Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya simdi bunun icin iki accountunda ayni kisiye ait olmasi lazimmis sanirim account bilgilerini degistirme imkani var mi? iki farkli kisiye ait account var elimizde birindeki charlari diger accounta aktarmak istiyoruz chari alacagimiz accountun bilgilerini asil accountla ayni yapma sansimiz var mi?
myster1o Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şans yok, anca yeni account yaratcaksınız ya aynı isimle ya da aynı soyadla, sonra benim oğlum bu ona veriorum charımı dicen geçiricekler
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şöyle birşey yapmıştım zamanında. Yasadışı, terbiyesizlik vs. ne derseniz diin. Olay şu Popeye, account aynı kişiye ait olmak zorunda değil. Soyadı aynı olmak zorunda. Zaten 1 kişi birden fazla account sahibi olamıyor, TOS' a aykırı. O yüzden, blizzarda mail atın, evlendiğinizden ötürü soyadınızın değiştini belirtin. Bunlar size, evlendiğinize dair, bir belgenin fotokopisini isteyecekler. Kafanıza göre bir boş A4 kağıdına, Türkçe olarak yazı yerleştirin. Ben felsefe kitabından bir alıntı yapmıştım. Başına T.C. Evlilik Dairesi fln sallamasyon birşeyler yazdım. Bold karakterlerle iki tane soyadını yan yana yazdım. Kimliğinizde photoshop uygulayın, onu da yollayın. Bende çalıştı.
numberten Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Türk zekası :P Benim adıma 2 account var şu anda yasak oldugunu bilmiyordum :D
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 imam nikahi desek yerler mi?
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ÖEAH. Helal, iyi kasmışsın. Azim-duvar ilişkisi güzel kurulunca herşey oluyor tabii.
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yer ama vesikalık resim isterler (imamın :P )
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Tamam işte.. Herşey hazır dene? Birde benim ismime 2 tane hesap var? (olmuyor kısmını yanlışmı anladım?)
myster1o Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 herkesin birden çok accountı olabilir ama bir accountın birden çok kullanıcısı olamaz benim bildiğim böyle
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 evet herkesin birden çok accountu olabilir arkadaşlar :) yok yani yasak falan :) ama account sharing yasak doğal olarak :) yani kardeşim oynuodu gibi bi yalana bile tahammülü yok blizdeki adamlarin % 90ının
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Greeny +rep, iyiymiş valla :) Pop karakter satışına başladı herhalde eheuh
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bot da kullanıyorum, çok pislik bir adamım aslında hehe
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 karakter transferi icin naylon evlilik yapilir, guzel bayanlara duyurulur.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gay evliligi yapcaz mecburen desenize xD
Öne çıkan mesajlar