Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya simdi bunun icin iki accountunda ayni kisiye ait olmasi lazimmis sanirim account bilgilerini degistirme imkani var mi? iki farkli kisiye ait account var elimizde birindeki charlari diger accounta aktarmak istiyoruz chari alacagimiz accountun bilgilerini asil accountla ayni yapma sansimiz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şans yok, anca yeni account yaratcaksınız ya aynı isimle ya da aynı soyadla, sonra benim oğlum bu ona veriorum charımı dicen geçiricekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şöyle birşey yapmıştım zamanında. Yasadışı, terbiyesizlik vs. ne derseniz diin. Olay şu Popeye, account aynı kişiye ait olmak zorunda değil. Soyadı aynı olmak zorunda. Zaten 1 kişi birden fazla account sahibi olamıyor, TOS' a aykırı. O yüzden, blizzarda mail atın, evlendiğinizden ötürü soyadınızın değiştini belirtin. Bunlar size, evlendiğinize dair, bir belgenin fotokopisini isteyecekler. Kafanıza göre bir boş A4 kağıdına, Türkçe olarak yazı yerleştirin. Ben felsefe kitabından bir alıntı yapmıştım. Başına T.C. Evlilik Dairesi fln sallamasyon birşeyler yazdım. Bold karakterlerle iki tane soyadını yan yana yazdım. Kimliğinizde photoshop uygulayın, onu da yollayın. Bende çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Türk zekası :P Benim adıma 2 account var şu anda yasak oldugunu bilmiyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 imam nikahi desek yerler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ÖEAH. Helal, iyi kasmışsın. Azim-duvar ilişkisi güzel kurulunca herşey oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yer ama vesikalık resim isterler (imamın :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Tamam işte.. Herşey hazır dene? Birde benim ismime 2 tane hesap var? (olmuyor kısmını yanlışmı anladım?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 herkesin birden çok accountı olabilir ama bir accountın birden çok kullanıcısı olamaz benim bildiğim böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 evet herkesin birden çok accountu olabilir arkadaşlar :) yok yani yasak falan :) ama account sharing yasak doğal olarak :) yani kardeşim oynuodu gibi bi yalana bile tahammülü yok blizdeki adamlarin % 90ının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Amma üçkağıtçısın be pop! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ama benim kardeşimde oynuyodu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Greeny +rep, iyiymiş valla :) Pop karakter satışına başladı herhalde eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bot da kullanıyorum, çok pislik bir adamım aslında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 karakter transferi icin naylon evlilik yapilir, guzel bayanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Greeny helal valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 greeny +rep /bow. süper yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 gay evliligi yapcaz mecburen desenize xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Oha saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar