Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Şampiyon..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onurdolar said:
yapmayacaklar abi tüpçü bir yandan Ulusoy bir yandan s.engin dallaması bir yandan

Sampiyon olursaniz da "OHA HERSEYE RAGMEN SAMPIYONUZ NE BUYUK TAKIMIZ" dersiniz, biraz eskidi ama bu taktik :p

Kimse kimsenin onunu kesmiyor ya noluyor, tecrube meselesi bunlar. Vestel de boyleydi gecen sene, kim kesti onunu? Ikinci yari basladilar dusmeye, sonucta uzun bi maraton. Psikolojik olarak da performans olarak da 34 haftayi cikarmak onemli, bu da tecrube ve camiaya bagli birsey.
Mesaj tarihi:
Baggio said:
onurdolar said:
yapmayacaklar abi tüpçü bir yandan Ulusoy bir yandan s.engin dallaması bir yandan

Sampiyon olursaniz da "OHA HERSEYE RAGMEN SAMPIYONUZ NE BUYUK TAKIMIZ" dersiniz, biraz eskidi ama bu taktik :p

Kimse kimsenin onunu kesmiyor ya noluyor, tecrube meselesi bunlar. Vestel de boyleydi gecen sene, kim kesti onunu? Ikinci yari basladilar dusmeye, sonucta uzun bi maraton. Psikolojik olarak da performans olarak da 34 haftayi cikarmak onemli, bu da tecrube ve camiaya bagli birsey.
Vestel'in önü kesildi. Adamlar ligden çekilelimmi durumuna geldiler, maçlarında kavga falan çıktı en sonunda.
Mesaj tarihi:
onurdolar said:
LucifeL said:
böle giderse fb gs sivas çekişir bjk 4 olur uefa ya gider ts de intertoto oynar elenir :D
Sivas'ın çekişebileceğine cidden inanıyormusun?
peki sen bu msj ın ciddi bir biçimde yazıldığına inanıyormusun ?
Mesaj tarihi:
@2pac

gençlerbirliği ni yenince puan farkı açılıcak.e beşiktaşın yönetim,teknik direktör,taraftar,futbolcu sorunları o farkı dahada açar yani.bu bi kesin.

ilk 2 kesinlikle yalan bu saatten sora diyorum ben

beşiktaş toparlanana fenerde gs de farkı yeterince açıcaktır
  • Yeni Oluştur...