Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yok rapid linkleri siliniyormuş diye dedim rapid'le küstük, aslında severek ayrıldık :( ama işte torrent sitelerine düştü hatta Türk sitelerinde bile var o anlamda dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Ben rapid den indirdim bir dakika sora aynı linkten arkım indirmeye kalktı silinmişti. Baya seri çalıştı rapid temzilemek için 24ü :D Bölümlerde güzeldi. Jack ve Tony çok yaşlanmışlar yannız :D Yanlız Jack'in böyle suçlanması saçma bence. Yani tamam adam işkence yaptı o kadar ama Amerikayı kaç kez kurtardığını hiç umursamadan böyle suçlamaları saçma olmuş biraz bence. Onun dışında konu şimdilik güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ergenekondan suçlanıyor jack 1 numarasaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 3 ve 4 te geldi daha izlemedim yeni seoznu ama super bir giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 tüm sezonların sevilen yerlerinden ortaya karışık gibi olmuş reene walker da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 When Jack Bauer cuts onions, the onions cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 3üncü bölüm güzeldi, 4.bölümü izlemicem heyecan olsun diye yarına bıraktım, 5 ne zamana çıkacak :F [19 Ocakmış] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 24 her zamanki gibi dialogları ve ilginç tripleri inandırmaları ve inandıramamaları arasında başladı her sezon aynı tad seviyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 çok güzel başladı. 6.sezondaki fiyaskodan sonra adam olmuş gibi görünüyor dizi, süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 la konusundan fln bahsedin az ne oluyor? tony nasıl dirildi ona göre biriksin sonradan alırız dvdsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 abooo spoiler yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 amanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 24: Ergenekon olmuş cidden bu sezon ii ama ii. bunu veren türk kanalı var mı? yoksa eskileri mi gösteriyolar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Jadelith said: 24: Ergenekon olmuş cidden bu sezon ii ama ii. bunu veren türk kanalı var mı? yoksa eskileri mi gösteriyolar hala. cnbc-e verirde büyük ihtimalle yaza falan anca başlarlar vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Redemption da güzeldi, ilk 4 bölüm de güzel. Konu sağlam. Hareketli, heyecanlı ve en az geçen sezon kadar güzel olacağa benziyor. Jack'i tekrar Afrika'da ama bu sefer hazırlıklı görmek isteriz (tu) Dişi-Jack de fena değil ama daha pişmesi lazım. Afrika'ya onu da götürsün Jack ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 5.bölüm bu gece, yani sabaha karşı çıkacak sanırım, heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 5.bölümün altyazısı çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 5. bölüm muhteşem! Müzik falan kendini aştı bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 silent clock ? öldü mü şimdi renee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Geleceği var gibi görünen karakteri çeyrek sezonda harcadıklarına inanmak istemesem de, henüz silent clock konusunda kandırmaca yapmadılar, onun için gerçek olmasından korkuyorum. Tony'nin öldüğünü sandığımız bölümde de silent clock yoktu mesela. Mantıklı bir kurtuluş da göremiyorum. Cep telefonu yok kadının üzerinde, yaralı, toprak yetmiyormuş gibi naylon da var üzerinde ayrıca, hem nefes hem kaldırma zorluğu bakımından. Jack de operasyonu riske atamaz, atamadı bile hatta. Zor yani ama imkansız da değil hiçbişey malum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 reene ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 off of silent clocku yalan yapmışlarsa varya. gider keserim topunu. sora sezonun geri kalanı sadece silent clock olur ama naylon olması iyi, hava gelebilir naylonun diğer ucundan. orayı da kapamamışlarsa tabii. of ölse kötü ölmese kötü. bu arada jack <3 renee olcak ölmemişse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aslinda silent clock gibi gozuksede nefes alma sesi geliyor saat ilerlerken, renee'nin olmeyecegine isaret bence o, ters koseye yatirma amaci var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 geçen sezon biterken de jack 'e silent clock yapmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 silent clock u sadece ya çok duygusal anlarda ya da ölüm olduğunda yapıyolar jack audrey i bi daha görmicek o yüzden silent clock vardı mesela. ama bu karıyla herhangi duygusal bişi yok abi yani.. ölmesi dışında bir sebep göremiyorum. ki boş yere yapmışlarsa -rep aldılar benden baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar