Laraken Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 evet, group invite gelince titreme gelmişti bana ama okuyunca yıkıldım. kalbime inecekti az daha. kaldırılsın group invite lar, gençlerimiz üzülmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Zegna said: site cok iyide, su grp ve cause invitelarini kokten kapatmanin bi yolu varmi :) o cause olayı application ise bloklayabiliyosun direk.. orda ignore deme, diğer şeye bas, açılan sayfada sağda block olayı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 zlorwf kız mı yok sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 yok aga cause ve gurupları elle tek tek ignore'lıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 http://www.hatebook.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 topiğin başlığından anlamıstım konuyu..eheh evet bizde facebook u bu amacla kullanıorz. hatta facebook da hesabım bile yok arkadasların sifresini alıp kullanıorm.ahaah iyiki varsın facebook! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 senin iş ne oldu irin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben sevemedim bu facebook isini onceden icinde uhte olusturan kisileri aramaktan baska spama yariyor ; suxxor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Yonja'ya 1 Feysbuka 2 :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Feysbook enteresan bir site oh be lise bitti diye kurtulduğum insanlar beni ekleyince daha da bi enteresan hale getiriyor (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Şimdi Facebooktan bir kız mesaj atmış gay misin diye , interested bölümüne men,women yazmışım diye -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 değilim dersen kız atlayacak işte kucağına daha ne. atıl kurt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ııh çirkin muhabbeti kısa kesdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 beni de ayar etti bu feysbuk. insanın kız arkına sulanan tipler türedi. tamam ilkokul arkadaşı anladık da yok çok çalışkanmış eskiden, bizim gibi diilmiş de bık bık. bide wall'a yazmış eleman eskiden aşıktım sana ehueh diye. ulan relationshipte görüyosun adımı, bütün albümünde resimlerim var kızın daha ne aranıyosun!!!! ADRESİNİ VER LAN !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 zlorwf said: xxx is listed as in a relationship with xxx =/ Keşke xxx is listed as in a relationship with yyy deseydin gece gece uyuzluk yapam dedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Kullanmıyorum, çünkü kullansam içim yanacak, gözüm geçmişe kayacak. Yonca Evcimik şarkılarıyla koptuğumuz, İzel, Çelik, Ercan'ın kıral olduğu dönemlere buğulu bakışlar atmaya başlayacağım falan ııh facebook sux. Bazen geçmişin geçmişte kalması en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 üstüne üstlük birde sarmaş dolaş fotolarını koyması iyice sinir ediyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 site süper sittin sene uğraşsak ilkokul arkadaşlarımla bir organizasyon düzenleyemezdik facebook sayesinde geçen c.tesi organizasyon gerçekleşti süper :D ya o değilde benimde zamanında çıkıp bana kazık atmaya çalışan kız müsvettesi ve takım arkadaşları kankası vs gelmiş bana request yollamış ekle beni diye ne yüzsüzlük yahu.Kesin profilimdeki fotomda kız arkadaşım var ondanmı acaba dicem yoksa yolda görsem suratlarına tüküreceğimi biliyorlar.invite larını iptal ettim yokmu şöyle güzel bi eklenti sie oros.. şeklinde başka kapıya şeklinde ignore :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 DiadanLocke said: beni de ayar etti bu feysbuk. insanın kız arkına sulanan tipler türedi. tamam ilkokul arkadaşı anladık da yok çok çalışkanmış eskiden, bizim gibi diilmiş de bık bık. bide wall'a yazmış eleman eskiden aşıktım sana ehueh diye. ulan relationshipte görüyosun adımı, bütün albümünde resimlerim var kızın daha ne aranıyosun!!!! ADRESİNİ VER LAN !!! sırf o yüzden kız arkadaşımı üye yapmayacağım iyice kıllandım şimdi.kocaman yazıyor demi bir ilişkin olduğunu birisiyle :@X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar