Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlık

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,forumlarınıza arkadaş tavsiyesi ile yeni üye oldum.
Kişisel meseleleri taşıyabileceğimiz bir bölümün olması gerçekten çok güzel. Fazla uzatmadan dökmeye başlıyorum :)

Çok gülünç olmaya başladı durumum.
Bu yaşa kadar elim kimsenin eline değmedi. Çok istedim ama olmadı işte. Ortaokulda bunları yapmak için fazla çocuktum. Lisede fen okudum. İlk 2 sene sınıfta hiç kız yoktu,sonraki 2 sene ise 3 kız vardı. 2si birşeyler yaşamak isteyeceğim biri değildi. Birine tutuldum ama dışarıdan bir erkek arkadaşı vardı.
Lise bitti,üniversite kursuna gittim. Orada tam aradığım şeyi bulduğumu sandım.Masum,sakin,akıllı. Hayaller kurdum. Ne oldu peki? Kız son anda sanki fikir değiştirdi.Yeterli kendine güveni göremedi bende galiba,onunla konuşurken saçma sapan bir şekilde heyecanlanıp hiç olmadığım biri olduğum,saçmaladğım için beni aptal da sanmış olabilir,her neyse bilmiyorum... Birşey söylemedi ama arkadaş olarak gördüğünü belli etti. Son zamanlarda 1 haftada 2 haftada bir çağrı atıyordu bana. En son beni aramamasını söyleyen bir mesaj attım,unutmak için. "Tmm sen bilirsin" dedi sadece.
Ben bu işe her zaman ciddi baktım. Kimseyle alay etme amacım yoktu veya sırf kız arkadaşım olsun eğleneyim diye aşık olmayacağım bir kıza ilgi göstermedim. Benden hoşlanan birine eğer ben ona ilgi duymuyorsam umut vermedim,üzmemek için.
Çok sosyal biri de değilim ama anti-sosyal falan değilim kesinlikle,arkadaşçılım. Aklı başında,mantıklı bir insanım ama bu kadar gülünç birşey var bende. İlgi duyduğum karşı cinsler beni çok heyecanlandırıyor,konuşamıyorum... Utangaç yetiştirildiğimden olabilir,üzerinde düşündüm ama cevabı bulamadım.
Böyle nereye kadar bilemiyorum. Şimdi üniversite okuyorum.
Lanet olsun ki çok çok güzel bir kız var. Arkadaşı da çok hoş. Akıllılar,istediğim gibi. Düzgünler. Tek istediğim artık birinin beni sevmesi başka hiçbirşey istemiyorum ama ne kötüdür ki bu kızlardan birinin istemeden dikkatini çektim. Başkalarıyla her diyalog kurduğumda dönüp beni izliyor.Karakalem resmim iyidir. Sürekli gelip işlerime bakıyor,diyalog kuruyor. Bir kitabımı aldı fotokopi çektirmek için. Getirip 3-4 kez teşekkür etti. Dikkatini çekmemin sebebi biraz tuhaf biri olmam da olabilir. Bu elimde değil. Ben farklıyım demiyorum,farklı olmamaya da gayret ediyorum. Ama çevreden aldığım tepki sürekli benim tuhaf olduğum,"iyi anlamda" diyorlar ama anlamıyorum...Herneyse, bu kızın büyük ihtimalle bir sevgilisi var. Aramızda birşey olmayacağını biliyorum. Yine konuşamayacağım falan,ki sevgilisi de varsa zaten baştan bir kayıp.Merak edilen biri olup eline yüzüne bulaştırmak çok acı. Niye bu insanlar hep beni üzüyor :)
Arkadaşı hakkında pek bir fikrim yok ama ondan da umudum yok.
Okuldan başka biriyle de tanışamıyorum. Nasıl tanışacağımı da bilmiyorum açıkçası. 4 yıl boyunca bir tesadüfü bekleyeceğim galiba. Ama beni bulacağına dair bir umudum da yok.
Nasıl olabilir ki?
Kafayı yiyeceğim yakında. Bu bende bir saplantı haline gelmeye başladı. Başka birşey düşünemez oldum. Yaptığım herşey bunun üzerine.
Allahım bana bir çare...
Sosyal ağlarda paylaş

dakka 1 gol 1 :P
dur okuyum hepsini
edit: şimdi ilk olarak kız arkadaşım olsun diye değil ciddi olsun istiyorum demişsin. ama 2 arkadaşa birden yazılış var gibi. hoş değil. ben de hiç göründüğüm gibi biri değilimdir, dışardan buz gibi biri sanırlar, ukala kendini beğenmiş havalarda falan-bunları beni sonradan tanıyanlardan duydum- ama öyle değilim. sanırım bu yüzden yaklaşmak isteyen de yaklaşamadı. neyse kendimi geçim. hoşlandığın kişinin yanında kızarıp bozarman ya da konuşamaman zamanla geçer belki ama emin ol böyle kişileri de sevenler var, yani kimilerine karşıdakinin utanması vs çok hoş görünür. anlatabildim mi?
kız arkadaşım olsun diyosan ortam yapmaya bak. arkadaş olarak ortam yap, sonra olacak olan varsa zaten bi yerden bişeler olur. fazla da kasma, daha fazla batarsın çukura
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversiteye girince biraz kafam karıştı okuduklarıklarımdan sonra. Acaba beğendiğin iki kız var ve hangisi olursa olsun mu diyorsun? (kesin yanlış anladım bunu :p)

Ayrıca arkadaşı olup olmadığını kolayca öğrenebilirsin gibime geliyor, sor soruştur etrafındakilerle. Henüz hiçbir şey bilmeden vazgeçmek pek sağlıklı olmaz bence.

Açıkçası yazdıklarını okuyunca sanki kendim farkında olmadan birşeyler yazdım sandım, pek çoğu benzer bende de. Bir noktadan sonra o "yalnızlık" duygusu biraz dibe kayacak emin ol. Saçma sapan ilişki istemediğini belirtmişsin zaten, acele etme; olursa doğru kişi -senin de çabalarınla- karşına çıkar, olmazsa okul sonrası yaşamında denemen gerekecek.

Ama benim kanaatim odur ki okul boyunca ağzını aval aval açmadıysan (benim yaptığım gibi) aradığını birşekilde bulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

kendi arkadaş çevrendekilere dikkat et, belki o kızı tanıyan veya o arkadaşlarını tanıyan vardır. onlar vasıtasıyla ortak ortama girip tanıştırılabilirsin? eh o da yoksa artık biraz medeni cesaret gösterip utangaçlığı bir kenarı bırakıp bir şekilde tanış. gerçi diyene kolay bu da yapması sana kalmış. kızla aynı bölümde misin anlamadım pek ama arkadaşlarından biriyle ortak dersiniz varsa o vasıtasıyla ders hakkında birşey sorarak arkadaşlarından biriyle tanışabilirsin. diğer kız konusunda da pek birşey yapma şimdilik sen de arkadaş olarak sevecen davranmaya devam et belki ileride başka şeyler olur, direk benden hoşlanıyor deme şimdiden. ha bir de topice asıl girme amacım yalnızlık allaha mahsus demekti de içimde kalmadan onu da söylemiş olayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:
Ben farklıyım demiyorum,farklı olmamaya da gayret ediyorum...

lol

bırak derim hacım bu ayakları afedersin kazık kadar adam olmuşsun hala orta son çocuğu triplerindesin hayır kontenjan israfından başka şey değil yaptığın.madem mutsuz olacaktın niye girdin üniversiteye bıraksaydın biz girseydik mutlu olsaydık
Sosyal ağlarda paylaş

oo oyle mi hattat eyvallah reis.

neyse konuyu acan arkdasa;

abi daha yasayacagin cok sey var asik olacaksin ayrilacaksin ask acisi cekeceksin, istemeden de olsa cektireceksin, ilk kiz arkadasina hissettigin duygulari bi daha ayni yogunlukta hic hissedemeyeceksin o yuzden o zaman geldiginde iyice tadina var.

bunlar bi yana aslinda durumun gurur duyulacak bisey ama senin de farkettigin gibi bu dunya daha dogrusu bu zamanda buna yer yok malesef duzgun diyecegin kizlarin %99 u hic sandigin gibi degil rahat ol sen.

bunlari tabi insallah iliski yasadikca goreceksin ben gercekten kara kara dusunuyorum kiz cocugum olsa nasil yetistirecem diye.

bu arada 4 s kurali yuzundendir kiz bulamaman da bu dunyanin kurali belli kardesim seven s... , s... sevilir :)

bi de yarin git secret al kitap ben sahsen %100 inaniyorum ve cevremde de inanan ve faydasini alenen goren bi cok kisi var sacmalik deme git bi al oku bana cok tesekkur edeceksin :)

en nihayetinde gozunde buyuttugun o kizlar da bk sciolar abi oyle dusun yani bi de

bak cok net solim insanlarin tanrisi degilsin sen uzmemek icin itina gosterirsin ama kontrol edemezsin senin su an ihtiyacin olan sey en guzel kizlari tavlamaya calismak tavlayamayinca da uzulmek degil valla bilgisayar oyunu gibi bisey bu mucize bekleme once rahat yaklasabilecegin vasat bi kizla cik sonra bi ust seviye level atlamak gibi. burda sacmalio bu adam ama ask vs dicen ama deme bak vallahi billahi boyle yuruyor abi senin o cok guzel buldugun kizi tavlayacak sekilde yaklasabilmen icin once bazi asamalardan gecmen lazim olmaz yani

mucize beklemeyi birak bu herif ne sacmaliyor deme yarin secreti al ve yeni bir hayata basla

ve mutlu ol bku yemis genclik degilsin halinden gurur duy ama milleti uzmicem diye de kendini harap etme malesef hayat bu cunku illa birileri uzulecek bu yuzden uzecek de olsan vasat bi kizla baslaman lazim bak AYNI YOLLARDAN GECTIM amerikayi yeniden keasfetme dinle beni. Karsindakini uzmicem diye kendini bitiriyorsun haberin yok sana gunah degil mi ?

Bak Allahim yardim et demissin bi filmde vardi sana gokten kiz indirmez tanri :) onune firsatlari koyar sadece. Bu arada halini garipseme bi ton adam var senin gibi ve su anki halin cok normal.

ne hissediyorsun cok net solim sana aslinda mukemmel bir insansin kizlar seni bi denese bambaska muthis bir insan gorecekler ve sasiracaklar bole bi erkek mi var diye diyorsun eminim ve kendini makul zeki bi adam olarak gormene ragmen kizla konsurken salak gibi hissediyorsun kendini bunlar inanilmaz normal abi kendini garipseme dedigim gibi. rahat ol dediklerimi yap sonra gel bi durum ismarla bana ahahh kiz arkadasinin arkadasini da bana yaparsin ok ?

dediklerimi bi dene kardesim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgi açlığı diyolardı sanırım buna emin diilim, yeter artık bişeyler yaşıyim olayı..Aradığın biri için sonuna kadar beklemen güzelmiş gerçekten, bence tam aradığım bu demeden yanaşma kimseye ama şu çekingenlik , kendini aptal hissetme durumlarınıda diyalogla aşarsın ancak, en basit yoluda karşındaki kızı ulaşılmaz görme, tanrılaştırma ki rahat olasın , neyse umarım aradığını bulursun kolay gele ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası kişiselde çok az konuyu sonuna kadar okurum ama senin yazdıkların hoşuma gitti :) Bence bu bir geçiş dönemi ve çoğu kişi bunu yaşadı ama sen biraz geç yaşıyorsun :)
Reçete = Her gün aç karnına iki tek atılır ve okula gidilir.
Alternatif Reçete = Bir psikiatriye gidilir(Yanlış anlama bende gittim) ve antidepresan alınır iyice bir gevşenir ve secret değil ruhsal zeka okunmaya başlanır :)
Sosyal ağlarda paylaş

yol yakınken dön, hazır yolun başındasın, boşver kızı mızı, sadece üzülürsün canın sıkılır başına gelmeyen kalmaz. ortamlara ak falan demişler, hiç ciddiye alma, dersine bak, hobilerine eğlencelerine bak, kendin gibi şeker, efendi bir arkadaş bul (erkek), daha sonra onunla arkadaşlık sınırını aşmaya çalış.

kızlar şeytandır, daha fazla kafanı yorma, kalbini aşındırma.

doğru yolu bul.

not: çok ciddiyim, dalga geçmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi simdi, ingilizlerin cok meshur bir degimi vardir,bilir misin ? hayir o degil oteki, go for it derler. Yani istedigin bişi varsa, peşine koşacaksin. Eger istemiyorsan o ayri, fakat yazindan istedigin kanaatine vardigimiz için konuşucaksin. Bunun başka yolu yok. Herhangi bir konu uzerinden bir yol bulursunuz. Yani o kadar abarticak bişi yok, en fazla bi yok der. İii dersin ceker gidersin, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

varsınolsun said:
Rakursi said:
Ben farklıyım demiyorum,farklı olmamaya da gayret ediyorum...

lol

bırak derim hacım bu ayakları afedersin kazık kadar adam olmuşsun hala orta son çocuğu triplerindesin hayır kontenjan israfından başka şey değil yaptığın.madem mutsuz olacaktın niye girdin üniversiteye bıraksaydın biz girseydik mutlu olsaydık

Ne alakası var kontenjan israfıyla ? Sümük sümük konuşuyorsun ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...