey var ki, "ses" olmadan kimse şarkı söyleyemez.

Gözden kaçırdığın nokta, söylenen parçalardaki sözler kadar, parçaları söyleyenlerin ses tonunun ve aksanın önemi. Yani ben bir parçadan etkileniyorsam, sözleri kadar, parçayı söyleyenlerin de önemi var. "La monture" parçasının İngilizcesini Fransızcasına tercih etmemin nedeni de o zaten.

Kaldı ki, sırf Fransızca bilmediğimden, sözlerin anlamlarını da bilmediğim varsayımından yola çıkıyorsun. Çok yanlış.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
Laraken said:
al işte canım yurdum insanımın yorumu:

oha said:
öyleyse ver öyleyse banaaa iki defuaaaa bize de kordu dişardan esmeraldaaaa

ne var bunda? serbest cagrisim, gayette basarili yapmislar. sanatin ve sanatcinin dostu ayagina yatmayin. git muzikalini izle, gel buna da gul, korkma enteller kusmez.

gidip de yorum yapmaya gerek yok o video için. sana mı soracam ayrıca hangi ayağa yatacağımı? dellendirmeyin iki dakika.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...