Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Kardeşim bu kadar vıdı vıdı etmeyin başımda, valla gına geldi sizin bu saçma muhabbetlerden. Hani "anlıyana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az" olayı vardır ya, ha aynen öyle birşey sizinki. Davul zurna etkisi yaratabilecek topicler açtım kaç sefer, ama anlamamaya inat eden anlamıyor sonuçta, aynen davul zurna az durumu yaşatıyorsunuz. Benim kendi hayatımda nasıl yaşadığımı bilmeden, benim hayatım üstünde ahkam kesiyorsunuz. Sürekli aynı şeyi bozuk plak gibi tekrarlıyıp duruyorsunuz: "Çık biraz dolaş nefes al" Yahu maden insanların dışarı çıkıp dolaşması üstüne takıntılı kişilersiniz, o kadar vıdı vıdı yapacağınıza, herşeyip boşverip siz dışarı çıkıp dolaşıp nefes alsanıza. Uğraştırmayın adamı saçmalıklarınızla. Aha al, mayhem bana mesaj atmış. Neden böyle bir mesaj atma durumu hissetmiş bilmiyorum ama IRC muhabbetleriniz arasında birşeyler saçmalamaşsınızdır benim hakkımda. Sizin şu klasik "canın sıkılıyorsa çık dışarda dolaş" triplerinizden. İşin komiği, dün akşam Bizim burdaki club'da Bengü konseri vardı, gittim, 4 saat boyunca içtim, müzik dinledim, sarhoş oldum, 2.30'da eve vardım sonra da yatağa kapaklandım. Ha derdi neydi bilemiyeceğim, en son paticiğe 2 gün önce girmiştim, öyle bir anlam çıkartacak mesaj da atmamışım. Konunun özeti: insanlara takacak, onların üzerinden vıdı vıdı yapacak kadar canınız sıkılıyorsa, paticikten uzaklaşın biraz, dışarı çıkıp dolaşıp eğlenin, sarhoş olun felan. Hani hep dolaşıyorum ben, size de tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kişişel KISICELL de olur aslında :O bak şimdi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 aha al bu da ayrı bir absürtlük. Yok yani yanlış bölüme yazdığımı düşünüyorsanız şikayet tuşuna basıp "yanlış bölüme yazmış, kişisel olması gerekliydi" dersiniz, taşırlar ayrı bir yere. Sırf bıdı bıdı etmek için işte "yanlış bölüm" yazıyorsunuz. Ha bence kişisel değil, benim kişisel hayatımla ilgili değil, forumdaki tuhaf tripleri dile getirmek için yazdım, o yüzden konu dışı... Zaten kişisel bölümü de ayrı bir saçmalık, neyse o konuya girmiycem bu topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Çocuklardan birisi ailesinden yediğin dayağın acısını çıkartmak için okulca gittikleri hayvanat bahçesindeki bir maymuna taş atar. Maymunu her isabet ettirdiğinde de bir gülümseme oluşur suratında. Sonra bazı çocuklar da bu çocuğu diğerlerinin izlediğini fark edip onlar da taş atmaya başlar. Hep beraber sözde eğlenirler. Maymun ise kan revan içinde daldan yere yığılır ve cansız bedeni öylece durur. Öğretmen geldiğinde ise ilk atan çocuk pişman değildir, güler sadece. Diğerleri ise pişman olduklarını ve üzgün olduklarını söylerler ama iş işten geçmiştir. İnsan beyni çok acayiptir aslında, gelişene kadar ayrı acayip, geliştikten sonra ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 banane yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ama yine mi hakkında 700 kere tartışıldı hiçbirinde fikirleri deişmedi kimsenin herkes espri yapıyor, hakkında kimsenin ciddi olmadıgından emininim.kimse sana laf sokmuyor git dolaş falan derkende kötü anlamda söylemiyor ki bu laf normal ortamlarda da söylenir garip bi durum yok. şimdi bir 10 sayfalık daha konuşulur mu bu konu bilmem ama insanlardan ne cevap bekliyosun artık.daha ne desinler senin için. olumsuz eleştirilere karşı diek bi saldırganlığın var bırak oldugu gibi kalsınlar seni deiştircek deiller. Ayrıca paticiği çok iyi bilen biri olarak bu konuyu kişisele açman gerekiyordu. başkalarına konu bilgisi verirken bunu yapman şık durmamış. ve sen bu yazdıklarımı da sana saldırı veya kötü amaç güttüğümü düşünüyorsundur şimdi. bende diyorum ki çık bi gez dolaş.yanlış anlıyorsun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yoga yap aga boşver çık dolaşı yoga keser seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bunda