Zep Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ben hayatım boyunca kasmadım vücut ama benimkide öyle:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Nisandan sonra karın için uğraşırsın. Sonbaha-kış-mart dönemi genelde body'yle ilgilenenlerin bulk dönemi oluyor. Hem göğüs çıksın, hem baklaav çıksın istersen o biraz yalan oluyor çünkü deli gibi protein, karbonhidrat alman lazım verimli antremanlar ve gain için, ama kasları şekillendirmek istediğin zaman bunlardan baya kısıyorsun. Zaten def. döneminde bulkken artan kas kütlesi de bir miktar azalıyor. Ben de ilk başladığımda hem kasları şişiriyim hem yağları eriteyim diye bir hayale kapılmıştım, aç aç salona gidip decline bench pressin altında kalınca anladım hatamı. (direk boyna iniyor giyotin gibi :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 he ya aynen : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bence biraz daha kol ve göğüs yap , omuz da yapabilirsin tabi bide alıcaksın abi supplemantaire di protein tozudu , animoasitti ıvır zıvır :D onlarsız olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 boy, kilo ve yaş alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 onu bilmem ama ben şuan 1.95 , 17 , 95 kiloyum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Gençlik aradan 4 ay geçti sonuçlar geliyor. Kollar sıcak 38.7 ehü. Mutluyum lan açılın 45 cm geliyor. Supplementlerin allahı da ben de. Optimum %100 Whey Protein Weider Amino Liquid Forte BSN NO-Xplode Animal Stak 2 ye başladım 2 hafta önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 45 yapıp ne yapıcan ki :D (kedi ciğer teoremi, düzenli yaşamadığım sürece 38+ hayal gibi bir şey benim için) Bir şey sorcam o kadar supp. karaciğerine falan zarar vermiyor muymuş? Doktor kontrolünde alıyorsundur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ben karacigerden anlamam. ben sadece karaciger yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Valla ben eylülden beri sporu sıfıra indirdim... bronz heykel halim gitti tabi ilk aydan... ama şubat oldu nerdeyse ayı gibi yememe rağmen hala fit görünümüm duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Angelotti said: Gençlik aradan 4 ay geçti sonuçlar geliyor. Kollar sıcak 38.7 ehü. Mutluyum lan açılın 45 cm geliyor. Supplementlerin allahı da ben de. Optimum %100 Whey Protein Weider Amino Liquid Forte BSN NO-Xplode Animal Stak 2 ye başladım 2 hafta önce Optimum %100 Whey ben de alacaktım bulamadım BSN in Syntha-6 sından getirttim. Weider Amino Liquid Mega Forte ben de kullandım hakikaten başarılı bir ürün. NO-Xplode ve Animal Stak 2 yi hiç bilmiyorum. NO-Xplode ve Nitrix'in namını çok duydum ama ne kadar işe yararlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Angelotti said: ben karacigerden anlamam. ben sadece karaciger yerim. Edirne ciğeri FTW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 sanırım tek eksiğim madde kullanmamak, maddeden kastımız ex falan değil yanlış anlaşılmasın ddfsa. sıkılaştırmaya yönelik çalıştığım için wheight'in bana yararı olacağını düşünmüyorum bu bağlamda whey kullansam mutlu olabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Bende de %30 yağ var vücudumda şu an, ama eski vucütculardanım :p Zor oluo tekrar başlamak. Ama başlicam mutlaka. Sanırım ilk cardio verecekler "Eveeeeeet Onur Bey, şimdi sizi şööle 45 dakika orta tempoda bisiklete alalım, sonra sıkılmazsanız, 3 5 kilo birşeyler kaldırabilirsiniz." diyecekler üzülcem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 45 cardio yalan :D direk ağırlıklara geç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 45 kardiyo yalan 45 KOL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2008 GOGUS KOL OMUZ!!! ROOAAAR ! ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 @kingpin: eğer harfi harfine uyduğun bi diet in varsa okul/iş dönemi çok kullanışlı oluyor whey, her yerde yağsız sade pişmiş tavuk göğsü bulamıyor insan ne de olsa :P cidden baya pratik oluyor yani. ama şu poşetteki ultramegalight ton balığını tek geçiyorum açıkcası 100 gramda 80 kalori 21 gram protein 1-2 şer gram da yağ ve carb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o günden bugüne böyle birşeyler oldu. fotoğraf da gayet gay. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 meme ucunda piercing.. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 göbek altı kas yok 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 spor bölümünde acayip şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 TAMAM BENCE YETERLİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 evet garbage tayfası farkederse pek hayırlı olmaz memeler şişiyor, şişmesin, bıraktığın anda C-size nedir öğrenirsin hoş olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oha adam üçgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar