Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi kızlar elektrik-elektroniğe

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:
inşaatta da durum böyledir..
ama bi de şu var; hiçbir zaman aynı mekandaki kızla rahat edemezsin ki (edemem ki)
yani kızla kalk, kahvaltı et, okula git, yemek ye, ders çalış, tv izle, yat, kalk.. her şeyi beraber yapıyorsun bi süre sonra
bu ne be? siyam ikizi mübarek!
kısaca gidin başka bölümden kız bulun arkadaş. hem kafanız rahat eder, hem ufkunuz açılır..
yoksa her gün aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey
sıkıcı oluyor vallahi

çevremde kız olmasından hiç mutsuz olmamıştım =) olay illa "hatuna bak, yirim ben onu" olayı değil. erkek işte, kadın görmek ister çevresinde. sonuçta sınıf arkadaşlarınla da her şeyi beraber yapmıyorsun.. abartmaya gerek yok =)

ama olay sevgiliyse.. ben de istemem aynı sınıf/bölümden ^^
Sosyal ağlarda paylaş

simdi dusundum de kizlara da zorla muhendislik okutamazsin ki makul bi cozumu olmasi lazim bu olayin,mesela muhendislik fak a dolduruyolar yan yana makina maden jeoloji elektrik elekt. falan,oysa koysalar ya makina vs hemsirelik veya elektrik vs guzel sanatlar,hangisinden korkuyolar acaba egitim ogretimin yapilamayacagindan mi yoksa nufus patlamasi olcagindan mi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aranızda hiç tekstil bölümünde okuyan yok galiba 1 erkeğe 20 kız rahat düşer ve kızların hepside taş duyrulur öss'de tercih yapanlara )

yavaş.
eşit sayıda düşer mühendislikse , başka bölümlerden genelde tercih ediyorlar bizim bölümdekiler.

ama iyi kız olması ,not mot olayı için süper oluyor .
artı arkadaş olarak çok iyi vakit geçirebiliyorsun , paso hanzolarla uğraşmıyorsun :P

ben kız konusuyla ilgili gıda mühendisliğini öneririm efendim mühendislikse .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...