sonra ben de "kafanı blendera sok" dicem, kızmak yok ama ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bengü kimdi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bone said: aha al bu da ayrı bir absürtlük. Yok yani yanlış bölüme yazdığımı düşünüyorsanız şikayet tuşuna basıp "yanlış bölüme yazmış, kişisel olması gerekliydi" dersiniz, taşırlar ayrı bir yere. Sırf bıdı bıdı etmek için işte "yanlış bölüm" yazıyorsunuz. Ha bence kişisel değil, benim kişisel hayatımla ilgili değil, forumdaki tuhaf tripleri dile getirmek için yazdım, o yüzden konu dışı... Zaten kişisel bölümü de ayrı bir saçmalık, neyse o konuya girmiycem bu topicte.ne dion bone allaşkına. şurda avuç içi kadar forumda fırtına mı kopartmaya çalışıosun? artı kaç yıldır bu forumdasın ve kaç yaşında da adamsın. neyin nereye atılacağını bilmiyomusun da bizden her attın konuyu şikayet edip taşıttırmamızı bekliyosun ? harbi bi çık hava al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ayrıca şikayet edilmediğini nerden biliyorsun. ve isteyen istediğini yazar absürd olup olmadığına en mi karar veriyorsun.böyle bir konuyu buraya acıyorsun her türlü cevaba karşı açık olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ay imdat. sosyal içerikli ağlama topiği vol. 15781251 yahu bırak ne dıosak dıyoruz kaç kere yüzümüzü gördün ne kadar şey paylaştında bizle ciddiye alıosun herşeyi? sonra çık dışarı diyince kızıosun. çık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bone klasik topik vol 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 klasik bir bone threadi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Tüm paticik ahalisi tarafından siddetle merak edilen hayatının, kısa vadedeki gelisim ve degismelerini bizle paylasarak hepimizi cok bahtiyar ettin, tesekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bone'a ayar vermeyen ölüyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 said: İşin komiği, dün akşam Bizim burdaki club'da Bengü konseri vardı, gittim, 4 saat boyunca içtim, müzik dinledim, sarhoş oldum, 2.30'da eve vardım sonra da yatağa kapaklandım. mala vurdun mu? belki çık dolaşla farklı bişey kastediyor millet get a life işte senin derdin veya biraz da megaloman mı nası yazılıyosa yoksa dünya senin etrafından dönüyorculuk mu böyle konular açacaksan hakkaten çık gez dolaş be abi veya evinde otur, dolaşıp geldikten sonra yazıyosun sanki normalde tanımam etmem seni, yaptığım yorumların sana uyup uymadığı hakkında da bir fikrim yok ama attığın bu postlar beni rahatsız ediyor, bir forum kullanıcısı olarak o yüzden agresif bu msj, bi de iyi biri olarak hafızamdan yer alıyorsun bu forum içinde eskiden hatırladığım kadarıyla, kötü yönde değişilik neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 bengü buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Atilan postlar nasil rahatsiz eder bende bunu anlamam. Yaf okuma es gec. Adam senin kisisel haklarina saldirmiyorki altu ustu bir post atiyor ve sen bundan rahatsiz oluyorsun. Nasil rahatsiz olunurki anlamam? Bigun insallah benimde rahatsiz oldugum birileri post atar. Sam amcam o kadar post atti zamaninda okumadan es gectim hep yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Post atmayı, Posta Koymakla eş değer tutmayınız :> (çok toplumsal bi mesaj oldu lam ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Youtube dan bengü şarkısı buldum lan çok mutluyum. Korkma kalbim geçer acısııı. (ıyy..bööyk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 kısır bi döngü içine girdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 yalnız korkuyorum bu kadar süre mesaj gelmedi ya yine çok uzun bi mesajla karşı karşıyayız ya da bakkala gitti gelcek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Bone said: Kardeşim bu kadar vıdı vıdı etmeyin başımda, valla gına geldi sizin bu saçma muhabbetlerden. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar