A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Beylet Comanche serileri dışında şöle güzel oynanabilen,değişik modları olan helikopter oyunu bilen vaa mı:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 nuclear strike eski biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Nuclear strike harikadır.Dene mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Eyvallah saolun da bu oyun bana biraz cırt gibi geldi ama:o,görüntüler baya eski bir oyun gibi geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Yeni oyun lazım aslında. Boşluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Nuclear Strike 97-98 , daha bile eski olabilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Hovercrafter 3D var. Amiga oyunuydu yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 SWIV var. silkworm 4 :P nuclear strikedan daha yeni. bi de MIA var. Missing in action. böle bi oyun daha vardı ama unuttum ya. Tabii eski bunlar yine... (en yenisi MIA galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 soviet strike vardı ps1'de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 evet nuclear strike'ın bi sonrakisiydi yanlıs hatırlamıyosam. ya da bi önceki. 98 senesinde oynuyodum ben 10 yıl olmus nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 desert strike en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 strike serisi çok zevkliydi ama ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Düşünüyorum aklıma bir tane bile son senelerde çıkan oyun gelmedi, hep eskiler: Silkworm serisi Desert / Jungle / Nuclear Strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 novalogicin yaptigi commanche serilerinden gayri bildigim empire interactivein "Enemy Engaged:Commanche vs. Hokum" diye bir oyunu var (2000 yili felandi sanirim). Boyle arat bekli torrentlerde bulursun baya iyi bir sim oldugunu hatirliyorum bi de naptiniz abi siz nuclear strike iyi guzel oyundu da 3d shoot'em up gibi biseydi ares baya baya helikopter simi istemis :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Activision'un Apache AH-64'ü varmış http://d.trymedia.com/dd/activision/60m_d_b152/trygames/ApacheAirAssault_Setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Gunship var o da fena değil. Apache vs Kamov'un stand alone görev paketi Comanche vs Hokum var. Önceki oyuna sahipseniz onun görevlerini sonrakinde oynayabiliyorsunuz. Strike serileri neticede shoot'em up'a daha çok giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 yukarı da söylenmiş zaten, AH-64 Apache, Apache vs. Kamov, Comanche vs. Hokum, Novalogic in Comanche serileri harici helikopter simulasyonu yok (hoş Novalogic in Comancheleri de tam simulasyon sayılmaz ama olsun). Nuclear Strike filan atari oyunu, ama keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 commanche F22 falan zaten u.uk prototip aletlerin "simulasyonu". Hatta commanche (stealth özellikli helikopter idi) projesi iptal edildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2007 Birde Simcopter mı ne vardı. Şehirde yangın çıkardı, denizden su alıp söndürürdün falan. Hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 o simcopter gibi bi oyun çıksa zaten simcity4'ün şehirlerini falan alıp oynayabileceğimiz) Deli manyak bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 şöyle battlefield daki gibi helikopter uçurup görevleri yerine geitreceğimiz bi oyun olsa. atıyorum askerleri al-götür, mazeme taşı tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mr_Hand said: o simcopter gibi bi oyun çıksa zaten simcity4'ün şehirlerini falan alıp oynayabileceğimiz) Deli manyak bişey olur. ana! ben de bunu yazacağydım.. 2 kişi yazmış bile. ulu oyundu simcopter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 vipleri alıp ödlerini kakalarına karıştırmaya bayılıyodum auhauhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 moriQ said: şöyle battlefield daki gibi helikopter uçurup görevleri yerine geitreceğimiz bi oyun olsa. atıyorum askerleri al-götür, mazeme taşı tarzı. Apache vs. Havok, Comanche vs. Hokum da var öyle atraksiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar