Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Anime.gen.tr'ye yardım edelim demiştim de kimse ilgilenmemişti. Bir site hazırlayalım paticik için. bölümleri, serileri, filmleri ve karakterleri tanıtan, eleştiren ve öven bazı yazılar yazalım.. Ben işin ucundan tutarım, ama çizgi filmlerde felan bana yardımcı olacak elemanlar arıyorum. Yardım edecek olan var mı?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ben yazı, haber falan filan yardım ederim ama fazla bulamadığım vakitten dolayı çok sorumluluğa gelemem.yoksa yarı yolda kalırız mazallah :( (neden 1 gün 30 saat değil ya:D)[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 çizgi roman konusunda yardım cı olurum elimden geldiğince...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: ssj4songoku, 27 November 2003 19:00 tarihinde demiş ki: 1 gün 30 saat [hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" yetmeeeeeeeeez[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gambitds Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ben elimden geldigince yardim ederim cizgi roman konusunda ayrica hic bilinmeyen sahane cizgi filmler var bunnari da tanitiriz super olur :-) ben zamanim oldugunca cizgi roman ve film konusunda varim animeden annamam :-)[hline]You will be fine,Chére. You got people watchin' over you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ben anime konusunda hertürlü yardımı yaparım. yorum,karakter tanıtımı,review hepsini yapabilirim. elimdeki anime arşivi sayesinde oldukça iyi bir anime kültürüne sahibim. yeni çıkan animeleri de takip ediyorum,hepsini eliden geldiğince izlemeye çalışıyorum. dediğim gibi hertürlü yardıma hazırım,tabi olay ciddi ise. eğer ciddi isen bone bana bi pm atarsın.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 cızgıroman anıme falan fılan ole a$ırı bılgım olmasada elımden gheldıgımce yardım ederım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben herzaman yardim etmeye hazirim Hatirladigm kadariyla hd imda 7 tane karakterlerle ilgili film var (2 mb ve 4 mb olanlar var vs) Onlari zipliyip bir yere uploads eder ve sizede veririm adresi. bunun disinda birkac kez fotolari koymuslugum var paticige gordunuz yardim edebilecegim birsey olursa OM veya Icq dan bana ulasabilirsiniz. 169206628[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 banada ulasin icq dan anime manga cizgi roman konusunda bende yardimci olurum.. 15968287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 icq dan kesin ulaşın:163898974[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 icq üm yok hocam pc bozuk cafelerde de icq kullanmak istemiyorum.. özel mesaj neyin yollayın[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 anime dışında, 2b animasyon filmler hakkında yardımcı olabilirim, ama cidden sağlam bişey yapmayı düşünüosanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 said: ssj4songoku, 27 November 2003 19:00 tarihinde demiş ki: Ben yazı, haber falan filan yardım ederim ama fazla bulamadığım vakitten dolayı çok sorumluluğa gelemem.yoksa yarı yolda kalırız mazallah :( (neden 1 gün 30 saat değil ya:D)[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" songim Icq ya bi gel sen hele. ayrıca bende yardım ederim Anime, Manga rewiev konusunda. Songu da eksik bırakıp bana yollarsan sana yardımcı olurum ama seni goren eriyor yani.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2003 Anime ve czgiroman karakterleri konusunda yardim ederim bende baya bi ... icq : 627 0 382 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Ben de elimden geldiğince yardı etmek isterdim fakat arşivde pek bişi olmadığı için biraz cahil kalmış durumdayım bu konularda. Yardım ederim diyenler bana da yardım edebilirler mi arşiv konusunda?? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 kolay gelsin bakalım :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 özel mesaj diyorum kimse umursamıyor..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 başlıyalım abi şu işe..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ben her şekilde yaparım iyi guzelde bu bolumun sitesi yokki burda topic olarak kalacak. Okunacak zmn la incek aşşalara Wow, Swg gibi bolumu olsa Alan açılsa ayrı Gizli biz oraya yaszak Editor olsa, Anime Yazar ı olsa yazsak sonra izin çıkarsa yayınlansa çok daha guzel olur burda Topic olarak kalır yani surekli up lamassak.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 paticik altında site açma isteğinizi ve gönüllülerinizi gösterirseniz zaten size gizli forum açarlar, gerçi şu ara kedi ve wastiee pek müsait değil gibi..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Yeş think so Bone un fikri aslında. Bone bi danışsan fena olmaz.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 bir de son dediğini bir tercüme eder misin? birşey anlamadım :)[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 diyorumki sorsak Kedi ye Wow, Swg ninki gibi Paticik/anime açılsa bizde orda çalışsak senin fikrin olduğu için sende Editor gibi olsan? ha birde izin alsan oluru varmı bole bi işin diye :)[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2004 eğer site yapılacaksa kısıtlı bilgim ile elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.[hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2004 yardım edecekler hazır.. ben yazıları bekliyorum..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar