Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Helikopter Oyunu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SWIV var. silkworm 4 :P nuclear strikedan daha yeni. bi de MIA var. Missing in action. böle bi oyun daha vardı ama unuttum ya. Tabii eski bunlar yine... (en yenisi MIA galiba)
Mesaj tarihi:
novalogicin yaptigi commanche serilerinden gayri bildigim empire interactivein "Enemy Engaged:Commanche vs. Hokum" diye bir oyunu var (2000 yili felandi sanirim). Boyle arat bekli torrentlerde bulursun baya iyi bir sim oldugunu hatirliyorum

bi de naptiniz abi siz nuclear strike iyi guzel oyundu da 3d shoot'em up gibi biseydi ares baya baya helikopter simi istemis :)o
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Gunship var o da fena değil.

Apache vs Kamov'un stand alone görev paketi Comanche vs Hokum var. Önceki oyuna sahipseniz onun görevlerini sonrakinde oynayabiliyorsunuz.

Strike serileri neticede shoot'em up'a daha çok giriyor.
Mesaj tarihi:
yukarı da söylenmiş zaten, AH-64 Apache, Apache vs. Kamov, Comanche vs. Hokum, Novalogic in Comanche serileri harici helikopter simulasyonu yok (hoş Novalogic in Comancheleri de tam simulasyon sayılmaz ama olsun).

Nuclear Strike filan atari oyunu, ama keyifli.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
o simcopter gibi bi oyun çıksa zaten simcity4'ün şehirlerini falan alıp oynayabileceğimiz) Deli manyak bişey olur.

ana! ben de bunu yazacağydım.. 2 kişi yazmış bile.

ulu oyundu simcopter..
Mesaj tarihi:
moriQ said:
şöyle battlefield daki gibi helikopter uçurup görevleri yerine geitreceğimiz bi oyun olsa. atıyorum askerleri al-götür, mazeme taşı tarzı.

Apache vs. Havok, Comanche vs. Hokum da var öyle atraksiyonlar.
  • Yeni Oluştur...