Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeterlimi ?

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

Nisandan sonra karın için uğraşırsın. Sonbaha-kış-mart dönemi genelde body'yle ilgilenenlerin bulk dönemi oluyor. Hem göğüs çıksın, hem baklaav çıksın istersen o biraz yalan oluyor çünkü deli gibi protein, karbonhidrat alman lazım verimli antremanlar ve gain için, ama kasları şekillendirmek istediğin zaman bunlardan baya kısıyorsun. Zaten def. döneminde bulkken artan kas kütlesi de bir miktar azalıyor. Ben de ilk başladığımda hem kasları şişiriyim hem yağları eriteyim diye bir hayale kapılmıştım, aç aç salona gidip decline bench pressin altında kalınca anladım hatamı. (direk boyna iniyor giyotin gibi :/ )
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Angelotti said:
Gençlik aradan 4 ay geçti sonuçlar geliyor.

Kollar sıcak 38.7 ehü. Mutluyum lan açılın 45 cm geliyor.

Supplementlerin allahı da ben de.

Optimum %100 Whey Protein
Weider Amino Liquid Forte
BSN NO-Xplode
Animal Stak 2 ye başladım 2 hafta önce

Optimum %100 Whey ben de alacaktım bulamadım BSN in Syntha-6 sından getirttim. Weider Amino Liquid Mega Forte ben de kullandım hakikaten başarılı bir ürün.

NO-Xplode ve Animal Stak 2 yi hiç bilmiyorum. NO-Xplode ve Nitrix'in namını çok duydum ama ne kadar işe yararlar bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de %30 yağ var vücudumda şu an, ama eski vucütculardanım :p

Zor oluo tekrar başlamak. Ama başlicam mutlaka.

Sanırım ilk cardio verecekler "Eveeeeeet Onur Bey, şimdi sizi şööle 45 dakika orta tempoda bisiklete alalım, sonra sıkılmazsanız, 3 5 kilo birşeyler kaldırabilirsiniz." diyecekler üzülcem :(
Sosyal ağlarda paylaş

@kingpin: eğer harfi harfine uyduğun bi diet in varsa okul/iş dönemi çok kullanışlı oluyor whey, her yerde yağsız sade pişmiş tavuk göğsü bulamıyor insan ne de olsa :P cidden baya pratik oluyor yani. ama şu poşetteki ultramegalight ton balığını tek geçiyorum açıkcası 100 gramda 80 kalori 21 gram protein 1-2 şer gram da yağ ve carb
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...