Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ben çok uzaktayım okulum çok uzakta. Sarıyerdeyim bir dağda Kayışdağında olacağım 1.30 saat sonra Allah izin verirse. Uykum var çok hemde çok. Kahve kesmiyor. Omuz kasım zedelendi dün akşam uyuyamadımda doğru düzgün. Jürim var. Dokunmayın bana ne olur uzakta oturun sizin de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Halime şükrettim.Bende şimdi kalktım wowda mining kasıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Woow, aga kolay gelsin. Benim okul yakin ama ne fayda :D Gene hislerini anlayabiliyorum, okulda yatip kalksam gene ayni seyi hissederdim herhalde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 eheh yeditepe veya maltepe'de okumak böyle bir şey işte :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bende tahmini 58 dakika önce kalktım. 10'da babamın dersi var. Girmezsem bırakır, çalıştığım yerin elemanları yok. Kapatıp gidecem artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Angelotti ders programın uygun olursa beraber gıdebılırız bende Zekeriyaköy'de oturuyorum Yeditepe'de okuyorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ahahah yazık sana ya ev falan tut. Yok mu senin gibi uzakta oturan arkadaşların falan? Ucuzdur o civarda evler, hem öğrenciliğin keyfi evde geçer. Yada benim gibi yap birine yaman, hafta sonu çamaşır falan yıkatmak için kendi evine dönersin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 okulum 5 dakika uzaklıkta, lanet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar