Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 "Sezon 7"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

cvp

tekrar içerden kısa devre yapmıştır
zaten bu bölüm pek mantıklı deildi, beyaz saray giriş, kurtlar vadisinin daha çok teknoloji kullanan daha iyi görüntü kalitelisi olmuş
bir de o sığınak kapısı bir kere kapandı mı sadece içeriden açılabilen bişey olması lazım gelirdi

Sosyal ağlarda paylaş

soru?cevap:S

+sığınak dış dünyaya bağlı değil mi ya
yani ne bileyim güvenli oda yapıyorsunuz, telefon fln da koyun ne bileyim pentagon'a özel hat çekin bu ne aga.
yok fenerle işaret çakacam vs
word'e yaz, şifrele ben kaçırılmadım odadayım kurtarın plz de
sonra rarla mail at hacı bu kadar zor mu :P

edik:
@arcane
ben o ajanlara paintball oynatmam...
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bölüm (tu)

Yalnız Quinn'in böyle harcanmasına üzüldüm. Süper bir karakterdi. Jack böyle maymun edilmemişti. Gerçi Jack de onu iyi ezdi bu bölümde. Keşke 2-3 bölüm daha kapışsalardı.

Jon Voight süper karizma biri. O karakter bu sezon iyi iş yapar.

Larry bu sezon bittiğinde ancak Mc Donalds'da müdür olur gibi geliyor bana.

Sosyal ağlarda paylaş

Jack'in kendisi ve 2 gıdım kanıtı dışında herkesin ölmesi biraz sıradanlaşmaya başladı artık :p Heyecanı arttırıyor tabi öyle olması da. Tam Meyer'le geçinmeye başlarken adam da öldü.

Larry'nin "prime suspect" falan yerine direk "murdered" ifadesini kullanması, hastanedeki durumu -Jack'in telefonuna rağmen- adam gibi incelememesi falan da senaryoya uysun diye klişeler dizisi resmen. Yani orada nerve agent'ın kalıntısını bulursun falan bir şey bulursun elbet, hadi bulamadın, adam kravatını çıkarırken nasıl ses/görüntü kablolarıyla oynayıp da kamerayı loopa bağlasın.

Bill de gitti, Chloe ve Renee dışında dostu kalmadı adamın. "I've read your file" diyenden geçilmiyor da, adamın kaç defa yüzbinlerce Amerika'lıyı kurtardığını, ne zaman sezileriyle hareket etse doğru çıktığını da mı okumuyorsunuz o dosyada be hıyarlar.

Tony "dur bi dinle" dedi dinlemedi onu da, altından bir terslik çıkacak gibi geliyor bana, bekleyelim bakalım bir başka haftayı :p

Sosyal ağlarda paylaş

Mevcut 159 bölümden 5 tanesini izleyerek yapıldığını düşünürsek (kimbilir hangileri bir de) çok sığ bir yorum, vardığın nokta da kendinden başkasına saygı duymayan cinsten. GRALSIN yani ne diyelim.

HellHound şimdi başlıycam izlemeye, açamıyorum spoilerını :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...