Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK: Galatasaray-Denizli

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Abi izleyin görün iki pozisyon di,rek penaltı ilkini zxaten çalmadı. İlkinde ümit çalım atıyo adam bacağını arkaya uzatıp çelme takıyor adam devam diyor. İkincide de Carrusca'nın bacağına tekmeyi yapıştırdı adam penaltıyı çaldı. Bariz penaltıyı çalmasın mı maçı izlemeden GS 1-0 önde başlasındemek kolay.

Ayrıca Hasan Song'a jest yapıp ona attırdı sanırsam
Sosyal ağlarda paylaş

staddan izlediğim kadarıyla anlatayım.

öncelikle cok sıkıcı bir maçtı, beraber izlediğim arkadaslar olmasa çekirdek komasına girebilirim. ama baya eglendim :)

maca denizli iyi basladı, ilk 10 dakikada öne gecebilirlerdi. aykut iyi kurtarıslar yaptı. ilk yarının 10-30 dakikaları arasında orta sahada sacma sapan bir futbol oynandı, pozisyonsuz, heyecansız. son 15 dakika denizli geriye yaslandı, galatasaray daha cok bastırdı. ümit'in penaltısı gorebildigim kadarıyla gercekten penaltıydı. ama ümit bir önceki maçta kendini yere bıraktıgı için hakem dogal olarak bu pozisyona onyargı ile yaklastı ve calmadı. onyargısında da sonuna kadar haklı. cogu hakem ümit'e karsı aynı tavrı sergileyecektir. penaltı olmasına ragmen hakemin vermemesine sevindim acıkcası. disiplin disiplin diye yırtınan kalli, hakan ve lincoln'u kadro dısına bırakana kadar ümit'in biraz kulagını cekse iyi olur. her macta rovasata deneyen, kendinden baska hiçbirşey dusunmeyen, kişiliksiz biri olma yolunda hızla ilerleyen bir adam olmuş.

ikinci yarı biraz daha hareketliydi. golü yiyene kadar macın hakkının 1-1 oldugunu dusundum. ama yedikten sonra cok hızlı oynamaya basladık hemen de penaltı geldi zaten. carrusca'nın pozisyonu ve bence dogru karar.

aslına bakarsanız cok penaltı calınmasından ben de sikayetciyim. takımın bu sekilde mac kazanması hosuma gitmiyor. aynı olay fb ya da bjk lehine olsa benim de sinirlerim cok bozulurdu eminim. ama bunu da hucum gucune baglıyorum. galatasaray bu sezon gercekten inanılmaz bir atak futbolu ortaya koyuyor. cok fazla ceza sahasına girdiği için de penaltıların dogması anormal değil. sadece hakkımız olan calınsın istiyorum ama hakem hata yapınca elden bişey gelmiyor. yeterki yalandan penaltı ayaklarına yatmasın futbolcular, hakeme yardımcı olsunlar biraz.

carrusca'nın attıgı gol de muhtesemdi ayrıca. top tribüne gidiyo sandım en basta hasss.. dedim arkasından gool diye fırladık ayaga :)
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:

modluk için ılımlı davranmaya baslamıssım dikkatimden kaçmadı siyasetçi havası var sende seçim dönemi çok iyi kalpli herkese yakın mantıklı :D

evet modluk için yazdım o yazıyı. hatta zegna ve dynamick'in adresine iki koli dürüm gönderdim.
ayrıca su anda modum, ama siz göremiyorsanız. o yüzden topla agzını banlerim seni.

ha bi de seçim dönemi bitsin, istediğin toggie olarak geri dönerim, bi göz kırp yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...