kingpin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 para, 1 serisi oh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tebrik ederim. iyi bir secim. 1.18iA keske hala geliyor olsaydı ama. o motor cok daha tatmin edecekti seni. bi-xenon suz almıstım ben arabayı. modifiyeci genclige kıl kaptığım icin. sen benim yaptığım hataya düşmemişsin :) o da iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Bende 40 gün beklemiştim arabamı. O 40 gün geçmek bilmez hele son günlere girildiğinde hadi artık gelsin isyanları.. Duyarsın birileri arabasını teslim almış "yoksa bizim arabayı da başkalarınamı verdiler" isyanları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 saolasın pasha Namessar getirtebiliosn yine 118 ama o avantajlı fiyat olmuyor, 40000den başlar fiyatı dedim adam yoksa keşke=( modifiyeci gençliğe bende kılım valla sis farınıda açmam hiç merak etmeyin:p sende saolasın vodan inşallah. valla ben en az60 gün bekleyeceğim işte=/ başkasına verme durumları olamaz heralde?sözleşme yapıldı kaporo verildi çünkü=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ne renk? hayırlı olsun bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 metalik çok farkettirdi tek hata o oldu heralde, mat siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 nayysss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 tenkss:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Başkasına verme olmaz tabiki ama birileri teslim alıp sen hala aranmayınca ister istemez acaba diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 verdin paranoyayı eyv:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben ozellikle metalik siyah almadim. serviste ornek arabalardan gosterirken ikisini yan yana gosterdiler elim direk metalik olmayana gitti galeride. 40k mi? yapma ya? bana pesin para yaklasik 34k euro ya maloldu araba, 1.18i 2008 ruhsatli, ama xenon yok, sunroof yok, standart radyolu ve premium paket. gemideki iptal edilen siparislerden birini kaptigim icin de 10 gunde geldi arabam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 katalogda hakkaten mat olan daha bi parlak gözüküo hakkaten=) ama satarken kötü duruma düşürmez umarım=/ valla ben özellikle sordum varmı getirsek o fiyattan hadi be son bi kıyak abi be die:p yok dedi getiririz tabi ama yeni fiyattan dedi caydım=/ eminim müthiş farkediodr performans. Sen ne zaman aldın Namessar? valla her gün çok trafikle bouştuum için mümkün mertebe dolusunu tercih ettim oyalanacak bişeyim olsn die=) ama 118 yakalasaydm heralde boş almayı tercih ederdim onlarla oyalanacak vakit olmazdı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben temmuz sonu siparis verdim, 10 agustos ta gumrukten gectigi icin ruhsat 2008 yazildi. arac 2008 model gozukuyor kasko ve trafikte. halbuki 2007 model katalog araci. gerci facelift 2007 subat tan beri geldigi icin gorunuste bir fark yok. donanim olarak ta premium paket geyigi devam ettigi icin onda da farkeden bir sey oldugunu sanmiyorum. sadece 2 ay bekleseydim bi-xenon u sunroof u olurdu, o sirada cok onemsememistim. bi-xenon a kil kaptigim icin modifiyeci genclik yuzunden, (buyuk hataymis), sunroof a da olmasa olur demistim. metalik olan daha parlak, ama mat olan daha siyah. arabayi tertemiz yaptiginda mat olan daha guzel gozukuyor goze. benim gozume en azindan. ama zevkler cok degiskendir ve benim zevklerim de biraz gariptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bir de mat kasa ya benim ic doseme siyah elektra. disi koyu ici acik doseme kavramina hep uyuz olmusumdur. inanilmaz kotu duruyor bana sorarsan acik renk kumas ile mat siyah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 oha. bence de tam tersi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ben valla arabanın içini oldukça dar bulduğum için açık gri kumaş tercih ettim daha ferah gözüksün diye. Bakımı kasacak fakat golfteki siyahlık üstüme üstüme geliodu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 dedigim gibi bu tur estetik zevkler oldukca gorecelidir, benimkiler de biraz gariptir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 bir ara resimlerini koyarım benim arabanın. tabi once yıkatmam lazım. bu aralar hava hep yagmurlu ıdı. ıcı dısı camur ıcınde. 1 serisinde ic de dıs ın aynı renk olması bence cok şık duruyor. body de tek renk oldugu ıcın, nefıs. ama sıyah dısı renklerde aynı etkıyı bu kadar verırmı onu bılemıyorum ıc-ve dıs aynı renk calısmak. gece ozellıkle sehır ısıkları altında cok guzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Kırmızı arabaya kırmızı iç döşeme :P Siyah rengin kullanımı cidden çok rahat oluyor ama bence açık renkte ayrı bir güzel duruyor. Özellikle içi dar araçlarda koyu renk tercih edilmemeli. Birde bazı araçlarda tavan döşemeside siyah olabiliyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 evet 1de tavanı siyah almak mümkün hatta vardı o şekilde gelen bir araba. Siyah tavan, kırmızı dikişli spor ön koltuklar fln. Çok spor bir araba diodu satış görevlisi ama açıkçası bana baygınlık gelirdi heralde boyum da uzun daralırım. Ama dediin gibi Namessar zevk meselesi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Selam, İç döşemede açık renk gerçekten ferahlık veriyor ve güzel de duruyor ama benim gibi iş ortamında çok kullanan biri için kir ve leke demek :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 işte o da var.. tam zamanında bıraktım allahtan sigarayı en azından ordan yırttık hehe.. ne kadarki bu araba kuaförleri meselea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 250 ye inanilmaz guzel cikiyor araba. cila falan icinde. ama biraz yipratinca arabayi yaptir. ilk 1.5 sene falan dusunme. bu arada bu resimde 1 serisinde idrive tam el freninin yaninda. bu da kolluk parcasini taktiramazsin idrive istiyorsan demek. bu da uzucu. kotu bir pozisyona yerlestirmisler. http://z.about.com/d/cars/1/7/V/t/bmw_081srs_interior.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Birde korumalar var. Yani daha kirlenmeden önlem olarak yapılanlar. Boya koruma, döşeme koruma diye. Arabanı aldığın gün götürüp tercihen Ziebart'a veya Sonax'a fln boya ve döşeme koruma yaptırabilirsin. Hatta seviyorsan cam filmi falanda yaptırırsın. Özellikle koyu renk araçlarda boya koruma kesinlikle yaptırılmalı diye düşünüyorum yıllar sonra bile çook güzel parlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Ziebart kötü ya.... Malzemesi iyi ama elemanların eğitimini beceremiyorlar, o cila makinesini çok bastırıyor koruma yapacam derken mahvediyor boyayı... 3M leri çok övüyorlar bu ara, benim favorim de Dr.Vinyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar