sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Şaka bir yana kurdum warcraftı şimdi gerekli gereksiz dosyaları indiricem sonra nightelf alemlerine akıyorum Yalnız bişi sorucam,frozen thorne um yok,olmasa olur mu : Edik 2: Rapitshareden bi dosya indir dedi arkadaş buradan,onu çekiyorum şimdi yannız patinin wc3.rar mı ne öyle bi dosyası vardı onu indiremedim yardım edermisiniz.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çay demledim ben sen çay iç gel ii gelir... haydin dotaya ? böyle bi topic vardı sanki hadi beyler şu oyunu oynayalım servera gelin gibisinden oraya yazıyoduk biz. edit:tft yok diyosun olmaz RoC var yani sende. olmaz olmaz olmaz ^^ tft yide kurup patch yapıp 1.20c yapıcaksın sonra paticik registery indirceksin ve giriceksin
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ayrıca nedanko burda hemen 6 7 topic altta vermiş registeryi konu şu. nedankonun açtığı konu
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Sturm topic açmışken gelip bakarsın bi daha . Kaç yaşındasın gerçekten merak ediyorum , cevap da vermiyorsun insanlara , lütfen alayım .
LethE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 benim gördüğüm her konuya alakalı alakasız mesaj atıp post kasan bir insan fakat gördüğüm sıralarda madalya yoktu ki post kasılsın..
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 sturm dl zamanıyla fizban la yaşıt, fr zamanı ile drizzt ile yarışır, bizim zamanımızla da işte 11 e falan denk gelir heralde.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 knight online neyine yetmiyo senin. anlatmayın giremesin dotaya nihoh.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Bizim oyunlar 1.5 saate kadar çıkıyor yalnız. Kakanı tutabilecek misin o kadar süre?
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 ve gece oynarız biz. süt içtikten sonra uykun gelir dayanamazsın uyursun oyun oynarken
Öne çıkan mesajlar