Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetwitch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 pehhhhX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sleeper said: aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver Senin iş yaş olm nuub koruması var once ondan gecmen lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sweetwitch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 iron edge deyim gelimmi size :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 mission impossible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Shadow Priest Holy Pala Feral Druid Son ihtiyaclarımız bu sekilde. www.guildhajnal.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sleeper said: aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver Dumrul BL da hordishmoonstar gmi mi? eğer oysa ilk mountumu almıştı öptüm burdan kendisini asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 evet o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sleeper said: aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver mucver napıon lo kayıpsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hajnal dağıldı diye bir laf duydum, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 doğru galiba cheksabata anlatmıştı da ayrıntıları hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Aket-Atum said: Hajnal dağıldı diye bir laf duydum, doğru mu? mevcut oyuncu kadro dagılmaya karar verdı ve hepsi cıkıp baska sunucularda/guildlarda oynamaya basladılar. LK'da hajnal çekirdek kadrosuyla tekrar toplanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 LK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 WotLK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar