AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Scheriff said: evet garbage tayfası farkederse pek hayırlı olmaz +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 eveet bu topicten anlıyoruz ki spor body olayları herkese göre deilmiş. biriniz diyor 6 aydır haftanın 5 günü ağırlık çalışıom diğeri diyor wing tsun kardio body vs en son body çalışmamda ki 1.5 yıl oluyor heralde gideli, adam yatılıp kaldırılan haltere yatırmıştı beni kaldır dediydi 10kilo mu ne takılıydı kaldıramadım tabii :) sonra boş demiri vermişti onu da 10kere kaldırsam yoruluodum, en son mekiği de o zaman çekmişimdir heralde 5tane çektikten sonra 3gün midem ağrıdıydı bıraktım sporu fln... bide arkadaş şu konuşulanları okudum da nasıl bi teknik iştir bu böyle resmen matematiğe vurmuşsunuz olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Olay bir spordan çok bir hayat yaşama biçimi. Bir bilimi yaşamak gibi. Denek canlı gibi takılıyorsunuz. 2 sene sonra aynaya bir bakmışsın değişmişsin deneyler sonuç vermiş falan filan. Ayrıca ben de Wing-Tsun'um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yalnız o vücuda o boxer gitmemiş çok afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o boxer değil pijama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yetersiz et yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Angelotti said: o boxer değil pijama pijama ise daha kötü olum dsdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 şişmanım arkadaşa göre bayaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 biriside hayır şişman deilsin yazın ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 oha şişman ::o asddasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 baya bayaa şişko çıktı bu yaw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 valla deilim ya : ( resim öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ahaha okan sen misin yaa ben de bu kim diyodum merte laf sokan :D Angelotti senin vücut olmuş abi bunu korumaya ve baklavaları az daha belirginleştirmeye bak. Bu arada cihangirdeki salona wt+fitness için ne kadar ödeme yapıyorsun ben de ikisini aynı zamanda yapmayı düşünüyorum zorlanmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ordaki fitness'a gitmiyorum sadece WT ye gidiyorum. Salonum nişantaşında. WT aylık 150 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Scheriff said: evet garbage tayfası farkederse pek hayırlı olmaz memeler şişiyor, şişmesin, bıraktığın anda C-size nedir öğrenirsin hoş olmaz ben bunu yeni gördüm. garbage tayfası benmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 olmak istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 herşeyin yeri zamanı var. bazen unutuyoruz tabi. insanlık adına bu değerlere sahip çıkabilmek önemli diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Son iki aydır hayatımdan sporu çıkarttım çok acayip hissediyorum :/ . Şu ramazan bitse yine body+kick box+rugby derken eski formuma kavuşurum diyorum. Yalnız ne baklava kaldı ne trapez ne kanat off of çalışırken canım yanacak. Tabii bu arada toefl gmat ve okul derslerine kasmam da gerekecek. Sağ çıkarsam ne ala. Bu arada pijama hariç olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 wow'u unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 FAZLA BODY FALAN YAPANIN CİNSEL ALETİ KÜÇÜLÜYORMUŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 tellos said: FAZLA BODY FALAN YAPANIN CİNSEL ALETİ KÜÇÜLÜYORMUŞ. hayır ama erkeği kadınlardan soğutan bi hormon mu ne salgılanıomuş veya testeron az salgılanıomuş öle bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Uzun kas gruplarını calıstırmak testesteronu costuruyor diye bilyorum ayrıca ağır iş veya body yapan insanlar yatakta 10 kaplan gücünde olur. O mal varlıgı kücülmesi bilinçsiz kullanılan steroidler ile oluyor eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 numberten said: Uzun kas gruplarını calıstırmak testesteronu costuruyor diye bilyorum ayrıca ağır iş veya body yapan insanlar yatakta 10 kaplan gücünde olur. O mal varlıgı kücülmesi bilinçsiz kullanılan steroidler ile oluyor eheh :) işte o yüzden aletsiz spor yapıyorum şınav mekik vs en iyisi her zaman kendi vücud ağırlığımız alet ile yapılan tüm sporlarda kısa kas yapılır bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Çeşitli squatlar var işte uzun kas için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Masquerade said: wow'u unutma. O yemek yemek gibi birşey yaşamımda rahat ol xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar