Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime, Manga, Çizgi Roman ve Çizgi Film hayranıysanız, ya da koleksiyon yapıyorsanız, bir bakın

Bone

Öne çıkan mesajlar

Anime.gen.tr'ye yardım edelim demiştim de kimse ilgilenmemişti.

Bir site hazırlayalım paticik için.
bölümleri, serileri, filmleri ve karakterleri tanıtan, eleştiren ve öven bazı yazılar yazalım..

Ben işin ucundan tutarım, ama çizgi filmlerde felan bana yardımcı olacak elemanlar arıyorum.

Yardım edecek olan var mı?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yazı, haber falan filan yardım ederim ama fazla bulamadığım vakitten dolayı çok sorumluluğa gelemem.yoksa yarı yolda kalırız mazallah :( (neden 1 gün 30 saat değil ya:D)[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 27 November 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
1 gün 30 saat [hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

yetmeeeeeeeeez[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Sosyal ağlarda paylaş

ben anime konusunda hertürlü yardımı yaparım.
yorum,karakter tanıtımı,review hepsini yapabilirim.
elimdeki anime arşivi sayesinde oldukça iyi bir anime kültürüne sahibim.
yeni çıkan animeleri de takip ediyorum,hepsini eliden geldiğince izlemeye çalışıyorum.
dediğim gibi hertürlü yardıma hazırım,tabi olay ciddi ise.
eğer ciddi isen bone bana bi pm atarsın.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

Ben herzaman yardim etmeye hazirim
Hatirladigm kadariyla hd imda 7 tane karakterlerle ilgili film var (2 mb ve 4 mb olanlar var vs)

Onlari zipliyip bir yere uploads eder ve sizede veririm adresi.

bunun disinda birkac kez fotolari koymuslugum var paticige gordunuz
yardim edebilecegim birsey olursa OM veya Icq dan bana ulasabilirsiniz.

169206628[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya
Hic bitmeyen Efsaneler (burasi)
Grim Fandango Turkish Fan Club
Kilicim ve ben ve kullanim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ssj4songoku, 27 November 2003 19:00 tarihinde demiş ki:
Ben yazı, haber falan filan yardım ederim ama fazla bulamadığım vakitten dolayı çok sorumluluğa gelemem.yoksa yarı yolda kalırız mazallah :( (neden 1 gün 30 saat değil ya:D)[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

songim Icq ya bi gel sen hele. ayrıca bende yardım ederim Anime, Manga rewiev konusunda. Songu da eksik bırakıp bana yollarsan sana yardımcı olurum ama seni goren eriyor yani.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben her şekilde yaparım iyi guzelde bu bolumun sitesi yokki burda topic olarak kalacak. Okunacak zmn la incek aşşalara Wow, Swg gibi bolumu olsa Alan açılsa ayrı Gizli biz oraya yaszak Editor olsa, Anime Yazar ı olsa yazsak sonra izin çıkarsa yayınlansa çok daha guzel olur burda Topic olarak kalır yani surekli up lamassak.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

paticik altında site açma isteğinizi ve gönüllülerinizi gösterirseniz zaten size gizli forum açarlar, gerçi şu ara kedi ve wastiee pek müsait değil gibi..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...