Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben giriyorum :< kağıthanede Hasdal(!) ilkogretim okuluna düşmüşüz... 2. girişim olacak geçen sefer motordan kalmıştım. daha bugün geçtigim konulardan bidaha girmeme gerek olmadıgını ogrendim, yani bitek motordan girecem sınava pek bi mutluyum şuan eleleoy evet kimler giriyo sınava ses edin... ve nerde giriyosunuz tabi onuda yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ehe kolay gelsin size, ben 100 100 94 yapmıştım gece ikide çalışmaya başlayıp sabah sınava girince. ama direksiyon sınavında iş makinesinin altında girmekten hızlı bi refleksle kurtulunca ondan kesin kalıcam demiştim geçtim ama ondan da. anlatmazsam olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 benim de 2. girişim, ben de motordan giriyorum 68'le kalmıştım ilkinde :)):):):9 hiç çalışmadım gene, bilmiyorum nolucak. buji. benzinle hava karışıyor ateşlenerek motora güç pistonlar duvduvduv vrnn. :/ bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Verdikleri kitaptaki soruları çöz aynıları çıkıyor. Direksiyonda da rahat ol muhabbet et sinyalleri unutma şeridinden git geçersin. Direksiyon hocanla aranı iyi tut o da yardım eder sınavda kalkışlarda felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben de yarın giricem ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Geçmiş sınav sorularına göz atın, çalışmaya gerek yok. 74 ile geçmiştim gerçi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bende işallah bi gün giricem.. param olur olmaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben motordan kalmıstım ilk sınavda 5 sınav hakkı var hiç çalısmadan girdim motordan 62 ile kaldım zor yok bu gece sabahlasanız yeter... kasmayın basarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben en yuksek motordan almıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 abi geçmiş sınav sorularından çıkıyor, hepsi de elimde ama, nasıl çalışıcamki onlara, ezberleyerek filan mı eaheh. bissürü konu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben şahin k'yla çalıştım motora tavsiye ederim. :D makineciyiz.biz röportajı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 once bi dusun sora cevaba bak yarın sınavda bilmeden işaretlersin bende 2 sınavda ole olmustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eksantrik dişlisi ne ya muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 yazılı sınav aşırı kolay. 2 yıl önce mi ne girdim, (araba olmayınca ehliyet de lazım diildir ayağına baya bi zaman sallamıştım). çat çat cvpladım çıktım. hatta ben kağıtları verirken daha ilk sayfalarda olanlar vardı, böle bana öcü gibi baktılar fln. sorular her yıl çıkanların aynısı. sürücü kursunun size vereceği kitabın arkasındaki soruları çözün, aynılarının gidip bi de sınavda çözün.. benim sınavdan örnek bi soru: OGS nedir.. gibi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 terzi makarası ne işe yarıyo bi de meme yaparsa yağlıyoz mu okşuyoz mu napıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aha ben yeni öğrendim sınav olduğunu. daha açmadım bile kitabı. aralıkta girerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Kolay oluyor sınavlar ya... 2-3 saat verdikleri kitabı okusan yetiyor. Ben öyle geçmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 DoruK said: bi de meme yaparsa yağlıyoz mu okşuyoz mu napıoz AHAHAHAHA ediz: zımparalıyosun desem? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 almanyada ehliyet sınavlarında tek geçer not 100müş annem dediydi konuyla ne alakaysa =/ ama burada da öyle olması gerekir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hadi başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 çok kolay oluyo sınavlar evet ama o kadar kolay soruya alışmamış benim bünye, direk tuzaklı mı lan bu acaba falan diye tırsıyorum yanlış işaretliyorum falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 bende motordan panik yapmsitim 80 lemi ne gecmsitim sora direksiyonda cuvalladim arabayi 3le kaldirdim tip tip bakti icerdekielr dedim kesin vermiycekelr nedense evrdiler zaten son araba kullanisim oydu aldik ehliyeti dekorasyon oalrak duruyor ha guzel yanida var tabe kimlik sorunca kocaman cirkin kaba nufus cuzadani yeirne daha kolay ve zarif ehliyetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 çıkıyorum birazdan, hadi hayırlısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 *su döker* şaşırtmıştı benimkiler beni dur dediler ama durmadım orda durulmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 arkada okulun müdürü vardı selçuk bas gaza at 5 e falan diyodu. eğitmende frene basıyor o dedikçe (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar