Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahrolsun Facebook

zlorwf

Öne çıkan mesajlar

beni de ayar etti bu feysbuk. insanın kız arkına sulanan tipler türedi. tamam ilkokul arkadaşı anladık da yok çok çalışkanmış eskiden, bizim gibi diilmiş de bık bık. bide wall'a yazmış eleman eskiden aşıktım sana ehueh diye. ulan relationshipte görüyosun adımı, bütün albümünde resimlerim var kızın daha ne aranıyosun!!!! ADRESİNİ VER LAN !!!
Sosyal ağlarda paylaş

site süper sittin sene uğraşsak ilkokul arkadaşlarımla bir organizasyon düzenleyemezdik facebook sayesinde geçen c.tesi organizasyon gerçekleşti süper :D
ya o değilde benimde zamanında çıkıp bana kazık atmaya çalışan kız müsvettesi ve takım arkadaşları kankası vs gelmiş bana request yollamış ekle beni diye ne yüzsüzlük yahu.Kesin profilimdeki fotomda kız arkadaşım var ondanmı acaba dicem yoksa yolda görsem suratlarına tüküreceğimi biliyorlar.invite larını iptal ettim yokmu şöyle güzel bi eklenti sie oros.. şeklinde başka kapıya şeklinde ignore :D
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:
beni de ayar etti bu feysbuk. insanın kız arkına sulanan tipler türedi. tamam ilkokul arkadaşı anladık da yok çok çalışkanmış eskiden, bizim gibi diilmiş de bık bık. bide wall'a yazmış eleman eskiden aşıktım sana ehueh diye. ulan relationshipte görüyosun adımı, bütün albümünde resimlerim var kızın daha ne aranıyosun!!!! ADRESİNİ VER LAN !!!

sırf o yüzden kız arkadaşımı üye yapmayacağım iyice kıllandım şimdi.kocaman yazıyor demi bir ilişkin olduğunu birisiyle :@X(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...