Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeterlimi ?

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

eveet bu topicten anlıyoruz ki spor body olayları herkese göre deilmiş.
biriniz diyor 6 aydır haftanın 5 günü ağırlık çalışıom diğeri diyor wing tsun kardio body vs

en son body çalışmamda ki 1.5 yıl oluyor heralde gideli, adam yatılıp kaldırılan haltere yatırmıştı beni kaldır dediydi 10kilo mu ne takılıydı kaldıramadım tabii :) sonra boş demiri vermişti onu da 10kere kaldırsam yoruluodum, en son mekiği de o zaman çekmişimdir heralde 5tane çektikten sonra 3gün midem ağrıdıydı bıraktım sporu fln...

bide arkadaş şu konuşulanları okudum da nasıl bi teknik iştir bu böyle resmen matematiğe vurmuşsunuz olayı :)
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha okan sen misin yaa ben de bu kim diyodum merte laf sokan :D

Angelotti senin vücut olmuş abi bunu korumaya ve baklavaları az daha belirginleştirmeye bak.

Bu arada cihangirdeki salona wt+fitness için ne kadar ödeme yapıyorsun ben de ikisini aynı zamanda yapmayı düşünüyorum zorlanmıyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

Son iki aydır hayatımdan sporu çıkarttım çok acayip hissediyorum :/ . Şu ramazan bitse yine body+kick box+rugby derken eski formuma kavuşurum diyorum. Yalnız ne baklava kaldı ne trapez ne kanat off of çalışırken canım yanacak. Tabii bu arada toefl gmat ve okul derslerine kasmam da gerekecek. Sağ çıkarsam ne ala.

Bu arada pijama hariç olmuş :P
Sosyal ağlarda paylaş

numberten said:
Uzun kas gruplarını calıstırmak testesteronu costuruyor diye bilyorum ayrıca ağır iş veya body yapan insanlar yatakta 10 kaplan gücünde olur. O mal varlıgı kücülmesi bilinçsiz kullanılan steroidler ile oluyor eheh :)

işte o yüzden aletsiz spor yapıyorum şınav mekik vs en iyisi her zaman kendi vücud ağırlığımız

alet ile yapılan tüm sporlarda kısa kas yapılır bide
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...