Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editorler Aranıyor


-Nae

Öne çıkan mesajlar

2 yıldır açmayı planladığım bir websitesi vardı domaini bir türlü düşüremediğim için açmam bu zamanı buldu. 2 ay önce kişisel bir site olarak başladığım siteye şuan genel içerikli proje olarak devam ediyoruz. Yeni katılan arkadaşlar ile daha güzel bir hal aldı projemiz.
Düşündüm ki paticik.com içerisinde de editorlük yapabilecek / yapmak isteyecek arkadaşlar olabilir.

Yukarıda da yazdığım gibi genel içerikli bir site. Aklımıza gelen konuları tamamiyle kendi yorumlarımızla siteye yansıtıyoruz. İncelemeler ve eleştiriler yapıyoruz.

Hiç birimiz profesyonel yazarlar değiliz elimizden geldiğince türkçeyi doğru kullanarak yazmaya çalışıyoruz. Buradan aramıza katılmak isteyecek arkadaşlar içinde aynısı geçerli beraber bu işin en doğrusunu öğrenecez.

http://forum.paticik.com/read.php?15,2171819
daha önceden burada örnek bir yazı yayınlamıştım. Genç Kalemler kategorisinde G.Ç.Y arkadaşımızın yazdığı bir yazı. Tüm yazılar bu türde olmak zorunda değil. Başta da dediğim gibi genel içerik esas.

Web Site kendi sunucumda barınıyor. Editorlerden hiçbir masrafa ortak olmaları istenmicek. Sitede hiçbir ücretli reklam yayını yapılmıyor yapılmayacakta. Siteden maddi bir beklentimiz yok. Tek amacımız herkese hitap eden serbest bir kürsü oluşturmak.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile iletişim kurarlarsa sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadığım bir olayda şu reklam olur diye vermiyorum olayı. Olsun yahu! Kime ne diye batıyor anlamıyorumki? Hani tamam sırf site adresi vermek için üye olan birini kınarsınız anlarım da buranın daimi üyesi olan kişi birşey beğenmiş ya da üretmişse getirip tabiki burada sunacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Guzel bir Wordpress calismasi olmus. Yalniz sitenin icerigi yonunden derli-toplu bir tema kullanilirsa ya da olusturulsa daha guzel ve nitelikli olabilir diye dusunuyorum. Umarim istedigin kitleye ulasabilirsin. Ellerine saglik.
Kucuk bir detay ki cogu insanin sevmedigi yonumdur; sey kelimesinin yazim sekline biraz daha dikkat edilmeli. Hayirli olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...