Reb1rth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 yeni sistem ile siteye üye olabildim sonunda . doğrusu ja sunucusu açılana kadar bu siteden haberim yoktu :) herkese selamlar . yeni sisteme geçiş hayırlı olsun Alıntıla
Drall Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 selam =) edit: nalet olsun tüm linkler değişmiş =( Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 o zaman aramıza hoşgeldin...=) Alıntıla
axedice Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bakıyorum bu cp işine benden başka kimse sardırmamış heh. Neyse biz yine de eski usul karşılayalım gelenleri. Hoşgeldin Reb1rth! Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin.. İyi eğlenceler. Alıntıla
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Pyro said: h.g rebirth chitin. kınayt dvm diyorsun :D hoşgeldin bu arada Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.