Densiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ne = neyi? konuyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bekleyemedim geldim eheh :) legbra oyundaki nickini ve msn ini özelden atarsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aa kendimi gordum sanki topicte =) (bu balon sinirimi bozmaya basladı ama..Ya tamam okadar takılmıslıgımız yok burada ama genede 1 seneden eski bu acc yaa.. aglıcam ama bu balon ne böle ufak cocuklara teselli gibi... =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eppur si muove Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ) parantezi kapatmamışsın da kapıyım açık kalmasın dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 iyi yapmışsın. Şimdi sen kapatmasan kimse kapatmaz. Hep açık kalır. Sonra ne yapardık dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hosgeldim girdim guilde hadi hayırlısı olsun tüm kor'gall ahalisine ... heh (kafiye yaparım pis) onun dısında gecenin bi yarısı evinden kalkıp bizi ziyarete gelen guild masterımızada ayrıca tesekkürlerimi sunarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 onun için gece değil yahu =) hoşgeldin bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hosbulduk nick neydi senin oyundaki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beni gece bir başıma bırakıp gittiniz lan adi insanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?43,1011498,1011501 vardi aslinda ama linklerin hic biri calismiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 dreamripper =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Leblebi at Kor'gall soon ! yanlız buraya yazacam diye raid leaderden fırça yedik :D grounding kaçırdım :D agroooo on rotscream intervene'ler nasıl geliyor ben bile korktum zıplaya zıplaya uzaklaşıyorum mekandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ovchinnikov senin guilde söle imbah bi healer görürsen oda benim =) işin geyigi o tabiki. Satanael(70drood) ve soilflake(70priest) benim karakterler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pingler de düzeliyor gibi, yavas yavas raidlere baslarız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Zergling said: Leblebi at Kor'gall soon ! olm almicam guilde diyom hala korgall diyo, leblebi diye paladin alicagima karakteri silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lol yani :D silmeye hazır ol ozaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sori zerg. kthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 @thelegbra sag gosterip sol vurmada uzerine yok ! leblebi diye isim war zaten :( @dory sen neler diyon gene ? gormedim walla ne yazdigini editledigini. @all imba paladin oynarim ona gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 onu da legbra acmıstır kesin eheahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yok valla acmadim :D ya adam level 68de plan yapıyo daha. ne item var ne bişey, tutturmuş prot olucam diye. başımda duruyo 2 saattir alcanmı alcanmı diye bağırınıyo raid bile yaptırmadı o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 prot palanın ne işi var ya guildde, holy olacaksa bi derece. bi de gay yahu, geisha olsa yine belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gay degil lan benim pala ! gay diye senin orc shaman derler ! ------------------------------------ God of the Paladins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Korgallamı geçtin ezik RÖT =P PS : Geliyim mi lan bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yok daha geçmedim ama geçecem walla sende gel diyecemde ne desem yalan GM thelebgra ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ayy trollümü görüpte guilde almayan adamı silerim haritadan)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar