Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol Oynuyoruz


Pyro

Öne çıkan mesajlar

Reklamlarda göreniniz olmuştur mutlaka, nike'ın düzenlediği bir halısaha turnuvası. Takımlar 6+2 den oluşan kadrolar şeklinde oluşmak zorunda, hangi halısahalarda olduğuna baktığımda da hep 7-7 oynananınca bile geniş kalabilen sahaları seçmişler. Yani 6-6 yapınca epey boşluklar kalacak demek bu (en azından izmir'dekilerde öyle). Turnuva 4 takımdan oluşan gruplar halinde olacak ve gruplarda ilk ikiye girenler bir üst tura çıkacakmış. Giriş ücreti de bir kereye mahsus 80 ytl veriliyor. Kısaca 80 ytl ye en az 3 halısaha maçı yapıyoruz. Hatta anlatmakla ne kasıyorum hala, ayrıntılı bilgi için; Futbol Oynuyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul'da Kenan Evren Lisesi'nin ordaki halı sahada gördüm ben de. Bizde 6-6'lık sahalar seçmişler sanırım.

Yalnız şöyle bir kötülüğü var ki maç saatini veya gününü siz seçemiyorsunuz. Sizi arayıp haber verilir maç saati 1 gün önceden deniyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

istanbulda adam gibi turnuva ne zmn olucak ya bu nike ın adidasın turnuvalar hep geyik zaten istanbulda sçetikleri sahalar 6 şardan kenan evren felan hep bide yarım saat maç ödülde cazip deil ben 1 sene küçük sahayı napim 7 şerden saha olsa izmirdeki gibi ama girilebilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...