-Nae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 2 yıldır açmayı planladığım bir websitesi vardı domaini bir türlü düşüremediğim için açmam bu zamanı buldu. 2 ay önce kişisel bir site olarak başladığım siteye şuan genel içerikli proje olarak devam ediyoruz. Yeni katılan arkadaşlar ile daha güzel bir hal aldı projemiz. Düşündüm ki paticik.com içerisinde de editorlük yapabilecek / yapmak isteyecek arkadaşlar olabilir. Yukarıda da yazdığım gibi genel içerikli bir site. Aklımıza gelen konuları tamamiyle kendi yorumlarımızla siteye yansıtıyoruz. İncelemeler ve eleştiriler yapıyoruz. Hiç birimiz profesyonel yazarlar değiliz elimizden geldiğince türkçeyi doğru kullanarak yazmaya çalışıyoruz. Buradan aramıza katılmak isteyecek arkadaşlar içinde aynısı geçerli beraber bu işin en doğrusunu öğrenecez. http://forum.paticik.com/read.php?15,2171819 daha önceden burada örnek bir yazı yayınlamıştım. Genç Kalemler kategorisinde G.Ç.Y arkadaşımızın yazdığı bir yazı. Tüm yazılar bu türde olmak zorunda değil. Başta da dediğim gibi genel içerik esas. Web Site kendi sunucumda barınıyor. Editorlerden hiçbir masrafa ortak olmaları istenmicek. Sitede hiçbir ücretli reklam yayını yapılmıyor yapılmayacakta. Siteden maddi bir beklentimiz yok. Tek amacımız herkese hitap eden serbest bir kürsü oluşturmak. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile iletişim kurarlarsa sevinirim.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Url var mıdır acaba. bir de her telden oluyor mu? yoksa belli bi çerçeve üslüp mu istiyosunuz
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Din ve Siyaset hariç her yazar hertelden kendi üslubuyla yazı yayınlayabilir.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ben yazmak isterim de bi steyi görebilirmiyiz?
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Özel mesaj ile site adresini gönderdim. Siteyi incelemek isteyen başka arkadaşlarda varsa gönderebilirim.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 vizyon ve edebiyat(kitap tavsiyesi diyelim :) ) konularında bende yardım edebilirim,pm lütfen :)
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yazmasak da okumak isteyebiliriz, lütfen burdan da verin sitenin adresini.
Jandor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Art niyetli arkadaşlar reklam yapıyor diye baskı yapmasın diye sitenin adını yazımyor sanırım arkadaş. Sitenin adını yazsan zaten bu saatten sonra reklam diye kimse seni suçluyamaz :) Bekliyoruz linki
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Hayırlı olsun, kolay gelsin. E ama sadece özel mesajla ne kadar büyük bir kitleye ulaşabilirsin ki? Göster utanma :p
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 valla ilk yazımı yazdım ama anlaşılan koymak istemiyor linki=) o yüzden koyamıyorum ben de=)
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sitenin adı reklam olmaz herhalde ya. Sonuçta yazdığımız yazıların linklerini ekleriz buraya, insanlar eleştride bulunur bizde kendimize çekidüzen veririz falan =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ehah neylerin reklamını yaptılar burda sanmıyorum reklam olcak diye sakladığını
Crane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Yanliz iyi reklam oldu bu, sitenin adresini yazsaydin bu kadar ilgi olmazdi belki. :) Iyi taktik! :P *kacar*
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Anlamadığım bir olayda şu reklam olur diye vermiyorum olayı. Olsun yahu! Kime ne diye batıyor anlamıyorumki? Hani tamam sırf site adresi vermek için üye olan birini kınarsınız anlarım da buranın daimi üyesi olan kişi birşey beğenmiş ya da üretmişse getirip tabiki burada sunacak.
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 sitenin adresini biri koyarsa ii olur merak ettim
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Sitenin adresini vermeme sebebim reklam ile alakalı değildi. Şuan ekip kurma aşamasındayız. Site tam olarak oturmadı. Yinede incelemek istiyen arkadaşlar için site adresi www.zanzatr.com
seraphim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Guzel bir Wordpress calismasi olmus. Yalniz sitenin icerigi yonunden derli-toplu bir tema kullanilirsa ya da olusturulsa daha guzel ve nitelikli olabilir diye dusunuyorum. Umarim istedigin kitleye ulasabilirsin. Ellerine saglik. Kucuk bir detay ki cogu insanin sevmedigi yonumdur; sey kelimesinin yazim sekline biraz daha dikkat edilmeli. Hayirli olsun.
Tyrael Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Teşekkürler hayırlı olsun. Siyaset de olsaydı da katılsaydık:p
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 şöyle bir baktım, naçizane önerim imlaya dikkat etmenizdir. 'herşey', 'birşey', 'birgün', 'hernekadar' gibi sözcükler aslında hiç olmadılar.
Thunderbird Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Belli bir konuda yoğunlaşsaydınız daha iyi olabilirdi. Sadece bilgisayar yada sadece gündelik olaylar şeklinde. Ben bu tür çok kategorili siteleri çöplük gibi algılıyorum. Umarım değişik bir şeyler yapıp benzerlerinden ayrılırsın.
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Olabildiğince haber yayını yapmadan kendi uslubumuzla gördüklerimizi inceliyor ve aktarıyoruz. Şimdilik gayet iyi gidiyor. Çok fazla yazı yayınlamamış olmamıza rağmen ziyaretçi sayımız gayet iyi.
Öne çıkan mesajlar