arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Popeye said: bu sadece dizi sakin ol arcane ehueh olur mu be Jack4Lyfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Soru? Merak ettim simdi, bu jack siginagin kapisindaki cihazi kisa devre yaptirmadi mi? Ee peki nasil acabildiler icerden tekrardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cvp tekrar içerden kısa devre yapmıştır zaten bu bölüm pek mantıklı deildi, beyaz saray giriş, kurtlar vadisinin daha çok teknoloji kullanan daha iyi görüntü kalitelisi olmuş bir de o sığınak kapısı bir kere kapandı mı sadece içeriden açılabilen bişey olması lazım gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 soru?cevap:S +sığınak dış dünyaya bağlı değil mi ya yani ne bileyim güvenli oda yapıyorsunuz, telefon fln da koyun ne bileyim pentagon'a özel hat çekin bu ne aga. yok fenerle işaret çakacam vs word'e yaz, şifrele ben kaçırılmadım odadayım kurtarın plz de sonra rarla mail at hacı bu kadar zor mu :P edik: @arcane ben o ajanlara paintball oynatmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bu bölüm saçmaydı kabul ama juma tokadı yapıştırdı o dakika kendimden geçtim valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 lan hasstir be, yapilir mi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum uzun zamandır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu bölüm moralimi bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ilk defa farkettim silent clock'u ve heralde ilk defa bölüm ortasında yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Zamanında George yetkiyi Tony'e bırakıp CTU'dan çıktığında da bölüm ortası olmuştu, onun dışında bölüm sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 george gibisi zor bulunur bu güzel bölüm çok iyi toparladı gibi diziyi devamı da böyle gelirse silent clock yine etkisini gösterdi jack in kaçaklık durumu da bambaşka oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Güzel bölüm (tu) Yalnız Quinn'in böyle harcanmasına üzüldüm. Süper bir karakterdi. Jack böyle maymun edilmemişti. Gerçi Jack de onu iyi ezdi bu bölümde. Keşke 2-3 bölüm daha kapışsalardı. Jon Voight süper karizma biri. O karakter bu sezon iyi iş yapar. Larry bu sezon bittiğinde ancak Mc Donalds'da müdür olur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Jack'in kendisi ve 2 gıdım kanıtı dışında herkesin ölmesi biraz sıradanlaşmaya başladı artık :p Heyecanı arttırıyor tabi öyle olması da. Tam Meyer'le geçinmeye başlarken adam da öldü. Larry'nin "prime suspect" falan yerine direk "murdered" ifadesini kullanması, hastanedeki durumu -Jack'in telefonuna rağmen- adam gibi incelememesi falan da senaryoya uysun diye klişeler dizisi resmen. Yani orada nerve agent'ın kalıntısını bulursun falan bir şey bulursun elbet, hadi bulamadın, adam kravatını çıkarırken nasıl ses/görüntü kablolarıyla oynayıp da kamerayı loopa bağlasın. Bill de gitti, Chloe ve Renee dışında dostu kalmadı adamın. "I've read your file" diyenden geçilmiyor da, adamın kaç defa yüzbinlerce Amerika'lıyı kurtardığını, ne zaman sezileriyle hareket etse doğru çıktığını da mı okumuyorsunuz o dosyada be hıyarlar. Tony "dur bi dinle" dedi dinlemedi onu da, altından bir terslik çıkacak gibi geliyor bana, bekleyelim bakalım bir başka haftayı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Larry Moss bu mallıkla nasıl FBI ın başına geçtin sen? Hala öğrenemedi Jack'in ne derse çıkacağını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Baggio +1 Bir türlü klişelerden kurtulamadılar. Gerçi Meyer in ölmesi bombaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 progamer said: Larry Moss bu mallıkla nasıl FBI ın başına geçtin sen? Hala öğrenemedi Jack'in ne derse çıkacağını :) Jack'i dinleselerdi de dizinin adı 24 deil, 4 bilemedin 5 olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Quenas said: Jack'i dinleselerdi de dizinin adı 24 deil, 4 bilemedin 5 olurdu.. http://www.jackbauerfacts.com/fact/896 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lan Jack yapilir mi bu? adam dallamanin tekinin hayatini kurtarayim diye Tony'i yemledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 5 24 bölümü seyrettim totalde, her birinde Bauer yanlış anlaşılan vatanseveri oynuyordu sıkıldım kapattım çok tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mevcut 159 bölümden 5 tanesini izleyerek yapıldığını düşünürsek (kimbilir hangileri bir de) çok sığ bir yorum, vardığın nokta da kendinden başkasına saygı duymayan cinsten. GRALSIN yani ne diyelim. HellHound şimdi başlıycam izlemeye, açamıyorum spoilerını :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Daha çok enrage olsana baggio. Yani bariz kin varda, 24 topiğinden başka bir yerde kus. "Jack, you must save us from the terrorists." çok derin çünkü. Teması gayet bariz olan ve çok monoton ve zorlama senarosu olan bir dizi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Evet canım haklısın. HellHound said: lan Jack yapilir mi bu? adam dallamanin tekinin hayatini kurtarayim diye Tony'i yemledi. E15 Tony de az dallama değilmiş ama görmediğimiz kısımda :p Geçen bölüme göre biraz sakin kaldı da sonu gene gerici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 xunn said: çok monoton ve zorlama senarosu olan bir dizi bence. gg.. ehehe 24ü bilenler gülmekten başka birşey yapmıolardır heralde bu yoruma, sen otur bi sezonu eksiksiz izle ondan sonra konusalım senaryo ve monotonluk hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Abi ne olur gülmeyin. Uyuyamam yoksa bu gece. fikrimi söyledim, nasıl benimsenmişse dizi kol kanat gerildi hemen. Ben kaçıyorum buradan üzgünüm beğenmediğim için 24'ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Senaryoyu bilmeden random izlenmiş 5 bölüm ya da 1. sezonun ilk 5 bölümü, artık bu iki seçenekten hangisiyse senin gördüklerin, hem bütün sezonlara yorum yapıp hem aşağılayacak kadar derin bir bilgi değil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar