eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ordaki sorun bize cok zor çalıyorlar size cok kolay çalıyorlar size çalınanların hepsi saçma demiyoruz zaten ama cok basit bazıları saçma bize bariz penaltıları vermiyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gene verildi sıkma canını bilmiyorum tabi doğru mu dur değil midir? penaltıyı da song attı. ne alakaysa o kadar adamın arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 diğerlerine pek güvenemedi heralde en çok penaltı atan ve kaçıran takımız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 muhauha genemi penaltı , ya niye uraştırıyolar milleti , tff karar alsın gs maçlara 1-0 önde başlasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 gerçekten komik olmaya başladı bu penaltı olayı. bakalaım nereye kadar gidecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Abi izleyin görün iki pozisyon di,rek penaltı ilkini zxaten çalmadı. İlkinde ümit çalım atıyo adam bacağını arkaya uzatıp çelme takıyor adam devam diyor. İkincide de Carrusca'nın bacağına tekmeyi yapıştırdı adam penaltıyı çaldı. Bariz penaltıyı çalmasın mı maçı izlemeden GS 1-0 önde başlasındemek kolay. Ayrıca Hasan Song'a jest yapıp ona attırdı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok ya tam tersine..hasan bööle bi arkasına baktı ulan atan adam yok mu diye eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 arkadaş adam carruscanın bileğine tekmeyi atıyo ceza sahası içinde ne yapsın hakem vermesin mi? her maça 1-0 önde başladığımızı söyleyen arkadaşlara alllah akıl fikir versin siz istemiyosunuz diye söyleyin haluk ulusoya vermesinler bariz penaltıları bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 penaltıya penaltı değil diyenler pozisyonu tekrar hatta tekrar izlesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kaç kaç bitti şimdi maç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bonjo patlat artik şu ergenlik sivilcelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 staddan izlediğim kadarıyla anlatayım. öncelikle cok sıkıcı bir maçtı, beraber izlediğim arkadaslar olmasa çekirdek komasına girebilirim. ama baya eglendim :) maca denizli iyi basladı, ilk 10 dakikada öne gecebilirlerdi. aykut iyi kurtarıslar yaptı. ilk yarının 10-30 dakikaları arasında orta sahada sacma sapan bir futbol oynandı, pozisyonsuz, heyecansız. son 15 dakika denizli geriye yaslandı, galatasaray daha cok bastırdı. ümit'in penaltısı gorebildigim kadarıyla gercekten penaltıydı. ama ümit bir önceki maçta kendini yere bıraktıgı için hakem dogal olarak bu pozisyona onyargı ile yaklastı ve calmadı. onyargısında da sonuna kadar haklı. cogu hakem ümit'e karsı aynı tavrı sergileyecektir. penaltı olmasına ragmen hakemin vermemesine sevindim acıkcası. disiplin disiplin diye yırtınan kalli, hakan ve lincoln'u kadro dısına bırakana kadar ümit'in biraz kulagını cekse iyi olur. her macta rovasata deneyen, kendinden baska hiçbirşey dusunmeyen, kişiliksiz biri olma yolunda hızla ilerleyen bir adam olmuş. ikinci yarı biraz daha hareketliydi. golü yiyene kadar macın hakkının 1-1 oldugunu dusundum. ama yedikten sonra cok hızlı oynamaya basladık hemen de penaltı geldi zaten. carrusca'nın pozisyonu ve bence dogru karar. aslına bakarsanız cok penaltı calınmasından ben de sikayetciyim. takımın bu sekilde mac kazanması hosuma gitmiyor. aynı olay fb ya da bjk lehine olsa benim de sinirlerim cok bozulurdu eminim. ama bunu da hucum gucune baglıyorum. galatasaray bu sezon gercekten inanılmaz bir atak futbolu ortaya koyuyor. cok fazla ceza sahasına girdiği için de penaltıların dogması anormal değil. sadece hakkımız olan calınsın istiyorum ama hakem hata yapınca elden bişey gelmiyor. yeterki yalandan penaltı ayaklarına yatmasın futbolcular, hakeme yardımcı olsunlar biraz. carrusca'nın attıgı gol de muhtesemdi ayrıca. top tribüne gidiyo sandım en basta hasss.. dedim arkasından gool diye fırladık ayaga :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 penaltı doğru bi karardı arkadaşlar hiç bık bık etmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 toggie güzel yorumlar :D modluk için ılımlı davranmaya baslamıssım dikkatimden kaçmadı siyasetçi havası var sende seçim dönemi çok iyi kalpli herkese yakın mantıklı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şu carruscanın golünü nette bulabilecğeim bir yer var mı? merak ettim şimdi, youtube a da baktım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ligtv(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 üyelik falan diyor, bedava da olsa şimdi uğraşamam. Beklerim youtube u ya da belki TVde rastgelirim şansa. Yine de sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 youtube'dan kaldırılıyo artık maç görüntüleri. Digiturk amca yasaklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 eagle_dnz said: modluk için ılımlı davranmaya baslamıssım dikkatimden kaçmadı siyasetçi havası var sende seçim dönemi çok iyi kalpli herkese yakın mantıklı :D evet modluk için yazdım o yazıyı. hatta zegna ve dynamick'in adresine iki koli dürüm gönderdim. ayrıca su anda modum, ama siz göremiyorsanız. o yüzden topla agzını banlerim seni. ha bi de seçim dönemi bitsin, istediğin toggie olarak geri dönerim, bi göz kırp yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Holy said: youtube'dan kaldırılıyo artık maç görüntüleri. Digiturk amca yasaklamış. İyi halt etmişler... İyice kılım artık paralı kanallara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 @toggie yok anlasıldı sana saka yapılmıyor... sen bana bi sekilde kıl olmussun yanlıs anlıyorsun hep... elin değmişken bana da gönder dürüm canım cekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 @emivoz gazmanmısın lol üflesem uçarsın dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ben de saka yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 ya ligtv sitesi bu kadar mi yavas gol yukler ya deli etti. bildigin yuklemiyor yuzde 10 a kadar karinca misali ilerlio sora da duruo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar