Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Şampiyon..

Finkel

Öne çıkan mesajlar

onurdolar said:
yapmayacaklar abi tüpçü bir yandan Ulusoy bir yandan s.engin dallaması bir yandan

Sampiyon olursaniz da "OHA HERSEYE RAGMEN SAMPIYONUZ NE BUYUK TAKIMIZ" dersiniz, biraz eskidi ama bu taktik :p

Kimse kimsenin onunu kesmiyor ya noluyor, tecrube meselesi bunlar. Vestel de boyleydi gecen sene, kim kesti onunu? Ikinci yari basladilar dusmeye, sonucta uzun bi maraton. Psikolojik olarak da performans olarak da 34 haftayi cikarmak onemli, bu da tecrube ve camiaya bagli birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
onurdolar said:
yapmayacaklar abi tüpçü bir yandan Ulusoy bir yandan s.engin dallaması bir yandan

Sampiyon olursaniz da "OHA HERSEYE RAGMEN SAMPIYONUZ NE BUYUK TAKIMIZ" dersiniz, biraz eskidi ama bu taktik :p

Kimse kimsenin onunu kesmiyor ya noluyor, tecrube meselesi bunlar. Vestel de boyleydi gecen sene, kim kesti onunu? Ikinci yari basladilar dusmeye, sonucta uzun bi maraton. Psikolojik olarak da performans olarak da 34 haftayi cikarmak onemli, bu da tecrube ve camiaya bagli birsey.
Vestel'in önü kesildi. Adamlar ligden çekilelimmi durumuna geldiler, maçlarında kavga falan çıktı en sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

@2pac

gençlerbirliği ni yenince puan farkı açılıcak.e beşiktaşın yönetim,teknik direktör,taraftar,futbolcu sorunları o farkı dahada açar yani.bu bi kesin.

ilk 2 kesinlikle yalan bu saatten sora diyorum ben

beşiktaş toparlanana fenerde gs de farkı yeterince açıcaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...