Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sleeper said: aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver Senin iş yaş olm nuub koruması var once ondan gecmen lazım :)
sweetwitch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 iron edge deyim gelimmi size :D
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Shadow Priest Holy Pala Feral Druid Son ihtiyaclarımız bu sekilde. www.guildhajnal.org
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sleeper said: aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver Dumrul BL da hordishmoonstar gmi mi? eğer oysa ilk mountumu almıştı öptüm burdan kendisini asdasd
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Sleeper said: aKuMa said: Yaz geldimi yasanan sorunlardan biri olan tatil + oyunu bırakma nedenlerinden asagıdaki classlardan oyunculara ihtiyacımız vardır. Warlock Resto + melee shaman holy pala ve shadow priest www.guildhajnal.org aradıın butun class lar bende var noolcak simdi :P Dumrul var hem resto gibi heal atar hem melee girisir shaman a gerek yok bence hehe Mucver mucver napıon lo kayıpsın :D
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hajnal dağıldı diye bir laf duydum, doğru mu?
khala Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 doğru galiba cheksabata anlatmıştı da ayrıntıları hatırlamıyorum
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Aket-Atum said: Hajnal dağıldı diye bir laf duydum, doğru mu? mevcut oyuncu kadro dagılmaya karar verdı ve hepsi cıkıp baska sunucularda/guildlarda oynamaya basladılar. LK'da hajnal çekirdek kadrosuyla tekrar toplanacak
Öne çıkan mesajlar