Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 makinacılardada hiç yok nerdeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Abi kız olması bişey değiştirmiyoki? Bizim bölümdekiler benden fazla testesteron salgılıyor =) bıyıklı kız olucaksa hiç olmasın kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ahahah yazık ya adamlar ne hale gelmiş artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 dasaaa said: inşaatta da durum böyledir.. ama bi de şu var; hiçbir zaman aynı mekandaki kızla rahat edemezsin ki (edemem ki) yani kızla kalk, kahvaltı et, okula git, yemek ye, ders çalış, tv izle, yat, kalk.. her şeyi beraber yapıyorsun bi süre sonra bu ne be? siyam ikizi mübarek! kısaca gidin başka bölümden kız bulun arkadaş. hem kafanız rahat eder, hem ufkunuz açılır.. yoksa her gün aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey, aynı şey sıkıcı oluyor vallahi çevremde kız olmasından hiç mutsuz olmamıştım =) olay illa "hatuna bak, yirim ben onu" olayı değil. erkek işte, kadın görmek ister çevresinde. sonuçta sınıf arkadaşlarınla da her şeyi beraber yapmıyorsun.. abartmaya gerek yok =) ama olay sevgiliyse.. ben de istemem aynı sınıf/bölümden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 elektrik elekt. iyi yine makinaya kiyasla,yatin kalkin dua edin,bizim sinifta uzun sacli erkekleri de kiz sayarsan bir erkege 0.000312845 kiz dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 simdi dusundum de kizlara da zorla muhendislik okutamazsin ki makul bi cozumu olmasi lazim bu olayin,mesela muhendislik fak a dolduruyolar yan yana makina maden jeoloji elektrik elekt. falan,oysa koysalar ya makina vs hemsirelik veya elektrik vs guzel sanatlar,hangisinden korkuyolar acaba egitim ogretimin yapilamayacagindan mi yoksa nufus patlamasi olcagindan mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bölümde kız olsun diyen mimarlık,gıda müh veya endüs müh e gitmeli bu bir kanun gibi birşey artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 endüstri mühendisliği, işletme mühendisliği bölümleri niye var sanıyorsunuz? mühendisliklerdeki ortalama kız sayısını nispeten arttırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Tekniğe kızların ilgisinin az olması tüm dünyada olan bişi. Hatta amerikalılar kampanyalar bile düzenliyorlar kızların teknik bilimleri ilgisinin artması için. Ama bu kampanyaların bizdeki gibi "abaza güruh" için olduğunu sanmıyorum. Her neyse komplekslerimizden arınalım :P Girls Go Tech! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Karı kız yok diye adam kasmış bunu cıkarmıs bu biraz daha bole kalsa kim bilir neler yapıcak bolumude musait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bu topik benim tercilerime öylesine rehber oldu ki... hepinize çoık teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 fen fak kimya bölümü 48kız 16erkek no comment :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 said: Aranızda hiç tekstil bölümünde okuyan yok galiba 1 erkeğe 20 kız rahat düşer ve kızların hepside taş duyrulur öss'de tercih yapanlara ) yavaş. eşit sayıda düşer mühendislikse , başka bölümlerden genelde tercih ediyorlar bizim bölümdekiler. ama iyi kız olması ,not mot olayı için süper oluyor . artı arkadaş olarak çok iyi vakit geçirebiliyorsun , paso hanzolarla uğraşmıyorsun :P ben kız konusuyla ilgili gıda mühendisliğini öneririm efendim mühendislikse . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 İşe bir de iyi açıdan bakalım. Az kız olduğu için ben makina bölümümde derslerime yoğunlaşıp 3.5 ortalama getirebiliyorum (züğürt tesellisi =/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hocam tekstil mühendisliği falan böyle arkadaşları karşılayabiliyor ama . malum makina -tekstil elele,hep beraber tribüne durumları var şahsen biz de fazlasıyla . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 pekaziz said: İşe bir de iyi açıdan bakalım. Az kız olduğu için ben makina bölümümde derslerime yoğunlaşıp 3.5 ortalama getirebiliyorum (züğürt tesellisi =/) tam tersi de asiri libido dan tipki hiperaktifler gibi belli bi olaya,konuya odaklanamama olabiliyor,sicabiliyosun derslerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 şöylede bir durum varki bu şahıslar okuldan sonra aradıkları o "kız" denen şeyi çok daha kolay bulabiliyorlar meslek ve kariyerleri sebebiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar